Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

hmmm... krasne stare klasiky!

ja som zial nic z toho nemal - jediny Jeep som mal Wrangler 4.0 s pevnou aj skladacou strechou a pouzival som ho vyhradne len ako odstrojene ( bez strechy a ziadne dvere ) - proste taky Cafe Racer namiesto Babety

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

kedze som uz par krat v sukromne ( aj dnes) dostal otazku, ze co to mam za budiky v avatare, tak je to z Turba.

jedna z mojich blaznivych fotiek.... bolo to ale v noci bez dopravy. ( okreska smer Vrable)post-1887-0-45609800-1428650926_thumb.jpg

vtedy som to dost fotil - tu je dokaz, ze to auto malo velmi dobru spotrebu, pri tej priemernej rychlosti

( Nemecko)

post-1887-0-03612200-1428651065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

ked vchadzas do Vrabiel od obce Čifáre, tam je dlha rovinka

v podstate od mesta Levice

( ale zaklad je uz to mat hodne rozbehnute este pred tou rovinkou!)

:-))

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

jj Ford Ranchero, a ten bol tusim aj skor, El Camino bola odpoved Imperia.. ak si to teda nemylim

ale Ranchero sa mi viac paci take to barokove z 50tych rokov. El Camino je ten spravny masaker, zvlast s tym velkym osemvalcom. jak to bolo lahke, tak to na semaforoch dalo kde-co v tej dobe..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

tak to mam naozaj radost a tesim sa na to!!!

Známý hollywoodský herec, letos jedenasedmdesátiletý Robert de Niro, sdělil Italskému deníku Il Messaggero, že se chystá natáčení filmu Ferrari, v němž ztvární hlavní postavu zakladatele automobilky Enza Ferrariho. Nemělo by se jednat o nějaký krátkometrážní dokument, ale velkofilm s vysokým rozpočtem, inspirovaný nejdůležitějšími životními momenty "il Commendatore".

Odkaz ke komentáři

Cyril: Ja jsem z nej unesenej, poslintal jsem si z tech fotek klavesnici.

Z tveho hodnoceni jsem prekvapenej, ja mel moznost jednou ridit Range a z nej jsem nebyl uplne odvazanej ja. Asi je to holt jine vnimani posazu. Ja vzdycky sedacku co nejniz, pritelkyne co nejvejs. Jdu projet sauto a inzeraty na podobne jago.

Diky za fotky i popis.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...