Lion Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Musíš pouze napsat změnu barvy do TP technologie nehraje roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Mne se vysledek celkem libi. Nebudu na tebe tak zlej jak ostatni. Dej jeste fotku origo modre, mam totiz poneti ze ta se mi bude libit vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 14 minutami, brownwld napsal: Mne se vysledek celkem libi. Nebudu na tebe tak zlej jak ostatni. Dej jeste fotku origo modre, mam totiz poneti ze ta se mi bude libit vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Ja tomu houby rozumim, na modrou vysazenej nejsem, ale tedy neni moc o cem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Třeba je to jenom legrace, polepit tak pěkný auto tak hnusnou fólií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 22 hodinami, gas napsal: ty vzácnější mám polepene kompletně celé, zbytek jen celý předek, zrcátka a prahy. Je tam viditelný nějaký výrazný rozdíl mezi polepenou a nepolepenou částí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 5 minutami, xbraj19 napsal: Je tam viditelný nějaký výrazný rozdíl mezi polepenou a nepolepenou částí? Nepoznás to. Jen má lak jakoby větší hloubku. Přes fólii mám pak swisswax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 @gas Dík, mrknu se na to. Když vidím, co ten předek schytává, tak se mi chce brečet (i když je to jenom Mazda). O částečnou polepu jsem uvažoval, akorát jsem úplně nechtěl prznit hezkou červenou barvu, aby byl každý díl jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Před hodinou, xbraj19 napsal: Je tam viditelný nějaký výrazný rozdíl mezi polepenou a nepolepenou částí? Mrkni tady na to video, takhle by se to mělo dělat PPF předku od 17min. https://www.youtube.com/watch?v=_myzOk9FaLQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Takhle úplně ne. Aby to bylo jak má, tak se vyndaji přední světla, fólie za nahreje a zahne dovnitř a světla se lepí mimo auto s přesahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 V 19min. vykladá že záměrně nelepí fólii na místa kde se o sebe panely “třou“ např. blatník a narazník, po čase to jde vidět... ale nevím zdali to platí i pro světla. Kde necháváš dělat auta (čistění, leštění, ochrana) nebo koho by jsi u nás doporučil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Je to dobrý, jak to máš v těch zárubních? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 spíš bych to pochopil kdyby mělo auto v háji lak.. a nebo to byl nějaký hnusný odstín apod. Ale zrovna tuhle modrou bych asi nezakrýval Navíc bych moc nevěřil, že po pár letech co to bude nalepený a bude na to svítit třeba slunko atd.. že to jen tak, krásně, jednoduše sloupneš a lak bude jako předtím. Jako asi jo když to tvrdí...ale víme asi všichni jak se nálepky chovají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 11 minutami, Roland Sands napsal: V 19min. vykladá že záměrně nelepí fólii na místa kde se o sebe panely “třou“ např. blatník a narazník, po čase to jde vidět... ale nevím zdali to platí i pro světla. Kde necháváš dělat auta (čistění, leštění, ochrana) nebo koho by jsi u nás doporučil? Není to vidět, jen je to děsná je.backa to dobře nalepit a většina lidí venku se s tím nechce drbat, a většinou to ani neumí. Lepim svoje auta cca 10 let, mám teď už kamaráda, který má na tohle firmu v Olomouci. Jednu dobu lítal do Dubaje lepit auta a jachty. Jako jedni z mála umí nalepit celý předek f430 a 812 z jednoho dílu. Na fotce koukni, že blatníky jsou spojené, je to jeden velký díl a celé se to lepilo z jednoho kusu fólie. Nepoznás to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 22 minutami, pavel23 napsal: Je to dobrý, jak to máš v těch zárubních? Neni to hotove zatial,prace jako na kostele:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 před 4 hodinami, gas napsal: Není to vidět, jen je to děsná je.backa to dobře nalepit a většina lidí venku se s tím nechce drbat, a většinou to ani neumí. Lepim svoje auta cca 10 let, mám teď už kamaráda, který má na tohle firmu v Olomouci. Jednu dobu lítal do Dubaje lepit auta a jachty. Jako jedni z mála umí nalepit celý předek f430 a 812 z jednoho dílu. Na fotce koukni, že blatníky jsou spojené, je to jeden velký díl a celé se to lepilo z jednoho kusu fólie. Nepoznás to Jj vypadá to dobře...asi je to jak uvadíš. Nikomu se s tím nechce je!at, což je škoda. Pokud se kamarád zabývá i klasickou ochranou laku vosk/keramika, poprosím o kontakt klidně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 To je šedej mat to turbo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Před hodinou, Karussell napsal: To je šedej mat to turbo? Je to saten, jak píše Ewolucionar o stránku dříve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Exterier hotovo Upraveno 3. září 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se