Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

heh, celkom ste ma pobavili a ja sa samozrejme rad podelim o svoje skusenosti ( som uz stary pes a tak som uz kadeco zazil)

ale ma to velke ALE - sme tu uz celkom fajn kolektiv magorov a tak budeme pekne pokracovat ako doteraz, ze kazdy prispeje svojimi skusenostami a zazitkami, a bude to tu vzdy pestre a zaujimave -  je tu naozaj zopar mladsich a zdatnych testerov a su medzi nami majitelia zaujimavych vozidiel - a niekedy staci aj info ci video z netu, ktore nas znova navnadi ci inspiruje!

Uz niektorych poznam osobne - Sphinxx alebo Jagman ( a celu partiu okolo doutnikov ) a uz si dohadujeme rande s Pepom ( Josef1)

Myslim, ze tak ako sa stretavame ako Doutnikova sekce by sme sa mohli vidiet aj na zraze Petrolhead  :lol2:

takze k teme Maybach - mne sa take megalomaske projekty vzdy pacili a tak som samozrejme nejaky kus uz vyskusal, ale to bolo davno a nevedel som to nalezite vychutnat ( mlady pako, hladny za supersportom), ale teraz by som sa este rad zviezol....

Lexus tu vlastnia - tak zreferuje nam Instant ( ako Duke spravne reagoval)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

To je teda paleta :) Já viděl Maybach nedávno v prodejně na Chodově za polovinu, rok výroby 2015.

ten je uz iná káva!

maju ho v Kempiski

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja mozem hodit nejake info o mojich zazitkoch, myslim, ze uz som to tu par krat riesil....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A co má teď M. Horáček? To by mě zajímalo, jaký je postup z Maybachu, tam už snad není moc kam výš nebo se pletu?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ouuu ten RR ... TVL, tohle mi nedělej :D .

jeden z mojich stastnych dni....  nadhera!!!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Prosím ťa Gabo dávaj Tatárke niekedy najesť, šak je štíhla jak niť, chúďa nešťastné (ako vravievala starká) :headphone:

ale ved ma vsetko akurat....

dokopy mame ale cca 180 kg

Odesláno (upraveno)

.

Myslim, ze tak ako sa stretavame ako Doutnikova sekce by sme sa mohli vidiet aj na zraze Petrolhead  :lol2:

Jsem jednoznačně pro, skvělý nápad!  :notworthy:

Teda pokud neva, že na první sraz bych nejspíš dorazil ještě chrochtavou Octou ftédéí...

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mne sa zda v pohode.... to ja som tučne prase

a toto som ja, chudak Gabko:

To je este zo Somalska, cca 2007

teraz som uz na to lepsie... asi....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...