M3maniac Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Nàdhera, prostě štýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 @varjag ten volant je stylovka. Taky jsem pro letošní sezónu vyměnil sice moc pěkný, ale tenoučký volant za sportovní. Dražší se perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 před 35 minutami, Piplík napsal: @varjag ten volant je stylovka. Taky jsem pro letošní sezónu vyměnil sice moc pěkný, ale tenoučký volant za sportovní. Dražší se perfektně. Dost dobrý. Ta černá a šrouby k 240 sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 (upraveno) Tak mi to nedalo a vyrazil se znova kouknout na Legendy, lidí jako sr... ale auta pěkný. Upraveno 30. května 2022 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Simte, ta prvni fotka je z jakeho pavilonu? To jsem nejak minul... :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Ten velkej dlouhej stan, já do něj došel z plochy kde bylo Subaru. Zas už jsem nějak nepostřehl, že vedle má expozici Mercedes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Mas recht, videl jsem je, jsem hlava derava. Byl jsem to doubou hodne v emocich. V tomhle pavilonu si mladej na pamatku ze vsech modelu od Shelby po 911ku vybral Malucha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Něco uživatelsky přívětivého pro paní s V6, když začala zase řídit. Prvních 1000 km jsem jí to zajel, aby neřekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Skoda, ze ty Restomody stoji takovou palbu... https://www.classicdriver.com/en/article/cars/nardone-automotive-porsche-928-reborn-grand-tourer-our-dreams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Přemýšlel jsem nad vláknem “co máte na ruce”, ale tohle je spíš sem. Zelené BMW 730i E38 s kilem na tacháči v sériovým stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 To musi bejt krasa! Tvoje? Byla by i fotka exterieru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 7 hodinami, enrico156 napsal: Přemýšlel jsem nad vláknem “co máte na ruce”, ale tohle je spíš sem. Zelené BMW 730i E38 s kilem na tacháči v sériovým stavu Pecka! To bych i ten "sporák" přežil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 E38 je nádherná, ale sporák jsem u sedmy nikdy nepochopil …. Moje bejvalka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Jsem nakej natvrdlej, co je ten sporak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 manuální klima se 4 kolečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To nemá na tých kolečkách polohu Auto, ako trebárs staré Land Cruisery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ad "sporak" - na tu dobu a tridu auta samozrejme divny, ale z pohledu dnesniho majitele youngtimera "zaplat panbuh"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 (upraveno) Upraveno 15. června 2022 uživatelem Murphy97 https://1000milceskoslovenskych.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Dnes jsem jich potkal hafo mezi Přibyslaví a Havlíčkovou Borovou a zbytek pak v Přibyslavi. Nádherné kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se