Návštěvník Jagman Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 JR: ty dobové fotky maj prostě kouzlo jinak chápu že tě mamut moc nebavil 6válec v základu je o ničem ale 500-600 v náloži je zažitek i dnes záclonky lednička masažní křesla vzádu apod. včera sem sám sebe tak nahlodal že jsem dnes volal na 500SEC mamuta tak držte palce do čtvrtka je rezervován tak snad ho ten člověk nekoupí . Jen ho nemám ale vůbec kam dát JInak 205Kamei je super já svojí GTi nedávno prodal todle bylo co za motor?
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 To byla 1.1 40 kW, ale jezdilo to moc hezky, tedy co pamatuju...
uff Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Ty vole, paradni fotka s Volvem. Udelals mi peknej den. Ani se nemusim ptat, cim ses v te dobe zivil... ))
Návštěvník Jagman Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 hale JR nikdo se na to nezeptal a přitom je to dost duležité vzhledem k foru co máš chlape za hodinky?
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) V 5. 12. 2016 v 16:39, uff napsal: Ty vole, paradni fotka s Volvem. Udelals mi peknej den. Ani se nemusim ptat, cim ses v te dobe zivil... ))Živil jsem se normálně prací, jako každej, ale řekl bych, že jsem pracoval víc, než většina lidí, jestli si myslím dobře, čím si myslíš, že jsem se živil, tak tím jsem se neživil A ještě jen snad, že si fakt nemyslím, že bych v té době nějak vybočoval svým zjevem, já jsem poměrně konzervativní člověk a prostě tak jsme v té době vypadali, tedy aspoň si to myslím...jo byla ještě druhá skupina, komplet v jeansovém a s hárem, na vojně se to pak srovnalo. V 5. 12. 2016 v 16:44, Jagman napsal: hale JR nikdo se na to nezeptal a přitom je to dost duležité vzhledem k foru co máš chlape za hodinky? Ty co mám v podpisu a pak ještě pár dalších, ale nosím v podstatě jen ty jedny, hodinky tolik nestřídám na rozdíl od aut Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem JR_2010
uff Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Ja to nemyslel spatne, ale na fotce je proste vekslak jak vysitej. Ale vim, ze to tak nejspis nebyli, staci se podivat na fotky svyho otce ve fialovem saku u jeho R19 16V v modre metle s kridlem. Holt to k te dobe patri, ale vzdycky me to pobavi. Tata vypada v sedesati mnohem lip nez v 30. To uz asi nebude nas pripad, protoze se zase vrati pdobna moda...
geometr Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 ... jakože se po čtyřicítce oblíknem jak ve Vrať se do hrobu, magore
Návštěvník Jagman Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 JR já myslel na fotkách . Tvojí story o Omegách jsem četl několikrát
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Jo táák, tak to mám taky všechny
JR_2010 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 V 5. 12. 2016 v 17:06, geometr napsal: ... jakože se po čtyřicítce oblíknem jak ve Vrať se do hrobu, magoreTak se dneska vyfoť a mrkni se na to za 30 let, pak si o tom pokecáme...tedy vlastně, my dva asi ne
geometr Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Když koukám na dvacet let starý fotky, tak už to tam pomalu je :-) Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem geometr
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Super! Fotky mě vrátily zpátky do devadesátek ... ta doba byla zvláštní, ale auta byly super. Jinak ano, myslel jsem to Volvo .
M3maniac Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 Pěkná nostalgie, někde bych snad našel fotky UNA nebo GOLFA II , S class jsem v té době znal jen z amerického bijáku :-) Jinak jsi byl švihák lázeňský, můj sen byla 205ka RG.
Milan Praha Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 tak můj sen byla Lancia Delta Integralle EVO 2, před cca 12 ti lety jsem idiot mohl za 120 koupit dvě HF ka v dobrém stavu a hromadu dílů ... achjooooo Moje Prisma skončila na to že jednou při nastupování jsem doslova ušlápnul komplet práh .... já věděl proč jsem na něj léta nešlapal ale jinak to auto bylo mechanicky v pohodě, jen to antikoro ...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Dnes jsem byl u kamaráda na brzdách a měl tam toto A na salonu má kamarád postavenou svoji zelenou milenku
MadButcher Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Tak to jsou dve nejhezci corvetty co se kdy vyrabely, jak ta stara tak ta nova. Slint slint...
DavidLC Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Mě fascinuje to baden plato na tom kupátku
vwtyp11 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) V 4. 12. 2016 v 20:38, tedwine napsal: Posekat - to neee, sme vsetci v poho (teda aspon dufam )Ťukajicí smajlík? Slova jako "p1coviny?Maxgabriel... Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem vwtyp11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se