Návštěvník Jagman Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 vis kolik aut ma dnes kozenej volant pak to nechas precalounit a calounik ti rekne ze to kuze neni . Kdyz je v ceniku napsano kuze tak to vubec nic neznamena Pepo v mamutu zadna socialni alkantra nebyla vse byla prava kuze na sedackach dverich palubce i strope
geometr Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Ty znáčky z jeho auta má jeho manželka na svým Dusteru.
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Tak toto mě nahlodalo, asi půjdu omrknout ten novej Duster. ...D
instant Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Mozno to parkuje nedaleko Danoveho uradu.. to chapte, Svedsko.
M3maniac Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 No nechci se nikoho dotknout ,ale for super... Mi přijde, že celé Německo je zaplněné Dustery a hlavně mi přijde, že se majitelé tváři jako by vodili minimálně A6 all road
vicomt Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Fakt je ten,že v prospektech na minulou generaci S třídy nic o umělé kůži není.Ale jak píše Jagman,co se píše na papíře je jedna věc a skutečnost může být jiná.
spineshank Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 No pak je otázkou koho bude ta Felda hned vedle....DAsi nějakého poplatníka, tipuji .
Josef01 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 (upraveno) V 24. 10. 2016 v 21:11, vicomt napsal: Fakt je ten,že v prospektech na minulou generaci S třídy nic o umělé kůži není.Ale jak píše Jagman,co se píše na papíře je jedna věc a skutečnost může být jiná. Hlavně že tam píší "sloupky jsou potažené kůží Alcantara" a ani to dřevo není pravda, je to umělina. Upraveno 24. října 2016 uživatelem Josef01
Návštěvník Jagman Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 (upraveno) vicomt: " V interieru se mužete rozhodnout mezi Designo kuží Anilin a nebo Designo přírodní kůží" to už zní dost divně u S to bejvá tak že na sedačkách kůže je ale na palubku a tapecy se nedáva(možná na loketku ano) info mám od kamarádů co se věnují opravám kožených interieru v autech to je nejlepší zdroj Pepo: U Desinga to ale dřevo je i ten příplatek je dost tučnej ty tam dřevo nemáš to je pravda resp je tam plast a na něm dýha ale to už bylo snad od 80let Jedinej kdo dnes dává všude dřevo a kůži je RR, Bentley a JEEP Upraveno 24. října 2016 uživatelem Jagman
MadButcher Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tak to jste me dost nemile prekvapili. Ja vim ze kdyz kupuju kreslo k PC nebo sedacku do obyvaku tak mam koukat na popis co je sktecna prirodni kuze a co je eko nebo nejak podobne vycurane oznacena "kuze", a obvykle se to snadno pozna i podle ceny, ale u takto drahych aut ta cena neni voditkem protoze se to v celkove cene proste ztrati. Ale ze si s takovymi slovicky hraji uz i automobilky jako MB u svych top modelu, to je pro me hnsune procitnuti do reality... Ma takova nahrazka aspon podobnou trvanlivost jako prava kuze?
tommas4 Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nejprve bych projel google co to vlastně ta Anilin kůže je . . .
Návštěvník Jagman Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Mas pravdu negooglil sem to ale pochybuju ze tuto kuzi za tuto cenu davaj na dvere
gorlo Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Majiteli Infinity FX35 jsem pochvalil sedačky v autě a on mi řekl, že sedáky maji kůži jen v prostřed, bočnice které jsou nejvíc namáhane jsou z umělé kůže, což mě teda dost překvapilo. Že to šidí i ostatní mě nepřekvapuje. Vždy jsem si myslel, že Alcantara je druh přírodní kůže a ona je to uměle vytvořená látka.
geometr Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 V 24. 10. 2016 v 21:11, Josef01 napsal: Co je to za hnusný auto? Dacia Cayenne.
Návštěvník Jagman Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 nevýhoda koženky je že praská a nejde opravit trhlou kůži opravíme že to nejde poznat u koženky je nutná výměna dílu
VasekN Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tak mne napadá, když bych si chtěl nechat udělat interiér do nějaké pěknější kůže nemáte někdo typ na úpravce? Nejlépe tak někde Plzeň, Praha případně Západní Čechy.
AndyAaron Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tohle stoji u klienta na parkovisti. Pobavila me poznavaci znacka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se