Trojan Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Jakej fehler?? Dyť se tam 2x vidí ve vodraze jako že F1 (1:25, 1:36) a pak nakonec 1:59 v cílový rovince jako LaFerrari, dyť v tom je pointa celý tý reklamy.ty vole, radil nahoru a otacky sly nahoru, nedelej z nej vola a davej pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 (upraveno) ty vole, radil nahoru a otacky sly nahoru, nedelej z nej vola a davej pozor Jéžiš, tak to se vomlouvám, já to sledoval bez zvuku a zrovna v tý chvíli tam nalezla ta F1. A vlastně vím hovno, kterou páčkou se kam řadí. Tak ještě jednou sorofon. Upraveno 6. října 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Tak u Rka mi schvalili vymenu DSG na zaruku a do tydne pry bude ready ;-) co a jak se stalo se ale nedozvim, protoze dsg vyndaji a poslou do nemecka, tady u nas to ani nikdo do hloubky studovat nebude. Zrovna ten duvod by me zajimal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 No vidíš nic není tak horký jak to vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jo jen mě asi chtěli postrašit s těma měsícema :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Myslím si.že k té reklamaci by ti vyjádření dát nějaký měli co bylo příčinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 To mohou, ale něco ve stylu k závadě na automobilu došlo vinou vadné převodovky. Stejně jako u jiného zařízení nenapíšou "přéčinou byla elektrónka E-13 z našeho podniko Katoda Olomóc a přepojuje se k omluvě i naša fabrika" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Tvl., teď jsem psal némlich to samý co by mu taky ten servis měl říct jinýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Zmizik: Už jsi viděl podřadit pravačkou? :-)) Upraveno 7. října 2016 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 myšleno na padlech u ferrari :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jsem zvědavej, jak si Giulia povede ve spolehlivosti, ale těší mě to. Snad se Alfa zvedne z popela... http://www.auto.cz/test-alfa-romeo-giulia-2-2-180-vs-bmw-320d-ed-hleda-se-nejlepsi-sportovni-sedan-98904?cast=4-Zaver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jsem zvědavej, jak si Giulia povede ve spolehlivosti, ale těší mě to. Snad se Alfa zvedne z popela... http://www.auto.cz/test-alfa-romeo-giulia-2-2-180-vs-bmw-320d-ed-hleda-se-nejlepsi-sportovni-sedan-98904?cast=4-ZaverProc, nebo z ceho vyvozujes, ze alfa je nespolehlive auto? Pro jake modely a motorizace se tato nespolehlivost vztahuje?Neber to osobne, nebo jako nejaky utok, ale spousta majitelu alf, ti rekne ze nespolehlivost alf je hodne silne zakoreneny mytus, ktery se strasne zvelicuje. A tak by me zajimalo, jestli se tato povera vztahuje na alfu obecne, nebo i na konkretni modely, motory, rocniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Proc, nebo z ceho vyvozujes, ze alfa je nespolehlive auto? Pro jake modely a motorizace se tato nespolehlivost vztahuje?Neber to osobne, nebo jako nejaky utok, ale spousta majitelu alf, ti rekne ze nespolehlivost alf je hodne silne zakoreneny mytus, ktery se strasne zvelicuje. A tak by me zajimalo, jestli se tato povera vztahuje na alfu obecne, nebo i na konkretni modely, motory, rocniky. No někde se ta špatná pověst co Alfy mají vzít musela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Tchýně má něco přes pět let Alfu Giuliettu. Čerstvě po výměně turba v 80ti tisících km krátce po konci záruky. Jinak s ní problémy žádné nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 No někde se ta špatná pověst co Alfy mají vzít musela :-)Můj kamarád co spravoval auta mi kdysi říkal, italské ani kladívko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) To nemá cenu řešit, tady se dočteš že super spolehlivé auto je Fiat Panda nebo Alfa 156, pak se podíváš na nějakou statistiku a je to zase jinak. Neřešit a když se to podělá opravit a být spokojený Upraveno 7. října 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Já profi italům nic nemám, už jsěm několikrát psal, že moje první auta byly fiaty a nikdy jsem s nima neměl mechanicky žádnej problém, jezdily super a rád na ně vzpomínám. Jako problém jsem viděl korozi, protože u nás se solí a když to mělo víc elektriky, tak se člověk někdy nesračil divit. U una ale stačilo očistit kostřící body a případně kontakty a frčelo se dál. Nový tipo bych si popravdě klidně koupil... Jinak Alfu z posledních let má kamarád 159 a v servisu je furt, hlavně tuším elektrika no a Brera, která se mě osobně celkem líbí taky není vyhlášená svou spolehlivostí. Osobně doufám a přál bych to Alfě, že Giulia se bude pohybovat spolehlivostí v první půlce, kde cca je i koncern a většina německé produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Jo zatím je na skvělém 112 místě ve výše uvedené statistice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Presne to som chcel napisat na ten franusov prispevok ze su to vsetko povery. Vysvetli to TUV alebo J.D.Power.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Cetl jste si nekdo, co ta statistika TUV vyjadruje? :-)A pokud je to vsechno pravda jak tvrdite, tak by me zajimalo, proc TUV zaradil Fiat 500 na 122. pozici u 2-3 letych aut. A u JDPower je Fiat 500 vyhodnocen jako nejspolehlivejsi mestske vozidlo http://www.autoforum.cz/zajimavosti/spolehlivost-aut-dle-j-d-power-vds-2016-dal-klesa-ford-padl-ke-dnu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se