enslow Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Kamo dobre si si vybral. Tuto to maju dvaja chalani este aj starsi model motori 3,0 tdi a len sa vozia ziadne poruchy ani servis.. Kazdy to iba chvali a ze luxus to je to je jasne..
TLD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Maxi moc pekny. O existenci tohoto auta jsem vedel, ale slo totalne mimo mne, ted jsem kouknul na cenu jezdenejch a ceny super, kara max nabusena vybavou, v cem je problem ze se prodavaj tak ,,nizko´´?tl
enslow Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Mala exkluzivita znacky a pomerne novacik v luxusnom segmente..
Z. Paul Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Já byl v dojčlandu ve fabrice u výroby Phaetonu, moc pěkný
TLD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 enslow, to bych ani nerek, treba touareg se myslim taky cpe do segmentu lux SUV a podle toho co jich jezdi bych rekl, ze se prodava dobre. Ale mozne to je.tl
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Mala exkluzivita znacky a pomerne novacik v luxusnom segmente..vela ludi nechce na tak drahom luxusnom aute ten znak z Golfa....ale pre nas je to obrovska vyhoda, ze sa to nechytilo a teraz sa to da lacno kupit v super stave a vybave
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Kamo dobre si si vybral. Tuto to maju dvaja chalani este aj starsi model motori 3,0 tdi a len sa vozia ziadne poruchy ani servis.. Kazdy to iba chvali a ze luxus to je to je jasne..dakujem!tak to rad pocujem, dufam, ze aj moj kus bude v pohode.ja som prvy krat videl a jazdil az s tymto mojim kusom ( stare si pametam, ale tento novy som si bud nevsimol alebo splietol s Passatom?) a aj v servise technik pochvalil, ze pekny kusok
ewolucionar Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Jorg Haider a jeho Fantom... vtedy som ho asi prvy krat zaregistroval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pcho Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Jorg Haider a jeho Fantom... vtedy som ho asi prvy krat zaregistroval.Krapet podpasovka
Ivan Lelák Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Je to jen názor, ale nebylo by dobré psát o autech pro rodinu, do práce a na služební cesty ve vláknu "Kdo čím jezdí" a tohle nechat petrolheadským mazlíkům pro zábavu?
montemar Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 .. max, muzes porovnat to dynaudio s markem levinsonem v lexusu?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Je to jen názor, ale nebylo by dobré psát o autech pro rodinu, do práce a na služební cesty ve vláknu "Kdo čím jezdí" a tohle nechat petrolheadským mazlíkům pro zábavu? ja si myslim, a uz sme to tu aj par krat riesili, ze tu sa mozeme rozpravat o vsetkom okolo motorizmu, o novinkach a nasich snoch a tuzbach - a v rubrike Kdo s cim jezdi je o tom, ze kto ma akeho milacika - cize skor ako take predstavenie sa na Fore so svojim strojom. ( A prave preto som chcel to vlakno odlahcit od roznych fotiek z vystav ci inych info.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 .. max, muzes porovnat to dynaudio s markem levinsonem v lexusu?je to zrovnatelne ako vo velkom Lexuse, tam som bol tiez velmi ohromeny nadhernou lahkostou, ako to zvlada spicky, tazko by som si vyberal, ze co je lepsie.je to uzasne kultivovany prejav ( nie take tunerske hyper basy-vysky!), krasne to zahra aj akusticke pasaze alebo vokalne nahravky. Hned som nasadil moju testovaciu nahravku od JM Lab Test Record ( mam to uz roky ako etalon na porovnanie na roznych seasoch a vystavach, aby som mal nejaky pevny bod) a spokojnost... zial v Lexuse som nemal moznost si pustit moje nahravky, ale bolo tam zopar znamych nahravok.
Ivan Lelák Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ja si myslim, a uz sme to tu aj par krat riesili, ze tu sa mozeme rozpravat o vsetkom okolo motorizmu, o novinkach a nasich snoch a tuzbach - a v rubrike Kdo s cim jezdi je o tom, ze kto ma akeho milacika - cize skor ako take predstavenie sa na Fore so svojim strojom. ( A prave preto som chcel to vlakno odlahcit od roznych fotiek z vystav ci inych info.Je to Tvoje vlákno, takže v pohodě, jen mi nějak nejde pod nos spojení termínu "petrolhead" či "benzínové šílenství" s koncernovou manažerskou limuzínou. Ještě by se mohl do diskuse zapojit pan generální, co se vozí vzadu:-). Tak snad příznivci limuzín prominou, když se budu občas pokoušet otočit diskusi (podle mne) správným směrem:-):-).PS: Jinak je Phaeton samozřejmě skvělá kára, myslím nedoceněná, gratuluji ke koupi.
Pavelpu27 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ivane, hoď se do klidu. Vznikla tady diskuse o levných starších limoškách a byl zmíněn phaeton. Max na to zareagoval tak, že jednoho koupil. Je to aktualita a docela nás to baví. Pokud se budeme zaměřovat jen na zábavné raritky, tak to tu brzy umře.
Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Já navrhuju, abychom Gaba jmenovali hlavním testerem, kdo má nějaký pěkný nápad na další káru? Ještě musí sepsat ucelenější report po najetí 1000km. Jo mimochodem, má to myslím sklápěcí sedačky a obří kufr - další výhoda proti minimálně MB Sku.
Maxel Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 (upraveno) @Josef01: Souhlas! Další test drive prosím můj vysněný LEXUS LS600h Upraveno 10. června 2015 uživatelem Maxel
Sphinxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 no si nejako mimo nas, kamarat....auto ti rad predvediem - je celkom prijemne velke aj na nase chlapske telicka a fajn pohodlne. Myslim, ze je to v dnesnej dobe velmi vyhodna kupa pre ludi, co za malo penazi chcu mat vela auta a muziky.Zobral som ho rano do ISR servisu, nech to cele prehliadnu a oservisuju a dnes uz budu aj SPZ, takze parada.Nejsem. Phaeton miluji a mám na něj krásné vzpomínky, dost jsem si s první generací užil (v tom nejlepším slova smyslu). Nebylo to moje, ale v dobách, kdy byl Phaeton uveden jsem auta prodával a jeden z prvních v ČR jsme s kolegou vezli z DE. Byl to neskutečněj pocit. O tom více někdy osobně. Co se týče toho Tvého kousku, tak gratuluji, podle fotek vypadá hezky, ten interier je super. Jediné co mi "nesedí" je přílišná podobnost tohoto modelu s Passatem či dokonce CC. Jinak je to své, originální auto. Takže určitě si jej užívej naplno, já se těším až nostalgicky nasednu dovnitř a jen se pokochám .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se