Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

JR: ty dobové fotky maj prostě kouzlo :) jinak chápu že tě mamut moc nebavil 6válec v základu je o ničem ale 500-600 v náloži je zažitek i dnes záclonky lednička masažní křesla vzádu apod. včera sem sám sebe tak nahlodal že jsem dnes volal na 500SEC mamuta tak držte palce do čtvrtka je rezervován tak snad ho ten člověk nekoupí :). Jen ho nemám ale vůbec kam dát

JInak 205Kamei je super já svojí GTi nedávno prodal todle bylo co za motor?

Návštěvník Jagman
Odesláno

hale JR nikdo se na to nezeptal a přitom je to dost duležité vzhledem k foru co máš chlape za hodinky? :D

Odesláno (upraveno)
  V 5. 12. 2016 v 16:39, uff napsal:

Ty vole, paradni fotka s Volvem. Udelals mi peknej den. Ani se nemusim ptat, cim ses v te dobe zivil... :)))

Živil jsem se normálně prací, jako každej, ale řekl bych, že jsem pracoval víc, než většina lidí, jestli si myslím dobře, čím si myslíš, že jsem se živil, tak tím jsem se neživil ;) A ještě jen snad, že si fakt nemyslím, že bych v té době nějak vybočoval svým zjevem, já jsem poměrně konzervativní člověk a prostě tak jsme v té době vypadali, tedy aspoň si to myslím...jo byla ještě druhá skupina, komplet v jeansovém a s hárem, na vojně se to pak srovnalo.

V 5. 12. 2016 v 16:44, Jagman napsal:

hale JR nikdo se na to nezeptal a přitom je to dost duležité vzhledem k foru co máš chlape za hodinky? :D

Ty co mám v podpisu a pak ještě pár dalších, ale nosím v podstatě jen ty jedny, hodinky tolik nestřídám na rozdíl od aut :angel:

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Ja to nemyslel spatne, ale na fotce je proste vekslak jak vysitej. :)

Ale vim, ze to tak nejspis nebyli, staci se podivat na fotky svyho otce ve fialovem saku u jeho R19 16V v modre metle s kridlem. Holt to k te dobe patri, ale vzdycky me to pobavi. Tata vypada v sedesati mnohem lip nez v 30. To uz asi nebude nas pripad, protoze se zase vrati pdobna moda...

Návštěvník Jagman
Odesláno

JR já myslel na fotkách :). Tvojí story o Omegách jsem četl několikrát

Odesláno
  V 5. 12. 2016 v 17:06, geometr napsal:

... jakože se po čtyřicítce oblíknem jak ve Vrať se do hrobu, magore

Tak se dneska vyfoť a mrkni se na to za 30 let, pak si o tom pokecáme...tedy vlastně, my dva asi ne :crying_anim02:

Odesláno

Super! Fotky mě vrátily zpátky do devadesátek :D ... ta doba byla zvláštní, ale auta byly super. Jinak ano, myslel jsem to Volvo :) .

Odesláno

Pěkná nostalgie, někde bych snad našel fotky UNA nebo GOLFA II , S class jsem v té době znal jen z amerického bijáku :-) Jinak jsi byl švihák lázeňský, můj sen byla 205ka RG.

Odesláno

tak můj sen byla Lancia Delta Integralle EVO 2, před cca 12 ti lety jsem idiot mohl za 120 koupit dvě HF ka v dobrém stavu a hromadu dílů ... achjooooo :)

Moje Prisma skončila na to že jednou při nastupování jsem doslova ušlápnul komplet práh .... já věděl proč jsem na něj léta nešlapal :) ale jinak to auto bylo mechanicky v pohodě, jen to antikoro ...

Návštěvník enrico156
Odesláno

Dnes jsem byl u kamaráda na brzdách a měl tam toto

6a9e77c4ce4bce68395b4694e244120c.jpg

79ac091ec336d991faec0a2f9e3110f6.jpg

A na salonu má kamarád postavenou svoji zelenou milenku

b10fbacc46cd2dd693ab1de37e3f1337.jpg

5534eb56813cbd990b2725d4cefebb9e.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 4. 12. 2016 v 20:38, tedwine napsal:

Posekat - to neee, sme vsetci v poho (teda aspon dufam :cheers: )

Ťukajicí smajlík? Slova jako "p1coviny?

Maxgabriel...

Upraveno uživatelem vwtyp11

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...