Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hamilton byl po tomto incidentu prý velice smutný...

Už vidím ten jeho sebevědomý, namyšlený škleb a myšlenky o pr.deli, což si slušní britští novináři vysvětlili jako smutek :lol2:

Odesláno

Ještě k xc90,dneska jsem četl test na Forbes.com a tam redaktor píše, že mu ve městě (přiznal že má těžkou nohu) vycházela spotřeba 18-21 litrů s tím dvoulitr benzínem. To je masakr... Na druhou stranu si nestěžoval na výkon.

Odesláno (upraveno)

Ještě k xc90,dneska jsem četl test na Forbes.com a tam redaktor píše, že mu ve městě (přiznal že má těžkou nohu) vycházela spotřeba 18-21 litrů s tím dvoulitr benzínem. To je masakr... Na druhou stranu si nestěžoval na výkon.

Na pány z Forbes bacha- mám předplatné a rád ten časopis čtu, ale o autech jsou pořád dost mimo...

Připojím se do diskuze k XC90- já musím říct, že jakkoliv mám osobně taky problém s 4-válcem (BMW reihe 6 twin turbo je prostě to moje), tak na mě diesel D4 v tomhle autě dost zapůsobil. S tím autem jsem jezdil a líné mi nepřišlo, zátah tam i celkem byl a hlavně- kombinace 7,5L! Na tak velké SUV (velikostně jako nová Q7 a Mercedes GL) mi to přijde bomba, fakticky za všech jízdních režimů (mimo "Playstation  :lol2:  ) je to v pohodě do 9. To je víc než realita MINI Countryman S... 

Upraveno uživatelem M.S.
Odesláno

Diesel bude asi v pohodě, od dieselu a navíc v Evropě podle mě nejsou tak vysoký očekávání.

Já to píšu spíše z pohledu trhu USA, což předpokládám by měl být jeden ze stěžejních trhů pro XC90, a tam je ta laťka co se týká motorů a výkonů nasazená trochu jinde u SUV s cenou někde mezi 50-85tis USD.

Odesláno

Diesel bude asi v pohodě, od dieselu a navíc v Evropě podle mě nejsou tak vysoký očekávání.

Já to píšu spíše z pohledu trhu USA, což předpokládám by měl být jeden ze stěžejních trhů pro XC90, a tam je ta laťka co se týká motorů a výkonů nasazená trochu jinde u SUV s cenou někde mezi 50-85tis USD.

Nebude pro US trh spíš důležitější ten hybrid?

Odesláno

Jo, to určitě, nafta v USA nehraje žádnou roli. Osobně mě to dost zajímá, jak to dopadne, jestli se americký spotřebitel lekne 4-válce. Podle informací od rodinného příslušníka- insidera Volvo dost vysoko vím, že objednávky se jen hrnou a zatím to vypadá dobře, ale je to ještě celé na začátku. Osobně vsázím na to, že to bude amíkům spíše jedno, průměrný spotřebitel je tam k technickým detailům (kdo ví, to detailem nenazve, jasně, ale...) celkem lhostejný, důležitá je image v sousedství a subjektivní pocit, což věřím, že naladili dobře. Někdo se otočí zády, to jistě, ale hodně z nich to právě vůbec neřeší. Navíc...ekologická image dělá hodně, k tomu ten hybrid...

Odesláno (upraveno)

Pravda, pravda...

Tak co říkáte na tohle? Alfa Romeo Giulia... Já osobně přerodu Alfy vážně hodně fandím, i když se jim to řadou špatně udělaných levných předokolů podařilo skoro nechat zapomenout, Alfa kdysi byla z nejlepších automobilek světa a na závodech si proti nim nikdo ani neškrtl. Moc bych jim přál, aby se jim povedlo udělat za tou poslední epochou udělat tlustou čáru a přidali se do hry BMW-Mercedes-Audi s dobře udělanými auty s italským šmrncem navíc  :)

Tohle mi přijde jako dobrý začátek, jsem hodně zvědavý, jak se s tím bude jezdit. Řídil jsem M3 i M4 generace F8x a jsou to neuvěřitelná auta. Alfa se svým prvním pokusem a rovnou 510 koní docela vydělala Mnichovu před dveře, tak snad se auto povedlo jako celek, útočí na suverénní etalon...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem M.S.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

drzim palce aj ja, kedysi sme mali dve Alfy - ja aj dcera.

Bolo by to fajn, keby nedopadla ako dalsia vyborna automobilka Lancia

Odesláno

Pravda, pravda...

Tak co říkáte na tohle? Alfa Romeo Giulia... Já osobně přerodu Alfy vážně hodně fandím, i když se jim to řadou špatně udělaných levných předokolů podařilo skoro nechat zapomenout, Alfa kdysi byla z nejlepších automobilek světa a na závodech si proti nim nikdo ani neškrtl. Moc bych jim přál, aby se jim povedlo udělat za tou poslední epochou udělat tlustou čáru a přidali se do hry BMW-Mercedes-Audi s dobře udělanými auty s italským šmrncem navíc  :)

Tohle mi přijde jako dobrý začátek, jsem hodně zvědavý, jak se s tím bude jezdit. Řídil jsem M3 i M4 generace F8x a jsou to neuvěřitelná auta. Alfa se svým prvním pokusem a rovnou 510 koní docela vydělala Mnichovu před dveře, tak snad se auto povedlo jako celek, útočí na suverénní etalon...

Podle mě to měli prodat dokud o to měl Helmut zájem....

Odesláno

krasna klasika!

mne sa strasne pacil za mlada Montreal

sice to nebola typicka Alfa, ale krasne auto

Z Montrealu přímo kape testosteron. Mám rád tyhle vintage interiéry s dřevěným volantem

Alfa-Romeo-Montreal-test-drive-2014-01.j

alfaromeomontreal-l-8c9b2a9d029bc7b0.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...