m.n. Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Vtipné, ale evidentně nějaké natáčení filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Frantík překvapil dva měsíce stál přišel sem ťuk do startéru a už si vrní tak to proženem se zas budu půl dne smát jak de_il . CO sním taky když mi tu jedna místní socka psala jak mi shnije v garáži Upraveno 7. července 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Jak se mi nova DB11 v Zeneve nepozdavala, tak na silnici v provozu je to uplna pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Pockej, to jako zes ji koupil? Nebo ji mas pujcenou? Co takhle nejakou real fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Nene, sorry, to byl takovej nadsenej vykrik. Potkal jsem ji v provozu a nestihl vyfotit Ale vypada fakt uzasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Frantík překvapil dva měsíce stál přišel sem ťuk do startéru a už si vrní tak to proženem se zas budu půl dne smát jak de_il . CO sním taky když mi tu jedna místní socka psala jak mi shnije v garáži Co je to zac, 76kw? Jaký to má rok výroby? Je to nějaké omezená edice? Upraveno 8. července 2016 uživatelem franus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 hale kdo se ozval kupodivu ač by si to spousta tobě podobnejch přála tak to furt nehnije a jezdí jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Mně je úplně jedno, jestli ti to shnije nebo vydrží 100 let. Sám jsem měl dvě 205ky. Jednu 205gti Griffe a taky jedno gti úplně stejné co máš ty - stejny rok, barva, motor i interier a stále sleduju dění okolo těchto aut. Jenom nechápu, kde se v poslední době berou prodejní ceny v některých inzerátech, za které je to u nás naprosto neprodejné. Pochopil bych kdyby to byla nějaké edice která nebyla moc rozšířená apod., ale za nejobyčejnější a nejrozšířenější provedení gti takové peníze nikdo nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Dneska se s cenama tehle gti/gsi/youngtimeru dost experimentuje. Proc to neskusit, treba se nejaka jitrnice najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jitrnice? Experiment? Taková je doba lidi to chtěj Martine prodáš mi svoje suby za kilo? To byla cena před lety. Stačí se podívat třeba na Clio williams je to pár let kamarád mi ho nutil za 50 nikdo to nechtěl! A teď si otevři mobile.de a ............ 10tis euro a více a nejsou to ležáky. GTi bude to stejné těch aut bylo hodně a hodně málo jich zůstalo v originálním stavu za 50 ti Gti už nikdo neprodá a pokud vezmem příklad z inzerce https://auto.bazos.cz/inzerat/62595163/Peugeot-205-19-GTI.php Už od pohledu vidím investice za více než 50tis ono jen zadní Gti nárazník je dnes 5tácu navíc na tom autě je budˇ špatně motor nebo interier takže nejen že vrazíš dost peněz budeš mít neorigo bastl pak i těch mejch 150 dává smysl vzhledem ke stavu navíc cena v inzeratu není cena u auta a další věc chci další suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jenže čechy nejsou německo a argumentovat, že na mobile.de jsou za 10k? je irelevantní. Nicméně se může stát zázrak a někdo to tady za tu částku koupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Cegy to Clio v CR neni naprodej jedine takze se jaxi neda jinak argumentovat DE a CR nesrovnavam to bych za Gti chtel vic Upraveno 9. července 2016 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tady jde spíš o kupní sílu, která je ve srovnání s D dosti menší a trochu jiná. Kdybys měl za tu cenu třeba pěkné erko v origo stavu, tak je fuč, než se naobědváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 To mas pravdu to se nehadam ja se tesim az odejde ta generace co ted jede po Erkach MBckacha podobnejch krapech jak pak budou plakat az to nikdo nebude chtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Mě jsem renaulta R5 GTE. Koupil jsem jej za 18k. Bohužel mě ho jeden borec zničil. Sežeň to dneska. Jagman má recht, tyhle auta dojdou a nic podobného už nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Chyběla by snad někomu navigace? kompletní fotogalerie zde: http://www.superstreetonline.com/features/1502-mercedes-sl-merchatronik-m-sl-430/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 narvat do Pagody, nedejboze do Gullwinga, AMGz 21. stoleti, to muze fakt jen prase.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Trochu neplanovane jsem se zastavil v jednom muzeu u Seattlu a zrovna meli pujcene do expozice par super BMW skvostu ze soukromych sbirek, tak to musim dat sem. A cvanknul jsem i nejake ameriky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 tá M3 je skvelá, hneď by som sa povozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Trochu neplanovane jsem se zastavil v jednom muzeu u Seattlu a zrovna meli pujcene do expozice par super BMW skvostu ze soukromych sbirek, tak to musim dat sem. A cvanknul jsem i nejake ameriky: Může mi někdo nějak rozumně vysvětlit, proč se dneska nedají vyrábět auta typu Mazdy MX-5, tedy relativně velkosériovky pro zábavu, ale s touhle estetikou? Vždyť by lidi takovému výrobci urvali ruce. Proč to nejde? Deformační zóny? Ochrana Chodců? Chrom je moc drahý? Vo co tu go? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se