varjag Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu no jak píšu..... Asi si koupim nějakej Dongfeng nebo něco podobnýho a uvidíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu V jednom jsem seděl Voyah Free. A musím říci, že co se týče pocitu z interiéru a jeho senzorického vnímání, tak to bylo dost dobré. Ale do útrob nevidíš, motor i vše je zakryté. Ale cena byla 2 mega. Za to máš evropskou EL prémii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Brácha si koupil … dnes jsem se projel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Busso. Milujem ho, teda predchádzajúcu 12V verziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu Brácha má kupé. Super sedačky. Rok a půl jsem nejezdil s manuálem a je to skoro 20 let staré auto, tak jsem byl opatrný. Ale na 3 stupeň na 5-6 000 otáček už jedeš kolem 100. Velmi rychlé řízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince V 30. 11. 2024 v 16:03, safi napsal: Brácha si koupil … dnes jsem se projel. jeden ze svatých grálů, nádhera už na pohled 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince Skvelej a krasnej motor. Ridil jsem to kdysi ve 147 GTA. Super zvuk, charakter a prijemnej vykon. Bohuzel to auto nicila naprosto katastrofalni nedotacivost. Ale motoricky pecka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince V 30. 11. 2024 v 20:51, safi napsal: Brácha má kupé. Super sedačky. Rok a půl jsem nejezdil s manuálem a je to skoro 20 let staré auto, tak jsem byl opatrný. Ale na 3 stupeň na 5-6 000 otáček už jedeš kolem 100. Velmi rychlé řízení. Na trojku jenom kilo? Ve starý dvoulitrový Audině (2,0 83kW) jsem řadil čtyrku někde na 155 km/h. Ses asi hodně bál a hodně dlouho nejel s manuálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Spíš to mělo ještě v pořádku poskládanou převodovku a ne natáhle eko kvalty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno úterý v 18:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:28 Se zimou nastává nutná údržba 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Aji v prosincu to ide… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 7 hodinami, LovecK napsal: Aji v prosincu to ide… Respekt, úplně nenávidím lidi co auta schovavaji “do jara” zitra 911 o Vánocích boxster a střecha down Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se