Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman

Frantík překvapil dva měsíce stál přišel sem ťuk do startéru a už si vrní tak to proženem se zas budu půl dne smát jak de_il :D. CO sním taky když mi tu jedna místní socka psala jak mi shnije v garáži :D

GTi.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Frantík překvapil dva měsíce stál přišel sem ťuk do startéru a už si vrní tak to proženem se zas budu půl dne smát jak de_il :D. CO sním taky když mi tu jedna místní socka psala jak mi shnije v garáži :D

GTi.jpg?ver=0

Co je to zac, 76kw? Jaký to má rok výroby? Je to nějaké omezená edice?

Upraveno uživatelem franus
Odkaz ke komentáři

Mně je úplně jedno, jestli ti to shnije nebo vydrží 100 let. Sám jsem měl dvě 205ky. Jednu 205gti Griffe a taky jedno gti úplně stejné co máš ty - stejny rok, barva, motor i interier a stále sleduju dění okolo těchto aut. Jenom nechápu, kde se v poslední době berou prodejní ceny v některých inzerátech, za které je to u nás naprosto neprodejné. Pochopil bych kdyby to byla nějaké edice která nebyla moc rozšířená apod., ale za nejobyčejnější a nejrozšířenější provedení gti takové peníze nikdo nedá.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Jitrnice? Experiment? Taková je doba lidi to chtěj Martine prodáš mi svoje suby za kilo? To byla cena před lety. Stačí se podívat třeba na Clio williams je to pár let kamarád mi ho nutil za 50 nikdo to nechtěl! A teď si otevři mobile.de a ............ 10tis euro a více a nejsou to ležáky. GTi bude to stejné těch aut bylo hodně a hodně málo jich zůstalo v originálním stavu za 50 ti Gti už nikdo neprodá a pokud vezmem příklad z inzerce

https://auto.bazos.cz/inzerat/62595163/Peugeot-205-19-GTI.php

Už od pohledu vidím investice za více než 50tis ono jen zadní Gti nárazník je dnes 5tácu navíc na tom autě je budˇ špatně motor nebo interier takže nejen že vrazíš dost peněz budeš mít neorigo bastl pak i těch mejch 150 dává smysl vzhledem ke stavu navíc cena v inzeratu není cena u auta a další věc chci další suby :)

Odkaz ke komentáři

Trochu neplanovane jsem se zastavil v jednom muzeu u Seattlu a zrovna meli pujcene do expozice par super BMW skvostu ze soukromych sbirek, tak to musim dat sem. A cvanknul jsem i nejake ameriky:

post-1770-0-74075600-1468996754_thumb.jpeg

Může mi někdo nějak rozumně vysvětlit, proč se dneska nedají vyrábět auta typu Mazdy MX-5, tedy relativně velkosériovky pro zábavu, ale s touhle estetikou? Vždyť by lidi takovému výrobci urvali ruce. Proč to nejde? Deformační zóny? Ochrana Chodců? Chrom je moc drahý? Vo co tu go?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...