Maxmillian Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 12:45, KFL napsal: Voe, dyt ja ale nic takovyho nedelam. Mustang je po vcerejsku v top3 vyberu na fun car, tak jsem legit.(auta, ktery nam dealeri pujcujou do prace jako mozny flotilovy, nepovazuju za mnou vypujceny - to je ok, ne?) Ja myslim, ze bys mel vzdycky svolat sraz chronomagu, kdyz budes mit neco pujcenyho, aby se vsichni mohli svezt a neremcali, ze si pujcujes moc aut :-))
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 12:32, KFL napsal: Hele, jako srandy kopec, ale uz moc nevim, kam vlastne mirite. Kazdej jsme nejakej. Ja se svezu vsim, co ke mne prijde, protoze me auta bavi. A ze jsem jednou - po 5 letech - vyuzil ze zajmu jizdy u Ford dealera, ze me nedela troubu, co se chodi vozit imrvere s predvadeckama, jak se mi snazis naznacit. Pokud teda spravne chapu .Ja jsem prostě jen napsal, čeho jsem si u tebe všimnul, o troubovi nebyla řeč...ale tím u Forda po pěti letech jsi to opět zabil taky mě baví auta a to hodně, ale tak nějak jsem vždy za tím snem šel....ikdyž je pravdou ,že s věkem se priority pomalinku mění....Kdysi jsem potřeboval být IN, dnes to neřeším. Když jsem asi před 10ti dny přijel na wapku v e38 tak se mě jeden bývalý soused ptal jestli jsem se dal na veterány ,že jedu takovou vránou ... řekl člověk ve vypůjčené audině
Murphy97 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 12:40, Zmizík napsal: Prostě nepučuj si auta, který nechceš koupit. Tady kolektiv Chronomagu to nechce. Slibuješ?Twl, Milisaku, ja se z Tebe jednou poseru :-) Karle, v letech 2004-2008 mi proslo rukama asi tak 5x vic aut, nez za cely muj zivot. Skoro vsechna byla od dealeru, prakticky zadne jsem si nechtel realne koupit, jen jsem mel holt tu moznost. Takze pujcuj, testuj, jezdi, a ja se hlasim do skupiny, ktere to nevadi a bude se vzdy tesit na nove fotky, dojmy a recenze :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 (upraveno) Vidíš, Kofolo, tady máš poctivě myšlenej návod - musíš si za tím prostě jít, né si furt jen něco pučovat a kdekoho tím tady drze pobuřovat. :D Jinak vážně - moc Ti nezávidím, kdyby se někdo takhle absurdně navážel do mě, vůbec bych nevěděl, jak se bránit/ slušně reagovat. To Murphy: Ty seš evidentně taky pěknej ptáček. Upraveno 27. července 2016 uživatelem Zmizík
Murphy97 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Myslim to uprimne. Me jednani bylo tak kristalove ciste, ze uz ani kristalove cistejsi byt nemuze. Fakt, nekecam.Tvuj Standa a Mirek.
Mechac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Když budeš mít chuť, rád bych se potkal a okouknul to STi, ve srovnání s Rkem :-) V 25. 7. 2016 v 19:55, brownwld napsal: Tak jsem byl dneska konecne protahnout STI
Potkan Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Jasny, clovek si smi pujcovat jenom takovy auta, ktery si chce fakt koupit! Jako i ten Golf je vlastne to nej, co si muzu prat. Sice teda jako nemam moznost srovnani, ale kdyz uz jsem si ho pujcil, byl bych hajzl, abych si na ten nakup rovnou neplacnul. KFL, okamzite bez podepsat koupi toho Mustanga a ne aby te napadlo si vymrcovat manual nebo jinou barvu, kdyz jsi testoval tenhle!
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Fakt to neber špatně, já jsem do aut blázen od mala, někdy po škole jsem dělal pingla v takové putyce a přijel funebrák v citroenu CX 2,5i turbo vypadalo že má v sobě tak tři vodky a dvě piva, jsem se ho zeptal co to má za motor? a on mi hodil klíče a prohodil běž se svézt :-) Neřešil jsem jestli má náklad nebo né, jestli to vezlo 100 nebo 500 mrtvých a nadrženej kluk dělnické třídy odkojenej š100 a spartakem jsem do toho skočil a koně, njn co teď? je to automat, řekl vraž tam D jako dopředu na první křižovatce po sešlápnutí brzdy levačkou jsem si rozbil hlavu o čelní sklo,ale to nevadilo byl jsem z těch 165k hotovej a vysmátej ještě tejden.
sibirnaya Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 ja to myslel jen z prdele, ja ti ty testovaci jizdy schvaluju a tvoje recenze me bavi..
Josef01 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Netuším proč se kolem toho rozvířila taková debata, prostě někoho to baví testovat auta, tak proč ne, neřešil bych to už dál takovou pichovinu, nebo se tady ještě poperete
M3maniac Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Já to jen napsal a on měl napsat jo, baví mě to a né já? já nic netestuju, já jsem už pět let v ničem nejel tak sereme na to a jedeme dál.
Murphy97 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Neboj, Pepo, rvat se to bude ve vlakne ".....nastvalo" :-) Ja bych jako k tematu napsal, ze me bavi jezdit manzelcinym novym Golfem 1.2 Tsi, 110k, 7DSG, protoze mi opravdu prijde agilni, ale to si tady v zaplave 8-mi a vice valcu s minimalne 5,7l nemohu proste troufnout, no
KFL Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 16:53, M3maniac napsal: Já to jen napsal a on měl napsat jo, baví mě to a né já? já nic netestuju, já jsem už pět let v ničem nejel tak sereme na to a jedeme dál.Napsals tohle... V 26. 7. 2016 v 10:54, M3maniac napsal: Musím říct, že máš celkem zálibu se chodit vozit předváděčkama..... ...a ja na to celou dobu reaguju, pac nikam cilene nechodim . Neresme. Dulezity jsou auta a hodinky
brownwld Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 15:29, Mechac napsal: Když budeš mít chuť, rád bych se potkal a okouknul to STi, ve srovnání s Rkem :-) To bychom mohli v srpnu vzit auto a hodinky a potkat se nekde u Žďáru
Karussell Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 14:22, M3maniac napsal: Ja jsem prostě jen napsal, čeho jsem si u tebe všimnul, o troubovi nebyla řeč...ale tím u Forda po pěti letech jsi to opět zabil taky mě baví auta a to hodně, ale tak nějak jsem vždy za tím snem šel....ikdyž je pravdou ,že s věkem se priority pomalinku mění....Kdysi jsem potřeboval být IN, dnes to neřeším. Když jsem asi před 10ti dny přijel na wapku v e38 tak se mě jeden bývalý soused ptal jestli jsem se dal na veterány ,že jedu takovou vránou ... řekl člověk ve vypůjčené audině Uff, já se leknul, že jsi E38 prodal, když jsi sem dával novýho sedmátora :-)
moco Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Ještě se vrátím k tomu Mustangu....někde jsem četl, že provozní náklady (výjíma asi pohonných hmot a množství oleje) a servis budou srovnatelné s mondem, což je taky plus
Pavelpu27 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 To ale taky může znamenat, že servis mondea je pekelně drahej
Liqid Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 A co bereš jako provozní náklady? Třeba pojištění srovnatelný určitě nebude, spotřební materiál bude taky určitě draží a o servisních úkonech raději nepřemýšlím.
moco Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 18:02, Liqid napsal: A co bereš jako provozní náklady? Třeba pojištění srovnatelný určitě nebude, spotřební materiál bude taky určitě draží a o servisních úkonech raději nepřemýšlím.Je možné, že pisatel měl zrovna v tomhle ohledu na mysli verzi s ecoboost motorem
Liqid Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 18:16, gas napsal: Hoši. Chcete sportovní auto pro zábavu. Okresky, občas okruh, ale i dlouhé tripy po Evropě. Nezajímá vás maximalka, baví vás zatáčky, čistá stopa, ale i blbnutí a drift. Těžko skloubit, co máte na tuhle zbytečnost cca 100t eur. Co si koupíte? Bavíme se o novém, lehce jetem, starším lehce jetem autě. 911? V 27. 7. 2016 v 18:17, moco napsal: Je možné, že pisatel měl zrovna v tomhle ohledu na mysli verzi s ecoboost motorem Taky v autě není jen motor. Je možné, že origo díly budou srovnatelné, ale druhovýroba bude určitě levnější u Mondea. Navíc je Mustang skoro o půl míče dražší. A ačkoliv je Mustang super, tak o prodejích u nás si iluze moc nedělám. Ale výhodou bude, že nebude tak rychle ztrácet na hodnotě, takže by pro někoho mohl ve finále vyjít i levněji než Mondeo a to už stojí za úvahu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se