Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 18:03, M3maniac napsal:

Tak my jsme dnes měli taky pěknej výlet po Beskydech, bohužel samej dovolenkáris v devadesátce pro jistotu jedou šedesát a ne a ne se s tím poprat a všichni jak ovečky v řadě. Těch oslů co jsem dnes potkal ani nespočítám, přijedem na oběd a říkám si super vedle mě je velké místo pro invalidu a nikdo mi to nepodře...jen vylezu z auta a pražskej passat v highline značku místo pro invalidu prostě neřeší. Pak houbaři, plnej provoz a hledaj místo, místo není tak to necháme na hlavní...at je prdel, pak asi 3x semafor na stavbě a na po čtvrté unfall ,otočka a objížďka 40km.... Lidi prostě neuměj jezdit. Tak jsem se aspoň kochal, dobře se najedl a dal si výbornou zmrzlinu na Troyeru kde nás pro jistotu zase ojebal číšník....na konec malej street racing s K 1200S a audi TTS.

Já byl přes víkend v Krumlově. Dnes krásné počasí, stáhl jsem střechu a vzal to zpět přes Hlubokou, pak zpět nějaká objížďka přes okresy. Naprosto prázdná silnice prostě super. Pak za Nepomukem nebo tam někde mi to nějaký dědek na tvrdo hodil z protisměru na nejkou vedlejší polní cestu. Dobrzdil jsem to tak 20 cm před dveřma jeho spolujezdce. Přitom jsem jel normálně 90 a neměl slunce v zádech. Nevěřil jsem vlastním očím když začal odbočovat.

Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 20:20, Duke650 napsal:

K narozeninám jsem v pátek dostal voucher na http://www.showcars.cz/jizda-v-supersportu/

Absolvoval někdo z vás tu jejich "zážitkovou jízdu"?

Absolvoval. Nejdřív tě budou chtít zkásnout o další prachy, jako ze na benzín. Když budeš tvrdej, nemají na to nárok, ale je to těžkej boj. Jízda celkem ok. Ale už bych do toho nešel.
Návštěvník qoyi
Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 20:29, VasekN napsal:

... mi to nějaký dědek na tvrdo hodil z protisměru na nejkou vedlejší polní cestu. Dobrzdil jsem to tak 20 cm před dveřma jeho spolujezdce. Přitom jsem jel normálně 90 a neměl slunce v zádech. Nevěřil jsem vlastním očím když začal odbočovat.

Denní praxe .. 30% důchodci, 30% němci, 30% ženský (na věku zde nezáleží), 10% vietnamci /častěji vietnamky/ .. město se dá taknějak předvídat, mimo město je to čistá ruleta ... výhra je když sedíš v něčim většim / pevnějšim ...

Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 21:01, qoyi napsal:

Denní praxe .. 30% důchodci, 30% němci, 30% ženský (na věku zde nezáleží), 10% vietnamci /častěji vietnamky/ .. město se dá taknějak předvídat, mimo město je to čistá ruleta ... výhra je když sedíš v něčim většim / pevnějšim ...

Tak to bych prohrál, protože jsem jel Z4kou.
Návštěvník qoyi
Odesláno

Tak otázka je čím jel dědek, ta Z4 mi přijde co se týče pevnosti hodně v klidu ...

Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 20:20, Duke650 napsal:

K narozeninám jsem v pátek dostal voucher na http://www.showcars.cz/jizda-v-supersportu/

Absolvoval někdo z vás tu jejich "zážitkovou jízdu"?

V 7. 8. 2016 v 20:57, Pavelpu27 napsal:

Absolvoval. Nejdřív tě budou chtít zkásnout o další prachy, jako ze na benzín. Když budeš tvrdej, nemají na to nárok, ale je to těžkej boj. Jízda celkem ok. Ale už bych do toho nešel.

V podmínkách a na voucheru je jasně uvedeno, že neobsahuje pohonné hmoty a ty je potřeba si doplatit zvlášť, takže nárok na to rozhodně mají. Další platby jsou již dobrovolné - připojištění, video.... - na nečem vydělat musí no. :)

Já jsem s nimi nějakou dobu spolupracoval a půjčoval jim svoje auta a absoloval u nich i pár jízd na jiných autech, ale teď mám auta, která odmítám dát z ruky, takže už jim je nepůjčuji. :)

Pokud jsi fanda do aut, tak to za to určitě stojí, jentak nemáš moc šanci svézt se ve Ferrari nebo Lambu a vůbec za takovéhle peníze. Jizda po silnici/dálnici +- v rámci předpisů, na letišti to pak můžeš osolit a podle auta se dá dosáhnout rychlost 270+. Je to dost o tom, jakého chytneš instruktora a co ti dovolí, ten suverénně nejlepší jim bohužel odešel a udělal si svoji firmu. Občas je tam problém s technickým stavem aut, ale to není firmou, ale těma autama, která dostávají docela dost zabrat a zrovna třeba Lambo nebo Ferrari nejsou moc spolehlivá, takže tam občas svítí nějaké kontrolky a když není vytížení, tak se auto vyservisuje. Občas se to bohužel rozbije a není to pak pojízdné, třeba těsně před jízdou, ale to je prostě technika, která tam dostává zabrat.

Odesláno
  V 7. 8. 2016 v 18:03, M3maniac napsal:

Tak my jsme dnes měli taky pěknej výlet po Beskydech, bohužel samej dovolenkáris v devadesátce pro jistotu jedou šedesát a ne a ne se s tím poprat a všichni jak ovečky v řadě. Těch oslů co jsem dnes potkal ani nespočítám, přijedem na oběd a říkám si super vedle mě je velké místo pro invalidu a nikdo mi to nepodře...jen vylezu z auta a pražskej passat v highline značku místo pro invalidu prostě neřeší. Pak houbaři, plnej provoz a hledaj místo, místo není tak to necháme na hlavní...at je prdel, pak asi 3x semafor na stavbě a na po čtvrté unfall ,otočka a objížďka 40km.... Lidi prostě neuměj jezdit. Tak jsem se aspoň kochal, dobře se najedl a dal si výbornou zmrzlinu na Troyeru kde nás pro jistotu zase ojebal číšník....na konec malej street racing s K 1200S a audi TTS. 

a nebyls s touhle červenou potvorou před 2 týdny(23.-24.7.) v Jeseníkách? V neděli kolem 9hod ráno jsme potkali něco 911 červenýho s křídlem mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou studánkou. Ale bylo to moc rychlé, jeli jsme na kolech...

Odesláno
  V 8. 8. 2016 v 6:46, pebe napsal:

a nebyls s touhle červenou potvorou před 2 týdny(23.-24.7.) v Jeseníkách? V neděli kolem 9hod ráno jsme potkali něco 911 červenýho s křídlem mezi Vrbnem pod Pradědem a Karlovou studánkou. Ale bylo to moc rychlé, jeli jsme na kolech...

nebyl, v Karlové studánce jsem sice byl cca před cca 3 týdny, ale civilním autem :-) tohle byl letos první výlet....

Odesláno
  V 8. 8. 2016 v 7:04, Murphy97 napsal:

Jel si nahoru mezi 10:30 a 11:00, ze? My jeli zrovna dolu :-)

Presne tak :-)

Odesláno

Tenhle víkend a zejména neděle byla na ježdění super. Ještě dnes to bude hezké svezení a pak zase musím uklidit kabriolet do garáže. Letošní léto jsem si teda zatím moc nezajezdil.

Odesláno
  V 8. 8. 2016 v 20:33, dan010 napsal:

Abyste tu neměli samé stylové červené 911ky tak Vám přihodím jednu černou :)

Auto mas fadne cerny, ale zato stylova SPZ :D

Odesláno

Kluci máte to moc pěkné, ale chce to živejší barvy :D ... já měl "jen" Čmeláka z Transformers, ale taky to stálo za to, oproti těm dnešní 1.2 Tsííí :D , dcerka si ho hodně oblíbila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...