montemar Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ja bych si s dovolenim na test vybral nakyho majbacha, max, pujde to?
Duke650 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Když už ve stylu "hrajeme posluchačům na přání", tak si ta přání specifikujte tak nějak konsekventně že :-)http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=182399155&export=NO_EXPORT&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16700&pageNumber=1
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 heh, celkom ste ma pobavili a ja sa samozrejme rad podelim o svoje skusenosti ( som uz stary pes a tak som uz kadeco zazil)ale ma to velke ALE - sme tu uz celkom fajn kolektiv magorov a tak budeme pekne pokracovat ako doteraz, ze kazdy prispeje svojimi skusenostami a zazitkami, a bude to tu vzdy pestre a zaujimave - je tu naozaj zopar mladsich a zdatnych testerov a su medzi nami majitelia zaujimavych vozidiel - a niekedy staci aj info ci video z netu, ktore nas znova navnadi ci inspiruje!Uz niektorych poznam osobne - Sphinxx alebo Jagman ( a celu partiu okolo doutnikov ) a uz si dohadujeme rande s Pepom ( Josef1)Myslim, ze tak ako sa stretavame ako Doutnikova sekce by sme sa mohli vidiet aj na zraze Petrolhead takze k teme Maybach - mne sa take megalomaske projekty vzdy pacili a tak som samozrejme nejaky kus uz vyskusal, ale to bolo davno a nevedel som to nalezite vychutnat ( mlady pako, hladny za supersportom), ale teraz by som sa este rad zviezol....Lexus tu vlastnia - tak zreferuje nam Instant ( ako Duke spravne reagoval)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Když už ve stylu "hrajeme posluchačům na přání", tak si ta přání specifikujte tak nějak konsekventně že :-)http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=182399155&export=NO_EXPORT&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=16700&pageNumber=1prijemna cena!
Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 To je teda paleta Já viděl Maybach nedávno v prodejně na Chodově za polovinu, rok výroby 2015.
montemar Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 mozna je jeste v aaa ten po michalu horackovi..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 To je teda paleta Já viděl Maybach nedávno v prodejně na Chodově za polovinu, rok výroby 2015.ten je uz iná káva!maju ho v Kempiski
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ja mozem hodit nejake info o mojich zazitkoch, myslim, ze uz som to tu par krat riesil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ovšem ten jeho Maybach byl pecka za 25 míčů... Pěkný kousky Gabo!
Sphinxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ouuu ten RR ... TVL, tohle mi nedělej .
Sphinxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 A co má teď M. Horáček? To by mě zajímalo, jaký je postup z Maybachu, tam už snad není moc kam výš nebo se pletu?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ouuu ten RR ... TVL, tohle mi nedělej .jeden z mojich stastnych dni.... nadhera!!!
Sphinxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 jeden z mojich stastnych dni.... nadhera!!!Se Ti nedivím. Paráda.
Duke650 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Prosím ťa Gabo dávaj Tatárke niekedy najesť, šak je štíhla jak niť, chúďa nešťastné (ako vravievala starká)
Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Kdepak, chlap s ženou mají dohromady vážit maximálně 150kg
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Prosím ťa Gabo dávaj Tatárke niekedy najesť, šak je štíhla jak niť, chúďa nešťastné (ako vravievala starká) ale ved ma vsetko akurat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dokopy mame ale cca 180 kg
Maxel Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Kdepak, chlap s ženou mají dohromady vážit maximálně 150kg Ale jedině v poměru 2:1 - chlap:žena... opačně e-e
Josef01 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Gabo koukej zhubnout nebo z ní nic nezbyde
Maxel Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 (upraveno) .Myslim, ze tak ako sa stretavame ako Doutnikova sekce by sme sa mohli vidiet aj na zraze Petrolhead Jsem jednoznačně pro, skvělý nápad! Teda pokud neva, že na první sraz bych nejspíš dorazil ještě chrochtavou Octou ftédéí... Upraveno 10. června 2015 uživatelem Maxel
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 mne sa zda v pohode.... to ja som tučne prase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a toto som ja, chudak Gabko: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je este zo Somalska, cca 2007teraz som uz na to lepsie... asi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se