Sphinxx Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Nechci nikomu brát jeho zkušenosti. Ale ... frajerka měla Mini Clubman a větším shitem jsem snad nikdy nejel. Jako dizajnovka asi OK, ale do Miniho už já za sebe nesednu, kromě designu mě to zkalamlo podvozkově, motoricky i uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Bavíme se tady o mini cooper S, je to kultovní designovka co má vlastnosti motokáry. Není to ani pohodlný ani praktický, ale jede to jak čert. Jinak dnes umyto a uskladněno, kupodivu se to leskne i bez keramiky :-) Za 5 dnů najeto 1550 km po alpách a vše super i počasíčko vyšlo. Jinak kdyby někdo chtěl toho fiata kupé z Tuzexu tak je k mání :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 M3: jasně, já jsem pochopil o čem se bavíte ... psal jsem názor na Mini Clubman. To je taková jebka, že už mi to nesmí přes práh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Dnes jsem potkal dvě leštěnky jak z výrobního pásu. Jedna na Slapech, druhá v Chuchli, obě moc fajnový.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ja se taky rozhodoval mezi C30 T5 a Mini Cooper S. Vyhralo Mini. Je to raketa a kundolap do kapsy. Ale se spolehlivosti na tom dobre neni. Motor je tam z Peugeota a jsou s tim problemy. Adamo by mohl taky vypravet. Uz je pryc z domu, ale nejakou chvili radost delal. Ted uz dela radost jenom mensi braska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Mini Cooper S je kundolap do kapsy? No dobře, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Podle me je to spis chlapolap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Vlastni zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Najdi 3 rozdíly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Vlastni zkusenost? No pěkné mini a pěkná žena to je prostě daleko větší sexy dvojka .... P.S. jsi teplej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Poslu ti SZ, brouku Ne ted vazne. Co jsem jezdil s Mini, palci hore, usmevy i chvalou me obdarovavaly jak maminky, tak dcery.Ale taky to mohlo byt ridicem :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Viděl bych to úplně stejně jako M3maniac. Nějak mi tam nejde vložit ta předchozí citace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ja jsem si ho dost casto od mlade pujcoval, protoze me fakt bavilo a palec hore fakt davali skoro vsichni, a to jsem dost strasidelnej ridic :-))) je to auto, ktere ti nikdo nezavidi a skoro vsem se libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 M3maniac naprosty súhlas doma mame prdla S dvojku druhým rokom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Jo MINI COOPER S. To je spratek, kterého člověk musí milovat, jinak by letěl ze skály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Topkan: Cos pořídil místo mini? Model z lega máme taky :-) Mini zatím teda máme taky pořád, protože žena jej miluje a já miluji svojí ženu, takže nemám to srdce jí ho prodat (nebo hodit ze skály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Víkendový srazík petrolheadů, úchylů do amerických vanů. Patřím mezi ně a je to krásná úchylka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Jo MINI COOPER S. To je spratek, kterého člověk musí milovat, jinak by letěl ze skály.Koukám, že jsem asi nebyl tak daleko od pravdy "eSko ... neeSko" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Topkan: Cos pořídil místo mini? Model z lega máme taky :-) Mini zatím teda máme taky pořád, protože žena jej miluje a já miluji svojí ženu, takže nemám to srdce jí ho prodat (nebo hodit ze skály X1....mame radi zadokolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Koukám, že jsem asi nebyl tak daleko od pravdy "eSko ... neeSko" ...Žena má skládací Esku a je taky spokojená :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se