Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A pritom by ste v tom vsichni jezdili jak zbesili :-)

Nějak nevidím jediný důvod proč :) Respektive pokud směřuješ směrem, že když mi to někdo dá, tak to neodmítnu...neodmítnu, jen bych to obratem vyměnil za něco jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Porad se tim nekdo ohani, ale ono to tak uplne pravda nebude...

a v čem jsou rozdíly? Je to komplet technika Nissan Navara, alias Renault Alaskan, seká se to v Nissanu v Barče.Motory stejné, en přeznačené dle MB systému.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

a v čem jsou rozdíly? Je to komplet technika Nissan Navara, alias Renault Alaskan, seká se to v Nissanu v Barče.Motory stejné, en přeznačené dle MB systému.

Rozdíl je třeba v servisní síti, záruce mobility, interiéru, možnostech příplatkové výbavy a ostatních třešinkách nového Mergla. Pro firmy mající MB fleet je to možnost mít pickup a stále stejnou rámcovou smlouvu a servis. Ostatně stejné důvody dávají smysl i existenci Citanu. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Rozdíl je třeba v servisní síti, záruce mobility, interiéru, možnostech příplatkové výbavy a ostatních třešinkách nového Mergla. Pro firmy mající MB fleet je to možnost mít pickup a stále stejnou rámcovou smlouvu a servis.

to ano, ale ptal jsem se na technické rozdíly. Stejná argumentace by pak mohla platit i pro zbývající Renault nebo Nissan.

Odkaz ke komentáři

Já na tyhle velký auta moc nejsem, ale náhodou ten Mercedes pickup vypadá docela dobře. Ráno jsem ho předjížděl na dálnici a líbí se mi. Mít koně, statek nebo tak něco tak bych si to pořídil :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...