Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jel bych hned, ale z Brna se tam nedostanu, protože už mám na celej víkend program. Tajně doufám, že aspoň zde někdo hodí pár fotek. Taky přeju ať vám tam vyjde počasí.

Upraveno uživatelem Lamiczka
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

aby som ukojil ziadostive hlasy o naplneni tohoto vlakna, tak sem dam info o exote a momentalne aj o vrchole vykonnych supersportov - a je to pecka

Koenigsegg Regera. 

http://auto.sme.sk/c/7854421/svedsky-koenigsegg-si-pyta-za-svoj-megahybrid-21-miliona-eur.html?ref=tit

Vykony ale aj cena ( 21 milion euro!?) su sialene a nepredstavitelne, ale napad pouzit elektromotor na odlepenie pri starte je genialny ( a zda sa, ze celkom ucinny - na 400 km|hod zrychluje asi ako bezna rodinne auto na 130 ci 150 !

Odesláno

http://www.novinky.cz/krimi/372165-velkopodnikatel-s-kuraty-havaroval-v-litomysli-se-svym-ferrari.html

Macha znám, je to strašně vzteklej člověk, asi proto tak úšpěšněj, všechna čest, ovšem ten už takto rozštípal snad 4 ferrari, tak mě zpráva o dalším rozsekaným kusu z litomyšle ani nepřekvapila.Posledně si kupoval lamborghini, protože za to určitě mohlo to auto...

Odesláno

je to zrovnatelne ako vo velkom Lexuse, tam som bol tiez velmi ohromeny nadhernou lahkostou, ako to zvlada spicky, tazko by som si vyberal, ze co je lepsie.

je to uzasne kultivovany prejav ( nie take tunerske hyper basy-vysky!), krasne to zahra aj akusticke pasaze alebo vokalne nahravky. Hned som nasadil moju testovaciu nahravku od JM Lab Test Record ( mam to uz roky ako etalon na porovnanie na roznych seasoch a vystavach, aby som mal nejaky pevny bod) a spokojnost... zial v Lexuse som nemal moznost si pustit moje nahravky, ale bolo tam zopar znamych nahravok.

ML v Lexuse je aj v testoch vyhodnocovany ako najlepsie fabricke audio ake sa da v aute kupit. ALE Dynaudio vo Phaetone musi hrat len o chlp horsie. Nepocul som, ale Phaeton som jazdil a bol na shortliste svojho casu (V8 prva generacia).

Auto je to fantasticke, odhovoril ma moj vtedajsi servisak (cely zivot servisuje koncernove auta). Spolahlivost bola jedina issue, inac auto skvele. A trochu som prekvapeny ze tam mal Gabo medzeru vo vzdelani - ale pozeram ze usilovne dobieha :)

Odesláno

no ja som ich obidva pocul, nie len o nich cital. + musim priznat ze na B+O mam vrodenu alergiu. Mozu byt dobri ako chcu :)

co sa mi dost pacilo bol Burmester v Panamere. Ten by som mozno dal aj o level vyssie ako ML. Predsa len v tom mojom uz to bola 7r stara technika.. Panamera by bolo asi jedine auto (spolu s XJ), ktore by som nedbal mat doma - ak by to teda nemal byt japonec.

Odesláno (upraveno)

Ja jsem taky slyšel oba. I když jen krátce. Já jen, že jsi psal o těch testech, ne o poslouchání. Je samozřejmě jasné, že testy a žebříčky mají jen omezenou vypovídací hodnotu a že oba jsou to výborné systémy. Ja jen chtěl pro pořádek uvést, že snad dva, nebo tři roky za sebou jsem viděl vyhlášený na prvním místě BaO, ne ML.

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

vitaj Lexusak, uz si nam tu chybal....

takze moja skusenost:

B&O som mal v A7 a v A5 coupe a nebolo to ono.... uroven asi ako Harman v CLS

v novom S krasny zvuk, spokojnost, ale Lexus a ( dost podobne Dynaudio) je pre mna o chlp vyssie. Jaguar s B&W alebo Mission nie je tak zemity a razantny, ale tiez ma krasne stredy, vysky ale spodna oktava trochu menej kontrolovana ( pri jazde, ked je vyssia hlasitost. Ked je ticho v aute, tak aj spodok pekne hlboko slape, len to nevie podat pri vysokom akustickom tlaku)

Viac menej B&O nie je nejaka uznavana audiofilna firma ( ani videofilna) a pouzivaju rozne komponenty a svoje caro maju v desingu a ze si urobili vyborne meno v luxusnom segmente ( tak trochu ako Bose) , ale v skutocnom audio svete sa nikdy nechytili - na rozdiel od Mr. Levinsona, Dynaudio je jeden z mojich etalonov, a B&W alebo Mission je super anglicka klasika.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

v Panamere je Burmester?!

to som nevedel, ja som to tam nemal....

ale bol v S500 a ako hovorim, velka kultura

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gabo až ťa Phaeton prestane baviť, urob si (a mne) radosť a skoč to XJR

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=208390359&isSearchRequest=true&scopeId=C&od=down&sb=p&makeModelVariant1.makeId=12400&makeModelVariant1.modelId=14&pageNumber=1

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mal som predoslu radu XJR a nova je NADHERA.

ale teraz som prezimoval Jaguarom, pred tym dva CLS a tak som skor uvazoval nad BMW 6, len ten stredovy panel s radiom mi neleze pod kožu, inak tiez super auto.

Ale XJ mam na plane, lenze pochybujem, ze R type, ja som uz stary paprda a tak mozno to bude diesel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...