kloubik Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Nove velke SUV od Subaru. Zatim koncept, ale zas tak daleko k produkcni verzi to asi mit nebude.
kloubik Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2016 Jj, misto Tribecy. Nejspise bude trochu vetsi, nevim jestli tribeca mela 7 mist nebo jen 5. Tohle ma 3 rady sedadel. VW predstavil nove 7 mistne suv Atlas pro americky trh a asi nebudou moc happy az se subaru zacne prodavat, s designem se totiz se podle me moc nepredvedli.
jebiga Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 tak nevím kam to dat ale myslim ze to zde oceníte pokud to sem nepatří nechám to smazat
Liqid Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Kovomorka v akci, kufrem je vidět až na kompoty http://www.rajveteranu.cz/15458-fiat-850-sport-spider-frydek-mistek
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Pekne u toho sedi i ta reklama :-)
otoman Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Myslím že se stalo to, co všichni čekali. Dívá se na to mnohem líp než na nový Top Gear. http://www.griptv.cz/2016/11/pustte-si-zdarma-prvni-dil-the-grand-tour/
USER47 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Líbilo se mi intro, aspoň předtím, než se tam objevilo to pódium, začaly tam lítat stíhačky a celkově to začalo masturbovat nad vlastním rozpočtem.Zbytek pořadu byl imho celkem průměr. Působilo to dost roztahaně, každej vtípek ždímanej na ploše několika minut...To porovnávání elektrickejch sporťáků působilo opatrně, jako by se báli naštvat nějakou automobilku - například drag race, kterou opakovali asi šestkrát a dali si velmi záležet na tom, aby pokaždý vyhrálo jiný auto. Chápu, že Ferrari by jim možná za jinejch podmínek auto nepůjčilo, ale i tak to bylo dost trapný.Spousta nevtipný vaty, jako několikaminutovej segment "sporu" s publikem o RAF, stereotypní Nascarová náhražka Stiga atd. Působilo to velmi strojeně, urputně a ten viditelnej rozpočet tomu taky nepomohl.Mimochodem, celkem mě zklamala technická stránka těch autovejch segmentů. Proč tam blbli s těma šílenejma filtrama? Každej druhej záběr byl prohnanej přes nějaký masivní zrno/kontrast/blur instagram style filtr, že pomalu nebylo vidět, co se tam děje. A nepomohlo tomu ani to, že stejně jako zbytek pořadu trvaly tyhle záběry tak dvakrát dýl, než by jim slušelo.
JaRooN Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Jo, intro parádní, české stihačky a pódium také dobré. Jen potom přišla roztahaná nuda a šeď. Nedokoukal jsem to, v polovině jsem to vypnul. Ale je pravda, že jsem včera měl hodně blbou náladu, tak tomu zkusím dát ještě jednu šanci.
Josef01 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Mě stačí vidět ten ksicht toho nabubřelýho všeználka Klaksona a vypínám.
petik16 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Čo hovoríte na nový Mercedes-AMG E63S...? E-čko bolo u mňa vždy také že ani-ani.. Buď C alebo rovno S, nechápal som veľmi tú triedu no táto vyzerá naozaj super! A ten interiér, och... btw., najvýkonejšie E-class so 604 bhp a 4Matic...!
Potkan Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Mě stačí vidět ten ksicht toho nabubřelýho všeználka Klaksona a vypínám.Vsadim se, ze ty jsi toho v zivote se svou skromnosti dokazal mnohem vic, nez on
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Sorry že vám lezu jako neřidič do vlákna, ale nekouká někdo na Tři muže na zabití? Co to bylo za modré auto, kterým Delon jezdil, než vybuchlo? Nemůžu to dohledat a rozčiluje mě to. Díky Edit: už jsem to našel, Lancia Gamma tak pardon Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem martar
m.n. Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) martar: tady to není? http://www.imcdb.org/movie_81658-Trois-hommes-a-abattre.html pozdě... Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem m.n.
USER47 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Auto neznám, ale přihodím video...
USER47 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Tak podle toho webu výše to vypadá na Lancia Gamma.edit: taky pozdě:-D Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem USER47
martar Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 i tak díky, chlapi, našli jste to rychleji než já, trápil jsem se s tím půl filmu.
MadButcher Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Lancia Gamma? Tak na film nekoukam, ale uz vim proc to auto vybuchlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se