uff Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Se Spiderem (nebo po prodeji) muzu pronajmout volne parkovaci misto na P6. Ale prodavat se mi ho nechce, podle me jsou to dobre ulozene penize. I kdyz kdo vi, mlady dneska po autech vubec netouzej, daji si radeji latecko v nakupaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 (upraveno) Doppio Upraveno 28. března 2021 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 před 3 hodinami, varjag napsal: Mno, spider je parádní, jestli jde kvuli nove akvizici z domu, tak to úplně nuda nebude... Az to bude veřejné, dej vedet, jsem napjatej To se neboj, jsem starej chlubivec. Ja teda na bazosi posilhavam po tom tvem stroji, ale kule na to nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Zdar petrolhedi, vsadil jsem se s bráchou že zjistím co je to za káru... a nejde mi to. Oldsmobile, typ nevím, ročník cca nevím... nevíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Delta 88 197x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Jo, to bude ono. Convertible nebo Royal Convertible. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Někdo nebude moct vystát Kozu, ale já jeho videa žeru. Tohle sem určitě patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 V 26. 3. 2021 v 19:52, tomasteckavesely napsal: Panove. tak to vsechno dobre dopadlo, a ja jsem si splnil sen ( kolikaty uz ? ). A mam jedenactku vzduchace! Problem je, ze je to auto stary jako ja, a tak ma ve svejch 33 letech par problemu. Nic zasadniho, ale potrebuju udelat komplet brzdy a vyresit stahovacku okna. Mate / znate nejakej fajn servis, spis mensiho charakteru, v Praze? ( do flat six, nebo porsky, popripade na prosek muzu dojet vzdycky ). Radsi bych nejakyho polonadsence, kterymu bych mohl u toho treba pomahat ( ja si to realne dokazu udelat sam, jen nemam kde, tady v Praze). Díík Tomas Velká gratulace, klasika všech klasik pro podobnou jsem jel někdy v roce 2003, stála na dnešní dobu srandovních 400k , tehdy pro mě majlant, ale nedopadlo to. Jinak jsem se potěšil novým olejem, svíčkama a plachtou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Koza je satan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EtienneRSV Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Super parnik, radost pohledet. A tech vzpominek. Skoda, ze si nemuzu dovolit parkovaci dum, bych si pul svejch ex aut rad nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Tupá otázka ale možno padnú zaujímavé tipy: Aké by ste povedali, že je normálne auto pre cca 40 ročného petrolheada? Nejaký daily driver, ktorý bude aj fun, aj nebude 20let starý křáp a bude tak to pol až trištvrte mega (CZK). Díval som sa napr na Ford Mustang ale príde mi moc ostentativní. Možno Golf R, Focus RS alebo aj obyč. 340i ...Skôr novšie autá, mám rád komfort a adaptívne tempomaty a apple car play a pod .... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Sto lidi, sto chuti. Ja hlasuju pro Giuliu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Jako ještě nemám úplně 40... Ale pomalu se blížím. Zadání podobné, z daily caru MX-5 ND, kterou jezdím 4 roky se potřebuju přesunout někam, kam nacpu 2 mládežníky, protože o ježdění v Mazdě se mi perou. Zatím jsem se dostal k variantě M140i nebo M2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Za 3/4M to může bejt ledasco, 20 let nemusí znamenat nutně křáp. GTR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 9 hodinami, schrapnel napsal: Tupá otázka ale možno padnú zaujímavé tipy: Aké by ste povedali, že je normálne auto pre cca 40 ročného petrolheada? Nejaký daily driver, ktorý bude aj fun, aj nebude 20let starý křáp a bude tak to pol až trištvrte mega (CZK). Díval som sa napr na Ford Mustang ale príde mi moc ostentativní. Možno Golf R, Focus RS alebo aj obyč. 340i ...Skôr novšie autá, mám rád komfort a adaptívne tempomaty a apple car play a pod .... Díky. Ty asi nebudes petrolhead v pravom slova zmysle,zaujima ju ta elektronicke vychytavky,komfort,tempomaty a nie motor,podvozok...nic v zlom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Kamos ma M235i a to by pro tebe mohla bejt taky cesta... Samotnyho me to zrychleni dostalo a ty vychytavky co hledas to ma taky. Akorat jsem se registroval na 18.4. na skolu driftu, nepridate se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 17 hodinami, lloffass napsal: Jako ještě nemám úplně 40... Ale pomalu se blížím. Zadání podobné, z daily caru MX-5 ND, kterou jezdím 4 roky se potřebuju přesunout někam, kam nacpu 2 mládežníky, protože o ježdění v Mazdě se mi perou. Zatím jsem se dostal k variantě M140i nebo M2. Presne, tým smerom nakoniec pôjdem asi aj ja. M135i, rv 2016-2018. před 8 hodinami, ewolucionar napsal: Ty asi nebudes petrolhead v pravom slova zmysle,zaujima ju ta elektronicke vychytavky,komfort,tempomaty a nie motor,podvozok...nic v zlom. Tak je to tak, ako to je. Potrebujem daily car, ciže rallye južná spojka. Na plnohodnotný weekend car nemám bohužiaľ ani čas ani prostriedky. Ozvem sa o 10 rokov možno s inými požiadavkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se