M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Předevčírem kafe na sedle 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Tohle se jen tak nevidí. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 No v emku je jich fakt málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 (upraveno) Moje designově nejoblíbenější BMW. Pecka. Upraveno 17. října 2022 uživatelem McMarty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Ja jsem mu to dovezl na těchto OZ mito a sedi mi k tomu autu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 to je šílený peklo kola,barva, motor.. rozhodně ty Mita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Jasný, ty žebřiňáky to shazujou... A tuhle barvu prostě miluju, taková měla bejt moje 93. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 3 hodinami, Americkej napsal: Jasný, ty žebřiňáky to shazujou... A tuhle barvu prostě miluju, taková měla bejt moje 93. No estorilblau je pěkná, ale u e93 preferuji lemansblau 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 před 9 hodinami, M3maniac napsal: Předevčírem kafe na sedle Ty jo, když to bylo nový, tak se mi to moc nelíbilo a s léty je to nádherná klasika. Pecka! A rozhodně tyhle kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 To buď v klidu, byl jsem na tom stejně. To auto je tak škaredé až je pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 To není hezké, sypat nebožákovi sůl do otevřených ran... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 tak to jsem nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Zetko parada! Tiez som im nevedel dojst na chut, ale musim povedat, ze na tychto fotkach sa mi fakt moc paci. Modra je dobra . Za mna lepsie na tych rebrinakoch, ale to ja som asi Alpina "biased" A ja som dnes videl tuto legendu talianskeho motorismu, to sa dnes uz tiez casto nevidi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Pěkná pětistovka, včera bylo krásně , projížďka , umyvačka a chystání k zimnímu spánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Nádhera, mám rád když to je v původním stavu a ne pak křídla, různé lip apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 krása René! Jinak "žebřiňáky" na tom zetku by byly taky cool, ale myslím že majitel zvolil už fakt dost velkej průměr, to už snad jsou 19"?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 před 14 hodinami, bluman napsal: Tudle šlehu jsem potkával v itošce na každým rohu, pak jsem se zakecal s jedním majitelem a poprosil ho ať mi ukáže to monstrum pod kapotou Ze všeho mě nejvíc dostal pytlík na vodu do ostřikovačů to je takové... italské 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Pytlik na vodu melo v 60tych kde co, i Mustangy atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Tak to čumim, já myslel že je to záležitost hlavně italská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se