Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Jakej fehler?? Dyť se tam 2x vidí ve vodraze jako že F1 (1:25, 1:36) a pak nakonec 1:59 v cílový rovince jako LaFerrari, dyť v tom je pointa celý tý reklamy.

ty vole, radil nahoru a otacky sly nahoru, nedelej z nej vola a davej pozor :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík

ty vole, radil nahoru a otacky sly nahoru, nedelej z nej vola a davej pozor :P

Jéžiš, tak to se vomlouvám, já to sledoval bez zvuku a zrovna v tý chvíli tam nalezla ta F1. A vlastně vím hovno, kterou páčkou se kam řadí. :D Tak ještě jednou sorofon.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

To mohou, ale něco ve stylu k závadě na automobilu došlo vinou vadné převodovky. Stejně jako u jiného zařízení nenapíšou "přéčinou byla elektrónka E-13 z našeho podniko Katoda Olomóc a přepojuje se k omluvě i naša fabrika" :)

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědavej, jak si Giulia povede ve spolehlivosti, ale těší mě to. Snad se Alfa zvedne z popela...

http://www.auto.cz/test-alfa-romeo-giulia-2-2-180-vs-bmw-320d-ed-hleda-se-nejlepsi-sportovni-sedan-98904?cast=4-Zaver

Proc, nebo z ceho vyvozujes, ze alfa je nespolehlive auto? Pro jake modely a motorizace se tato nespolehlivost vztahuje?

Neber to osobne, nebo jako nejaky utok, ale spousta majitelu alf, ti rekne ze nespolehlivost alf je hodne silne zakoreneny mytus, ktery se strasne zvelicuje. A tak by me zajimalo, jestli se tato povera vztahuje na alfu obecne, nebo i na konkretni modely, motory, rocniky.

Odkaz ke komentáři

Proc, nebo z ceho vyvozujes, ze alfa je nespolehlive auto? Pro jake modely a motorizace se tato nespolehlivost vztahuje?

Neber to osobne, nebo jako nejaky utok, ale spousta majitelu alf, ti rekne ze nespolehlivost alf je hodne silne zakoreneny mytus, ktery se strasne zvelicuje. A tak by me zajimalo, jestli se tato povera vztahuje na alfu obecne, nebo i na konkretni modely, motory, rocniky.

No někde se ta špatná pověst co Alfy mají vzít musela :-)
Odkaz ke komentáři

To nemá cenu řešit, tady se dočteš že super spolehlivé auto je Fiat Panda nebo Alfa 156, pak se podíváš na nějakou statistiku a je to zase jinak. Neřešit a když se to podělá opravit a být spokojený :)

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Já profi italům nic nemám, už jsěm několikrát psal, že moje první auta byly fiaty a nikdy jsem s nima neměl mechanicky žádnej problém, jezdily super a rád na ně vzpomínám. Jako problém jsem viděl korozi, protože u nás se solí a když to mělo víc elektriky, tak se člověk někdy nesračil divit. U una ale stačilo očistit kostřící body a případně kontakty a frčelo se dál. Nový tipo bych si popravdě klidně koupil...

Jinak Alfu z posledních let má kamarád 159 a v servisu je furt, hlavně tuším elektrika no a Brera, která se mě osobně celkem líbí taky není vyhlášená svou spolehlivostí.

Osobně doufám a přál bych to Alfě, že Giulia se bude pohybovat spolehlivostí v první půlce, kde cca je i koncern a většina německé produkce.

Odkaz ke komentáři

Cetl jste si nekdo, co ta statistika TUV vyjadruje? :-)

A pokud je to vsechno pravda jak tvrdite, tak by me zajimalo, proc TUV zaradil Fiat 500 na 122. pozici u 2-3 letych aut. A u JDPower je Fiat 500 vyhodnocen jako nejspolehlivejsi mestske vozidlo http://www.autoforum.cz/zajimavosti/spolehlivost-aut-dle-j-d-power-vds-2016-dal-klesa-ford-padl-ke-dnu/  :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...