Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Kolik stojí ? Mám taky nějaké dluhy, tak, aby mě to nepoložilo.
Návštěvník Jagman Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 (upraveno) kolem 800 základ do míčudy bude hodně slušnej nebo vzít něco ročního http://www.mercedes-benz.cz/content/czechia/mpc/mpc_czechia_website/czng/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/cla-class/c117/configurator/configurator_c117.html?tp_ccci=/dsc_cz/globalsessionid/DSC_cz6B2C36316E3C6F78FF67686106020400/dsc_locale/cs_CZ/appId/DSC_cz/siteLocale/cs_CZ/P3501ViewBean.jam1%3bjsessionid=0000_D3umdThgeNoeSgseUhKNWj:186s42tqv#_int_passengercars:home:model-navi:configurator_c117 Slušnej mi teď vyšel za 977 kuže xenony apod ale koukám že i základu to neni uplně holé Upraveno 24. května 2015 uživatelem Jagman
JR_2010 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Snow a co MB CLA? Pro ženu dobra Dizajnofka a v manuálu tam je motor Renault což zní strašně ale je na 5místě . Vona celá předná náprava je renault Jestli to Snowovi pomůže v rozhodování, tak já bych mu tu tabulku klidně přepsal a dal Renaulta třeba na druhý místo (první by asi bylo blbý), když jsou tedy ty tabulky tak směrodatný...
Návštěvník Snow Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 to JR-2010 - to by si byl hodný. Kliddně počkám, až budeš mít čas, pošli mi ji. Díky moc. A jak to tak vidím, obrátím se na příbuzné do Německa a koupím od nějakých důchodců opečovávanou pořádnou firmu s pár tisíci km. Tady asi nepořídím, to bych přišel na buben .
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Jestli to Snowovi pomůže v rozhodování, tak já bych mu tu tabulku klidně přepsal a dal Renaulta třeba na druhý místo (první by asi bylo blbý), když jsou tedy ty tabulky tak směrodatný...heh, to mas pravdu.... uz je tolko roznych tabuliek a hodnoteni ( TUV report a podobne....)a prave preto to uz neriesim a jedine co ma nejaku hodnotu su konkretne dlhodobe testy s podrobnymi vysledkami a tych je zial dost malo a tak som rad aspon za Autobild ( u nas AutoTip, fakt celkom dobra redakcia!)Je tam aj rubrika, kde preberaju aj starsie modely ( akoze bazarove auta) a tam poradia, ze ktory motor bol z toho typu auta najhorsi ci najlepsi, ktoremu automatu sa radsej pre dany model vyhnut a ake zavady su najcastejsie.... a je to velmi zaujimave citanie.dole pripajam hodnotenie motorizacie v Kia Sorento Upraveno 25. května 2015 uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 napriklad takto o motoroch....
wawrik Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 maxigabrielg: TUV report a podobné štatistiky o skutočnej užívateľskej spoľahlivosti hovoria len veľmi okrajovo. Konštrukčné chyby motora či prevodovky sa tam neobjavia, zato prehliadnutá vypálená žiarovka v brzdovom svetle je vážna porucha.
Josef01 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Ty tabulky ADAC a TUV jsou pouze orientační, to je jasné. Podle mě by takovou tabulku mohl sestavit výrobce na základě servisních oprav, ale ten to zase nikdy neudělá.... Auto se u nás dá pořídit slušné, chce to kupovat přímo od prodejců fleetová auta se kterými jezdili zaměstnanci (5-25 tis. km) nebo auta s jasnou historií v servisu, kde vyjedou ze systému i veškeré opravy na autě. Pokud chce mít člověk jistotu nebouraného auta, může si to nechat zkontrolovat, nejlépe u konkurence, nebo nezávislého znalce. Otázka je, zda někomu vadí nabourany blatník nebo nárazník, mě tedy ne. Jezdil jsem před 18 lety i autem, které majitel otočil na střechu (nějak mi to zapomněl říci) a jediný problém byl v zimě s občasným nedovřením dveří na první pokus. Auto Mazda 323F tenkrát měla najeto cca 25 tis., já ho na 130 tis. prodával, bez jediné závady.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 maxigabrielg: TUV report a podobné štatistiky o skutočnej užívateľskej spoľahlivosti hovoria len veľmi okrajovo. Konštrukčné chyby motora či prevodovky sa tam neobjavia, zato prehliadnutá vypálená žiarovka v brzdovom svetle je vážna porucha.presne tak a to je aj moj nazor.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Kolik stojí ? Mám taky nějaké dluhy, tak, aby mě to nepoložilo.zatial je to este dost drahe aj z Mobile.de a v podstate je to Mecedes A s kufrom ( predny nahon, dost dreveny podvozok, drahe..)to uz naozaj radsej ked uz nechces vykrvacat si zober C okolo 2012, alebo aj trojku bavora od 2012 priklad: MERCEDES C 180 desing AMGavangarde vybava 17.800 EUR Limousine, Gebrauchtfahrzeug EZ 12/201223.000 kmBenzin 115 kW (156 PS)Schaltgetriebe krasne auto s AMG optikou, dobra vybava - kombinovana kozene sedacky s elektrike, prakovacie cidla aj v predu,, ILS svetla, inspekcia v Mercedes pri 19.000 km, a 18ky disky tiez AMG, a len 23.000 km je dobre riesenie
Návštěvník Jagman Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Dva roky práce a je hotovo! Odtrojeno nastrojeno celolak bylo toho hodně řek bych "Vzala si mi dva roky života mrcho!" První km zatím zdá se vše funguje pocit na uplně novém podvozku je dokonalost! Doladit pár ozdob a pak si snad najde nového majitele po 2 letech jsem zjistil že jí vlastně nemam kam dát
kloubik Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 (upraveno) @Jagman, to je paráda. Dej klidně víc fotek, jaký je v tom motor? Mě se vždycky strašně líbila první generace CLK, ideálně bych bral CLK 430 :-) Jinak o víkendu jsem projel konečně nejnovější Dodge Challenger a fakt se mi to auto strašně líbí. Podvozek z MB E klasse, krásně tlumí a docela sedí i zatáčí, Hemi v nízkých otáčkách tichý (možná až trochu moc), prostě fantastický cruiser. Když se na to šlápne, tak má hemi skvělý zvuk a s novou 8st ZF převodovkou jede jak z praku i ten základní hemi 5.7litru (0-60 kolem 5.5 sekundy) Fotky nejsou moje, ale měl jsem půjčené identické auto, barva, kola i výbava. Upraveno 25. května 2015 uživatelem kloubik
Návštěvník Jagman Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Hvězda už tam je Ještě prahy pár lišt a je to vic foto dám až to umeju a naleštím dnes mam radost že se podařilo odstranit ten vánoční stromeček co svítl po 2 leté odstavce . Jinak je to 2,8 V6 automat takova pohoda
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Jagmanpekna praca!Potom nam to predvedies nazivo.
uff Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Uz to tady nekdo kdysi nakousnul, ale Clarkson se vyjadril, ze nej auto co kdy ridil byl Lexus LFA...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 tak sa zda, ze uz aj Ferrari sa naucilo vyrabat auta celkom kvalitne. Neuveritelne cislo na tento druh supersportov je to super cislo: Ferrari 458 Italia za pět let najezdilo 192 tisíc kilometrů
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 mam uz 60.000 km, tak som hodil rano Jagyho na servis a tam som uvidel takuto krasnu šelmu
sibirnaya Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 stodvacitka je krasna.. teda ne Skoda, no..
TLD Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 27.5. zemrel Erik ,,Mr. Saab´´ Carlsson. Dozil se krasnych 87 let.tl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se