ivan_989 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 12:25, Mitak napsal: Ježiš on si mě někdo všimnul, hned je ta sobotní kocovina o něco sladší :-)Obavam sa ze to bolo myslene ironicky.
McStinger Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 12:25, Mitak napsal: Ježiš on si mě někdo všimnul, hned je ta sobotní kocovina o něco sladší :-) Tipujem to na dlhú kocovinu. Aspoň teda podľa príspevkov si bol naložený v liehu minimálne posledný mesiac. Existuje nejaký polosmajlík polousmiaty?
Návštěvník Mitak Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Kluci, sarkasmus vám nic neříká ?
tomrx125 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Jsem tady registrován cca 2 roky, za tu dobu jsem už přes fórum nějaké hodinky koupil. Protože je pod mou úroveň ke všemu se vyjadřovat (často bez nějaké přidané hodnoty v konverzaci) a případně psát cílené nesmysly, tak mám jen pár komentářů, a tedy nemohu žádné hodinky prodat a posunout se k jiným. Kdyby bylo časové omezení a ne na počet příspěvků, bylo by to lepší.
xcmaniax Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 No hele, kdyby na to koukal každý jako Ty, nic by tu nebylo:-) Za dva roky se myslím dá nasbírat pár příspěvků;-) Ale musím kvitovat, že od doby co jsem téma založil, jsem tu tento jev skoro neviděl.
tommas4 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Nezbývá nic jiného než obětovat pár minut, přepnout na naši nižší úroveň a nasbírat potřebnýpočet příspěvků, pravidla jsou pro všechny stejné
African Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 V 6. 5. 2015 v 13:51, tomrx125 napsal: Jsem tady registrován cca 2 roky, za tu dobu jsem už přes fórum nějaké hodinky koupil. Protože je pod mou úroveň ke všemu se vyjadřovat (často bez nějaké přidané hodnoty v konverzaci) a případně psát cílené nesmysly, tak mám jen pár komentářů, a tedy nemohu žádné hodinky prodat a posunout se k jiným. Kdyby bylo časové omezení a ne na počet příspěvků, bylo by to lepší.Tak s tebou bych jel na výlet :-) Ty tu pusu asi nezavřeš, co?
tomrx125 Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 (upraveno) Právě naopak, já jsem poměrně ukecanej, asi to tak udělám.Zase teď mě tak napadá, že v létě většinou jezdím na výlety na motorce a protože ještě nemáme intercom, tak není poznat, kdo pusu nezavře a kdo ne. Smysl to dává a hned jsou 2 commenty doma:) Upraveno 8. května 2015 uživatelem filo-boxer
financ Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Myslim ze smazaný a sloučený komenty v celkový součtu zůstanou.
filo-boxer Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Odesláno 8. května 2015 Ale jen dokud se neprovede prepocteni prispevku. Automaticky se to dela myslim jednou za rok, manualne to muze spustit Kamil. 1
Lobber Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 SedlinE: Jsi mi uplne pripomnel jeden muj nedavny prijmaci pohovor ... A neby to celkem odveci... Ale ja za sebe radeji mlcim... Taky se zatim radim do zastupu novacku/chrono-amateru... Ale
pechino Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 zrovna se potýkám se stejným problémem... Pravidelně sem chodím čumět co je nového, kupuju tady řemeny a příslušenství a dnes jsem se rozhodl, že prodám hodinky, co mi seděj pár měsíců v boxu a ejhle... neprodám. Kdyby aspoň udělali nějaký placený členství, kde by zaplacením příspěvku došlo k povolení inzerce
Micey Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Profi clenstvi snad furt funguje, ne..?
bohus76 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V 31. 5. 2015 v 10:35, pechino napsal: zrovna se potýkám se stejným problémem... Pravidelně sem chodím čumět co je nového, kupuju tady řemeny a příslušenství a dnes jsem se rozhodl, že prodám hodinky, co mi seděj pár měsíců v boxu a ejhle... neprodám. Kdyby aspoň udělali nějaký placený členství, kde by zaplacením příspěvku došlo k povolení inzerce Výdrž prtka,výdrž.Stačí sem tam napsat něco k tématu a za par týdnů prodaš co chceš.
pechino Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 myslíš abych zaplatil 2000 kč a mohl prodat hodinky v hodnotě 5000 kč? :-D
Micey Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 No tak je neprodavej nebo ja nevim, co chces slyset.
Frantik Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Nebo Aukro, eBay, sbazar, atd. Možnosti mas mnoho!
straspol Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V 31. 5. 2015 v 11:35, pechino napsal: myslíš abych zaplatil 2000 kč a mohl prodat hodinky v hodnotě 5000 kč? :-DKoukám že jsi tady ož dost přes rok. Nějakej málomluvnej tak napiš pár příspěvků a za chvilku je máš v inzerci. Když už tady nějakej ten pátek jsi, tak po Tobě modové přece nepůjdou, ne?
pechino Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 já většinou jen pokoukávám, co se nosí, jak to vypadá, jak se co dělá, jak se o hodinky stará, jak se vylepšujou atd. Celý život jsem měl baterkový hodinky, v automatech frčí až poslední tři roky, takže tu asi většina lidí ví víc než já.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se