JaRooN Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Hamilton byl po tomto incidentu prý velice smutný... Už vidím ten jeho sebevědomý, namyšlený škleb a myšlenky o pr.deli, což si slušní britští novináři vysvětlili jako smutek
obchodnik-o3 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 nasa "celebrita" by prisla v roztrhanych dzinach a vydratej kozenej bude :-)aspon niekde stale platia pravila
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 bohuzial uz samotny hráči to niekedy neberu vážne.
kloubik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ještě k xc90,dneska jsem četl test na Forbes.com a tam redaktor píše, že mu ve městě (přiznal že má těžkou nohu) vycházela spotřeba 18-21 litrů s tím dvoulitr benzínem. To je masakr... Na druhou stranu si nestěžoval na výkon.
instant Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ako hovori klasik, skutocny pruser zacina, az ked zacnes verit vlastnemu PR.. Skoda celkom pekneho auta.
M.S. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Ještě k xc90,dneska jsem četl test na Forbes.com a tam redaktor píše, že mu ve městě (přiznal že má těžkou nohu) vycházela spotřeba 18-21 litrů s tím dvoulitr benzínem. To je masakr... Na druhou stranu si nestěžoval na výkon.Na pány z Forbes bacha- mám předplatné a rád ten časopis čtu, ale o autech jsou pořád dost mimo... Připojím se do diskuze k XC90- já musím říct, že jakkoliv mám osobně taky problém s 4-válcem (BMW reihe 6 twin turbo je prostě to moje), tak na mě diesel D4 v tomhle autě dost zapůsobil. S tím autem jsem jezdil a líné mi nepřišlo, zátah tam i celkem byl a hlavně- kombinace 7,5L! Na tak velké SUV (velikostně jako nová Q7 a Mercedes GL) mi to přijde bomba, fakticky za všech jízdních režimů (mimo "Playstation ) je to v pohodě do 9. To je víc než realita MINI Countryman S... Upraveno 13. července 2015 uživatelem M.S.
kloubik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Diesel bude asi v pohodě, od dieselu a navíc v Evropě podle mě nejsou tak vysoký očekávání. Já to píšu spíše z pohledu trhu USA, což předpokládám by měl být jeden ze stěžejních trhů pro XC90, a tam je ta laťka co se týká motorů a výkonů nasazená trochu jinde u SUV s cenou někde mezi 50-85tis USD.
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Diesel bude asi v pohodě, od dieselu a navíc v Evropě podle mě nejsou tak vysoký očekávání.Já to píšu spíše z pohledu trhu USA, což předpokládám by měl být jeden ze stěžejních trhů pro XC90, a tam je ta laťka co se týká motorů a výkonů nasazená trochu jinde u SUV s cenou někde mezi 50-85tis USD. Nebude pro US trh spíš důležitější ten hybrid?
kloubik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Asi ten hybrid bude dávat větší smysl (začíná na 70k usd) , snad se bude prodávat.
M.S. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Jo, to určitě, nafta v USA nehraje žádnou roli. Osobně mě to dost zajímá, jak to dopadne, jestli se americký spotřebitel lekne 4-válce. Podle informací od rodinného příslušníka- insidera Volvo dost vysoko vím, že objednávky se jen hrnou a zatím to vypadá dobře, ale je to ještě celé na začátku. Osobně vsázím na to, že to bude amíkům spíše jedno, průměrný spotřebitel je tam k technickým detailům (kdo ví, to detailem nenazve, jasně, ale...) celkem lhostejný, důležitá je image v sousedství a subjektivní pocit, což věřím, že naladili dobře. Někdo se otočí zády, to jistě, ale hodně z nich to právě vůbec neřeší. Navíc...ekologická image dělá hodně, k tomu ten hybrid...
instant Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Chlapi - ale uprimne. Volvo, turbodizel, kombinace 7.5!.. icte s tym do rici aspon v tomto vlakne.
M.S. Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) Pravda, pravda... Tak co říkáte na tohle? Alfa Romeo Giulia... Já osobně přerodu Alfy vážně hodně fandím, i když se jim to řadou špatně udělaných levných předokolů podařilo skoro nechat zapomenout, Alfa kdysi byla z nejlepších automobilek světa a na závodech si proti nim nikdo ani neškrtl. Moc bych jim přál, aby se jim povedlo udělat za tou poslední epochou udělat tlustou čáru a přidali se do hry BMW-Mercedes-Audi s dobře udělanými auty s italským šmrncem navíc Tohle mi přijde jako dobrý začátek, jsem hodně zvědavý, jak se s tím bude jezdit. Řídil jsem M3 i M4 generace F8x a jsou to neuvěřitelná auta. Alfa se svým prvním pokusem a rovnou 510 koní docela vydělala Mnichovu před dveře, tak snad se auto povedlo jako celek, útočí na suverénní etalon... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2015 uživatelem M.S.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 drzim palce aj ja, kedysi sme mali dve Alfy - ja aj dcera.Bolo by to fajn, keby nedopadla ako dalsia vyborna automobilka Lancia
Josef01 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Američan si 2 l. motor nikdy v SUV nekoupí, tam je požadavek min. 3l benzín.
Tondaa73 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tahle nová Alfa se mi až tak moc nelíbí, ale jinak jí moc fandím.......ůplně miluju ty starý, malý, alfičky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Přesně jak píše Gabo, osobně bych ten odraz ode dna přál i lancii, ideálně novou Delta Integrale
Tomas_2002 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Pravda, pravda... Tak co říkáte na tohle? Alfa Romeo Giulia... Já osobně přerodu Alfy vážně hodně fandím, i když se jim to řadou špatně udělaných levných předokolů podařilo skoro nechat zapomenout, Alfa kdysi byla z nejlepších automobilek světa a na závodech si proti nim nikdo ani neškrtl. Moc bych jim přál, aby se jim povedlo udělat za tou poslední epochou udělat tlustou čáru a přidali se do hry BMW-Mercedes-Audi s dobře udělanými auty s italským šmrncem navíc Tohle mi přijde jako dobrý začátek, jsem hodně zvědavý, jak se s tím bude jezdit. Řídil jsem M3 i M4 generace F8x a jsou to neuvěřitelná auta. Alfa se svým prvním pokusem a rovnou 510 koní docela vydělala Mnichovu před dveře, tak snad se auto povedlo jako celek, útočí na suverénní etalon... Podle mě to měli prodat dokud o to měl Helmut zájem....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tahle nová Alfa se mi až tak moc nelíbí, ale jinak jí moc fandím.......ůplně miluju ty starý, malý, alfičky....article-0-0E130F0E00000578-61_634x351.jpgkrasna klasika!mne sa strasne pacil za mlada Montrealsice to nebola typicka Alfa, ale krasne auto
Liqid Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 krasna klasika!mne sa strasne pacil za mlada Montrealsice to nebola typicka Alfa, ale krasne auto Z Montrealu přímo kape testosteron. Mám rád tyhle vintage interiéry s dřevěným volantem
instant Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Alfe mozu dizajnerov zavidiet prakticky vsetci. Inzinierov by vsak mali vyhadzat, precizne a dosledne, a najat noveho sefa engineeringu, najlepsie keby sa volal Helmut Katayama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se