davidharley Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 tak se mě podařilo sehnat k hodinkám původní krabičku, včetně dobových visaček a jednoho tajemného papírku co byl schovaný na dně krabičky. Jen mě teď napadá zda jsem náhodou nevyzradil nějaké vojenské tajemství když jsou hodinky přiveženy z Libie ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Krabky normálně nehodnotím a ani neocením, ale za tohle ti vyseknu poklonu... komplety podobných kousků se jen tak nevidí, klidně bych si tipnu, že jsi jedinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Za krabičku poklona, žádné tajemství si jistě nevyzradil :-)), stálo by za to, dohledat ty 3 jmenované ( to první jméno mi něco říká, ale pamětníka uvidím až za měsíc ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomG Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Dobry den, Muj tatinek dostal tento kousek od sveho otce, ktery drive tez ucil letat v Lybii a bohuzel jiz zemrel. Napada Vas, kde by se tyto hodinky daly zrestaurovat a zprovoznit? Myslite, ze by to svedlo Kralovstvi hodinek, ci podobne misto? Za kazdou radu Vam predem dekuji. Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 před 18 minutami, TomG napsal: Dobry den, Muj tatinek dostal tento kousek od sveho otce, ktery drive tez ucil letat v Lybii a bohuzel jiz zemrel. Napada Vas, kde by se tyto hodinky daly zrestaurovat a zprovoznit? Myslite, ze by to svedlo Kralovstvi hodinek, ci podobne misto? Za kazdou radu Vam predem dekuji. Tomas Zdravím Tome, dal bych je sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) https://www.chrono24.cz/zodiac/gx280--id18598756.htm Nabídka na chrono 24. V setu s mincí a plaketou. Upraveno 20. března 2021 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Na to že za 50 je nikdo nechtěl, tak je nastřelil velkoryse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V 8. 6. 2018 v 10:15, Tikal napsal: Neslevuj, komplet balení, bude v tom měřítku za kilo a čvrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V 8. 6. 2018 v 10:15, Tikal napsal: Neslevuj, komplet balení, bude v tom měřítku za kilo a čvrt Jsou to zajímavé hodinky. Lidé co je mají tady na fóru, je prodají svým známým/ starým pákám na fóru. Lidé co je mají jako památku na příbuzné je budou držet a nebo nabízet za raketu, resp. Je prodají překupníkovi a ten je prodá za raketu. Takže pak se může klidně stát, že jdete kolem takového překupníka např. v Táboře, máte peníze a najednou máte tyhle hodinky za úplný nesmysl, který nikdy nedostanete zpátky, na ruce. A to ještě nepočítám servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krony Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Zdravím, jsem majitel těchto hodinek https://www.chrono24.cz/zodiac/gx280--id18598756.htm. Hodinky prodávám včetně plakety,mince, čepice , dobových fotografií a s historií. O pilotovi těchto hodinek je článek v Aero L- 39. Hodinky jsou po kompletním servisu v ONYX Jihlava. Doklady samozřejmě mám. V případě zájmu je prodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Si precitaj najpr pravidla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Me by zajimal clanek o tom pilotovi hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 3 hodinami, shaggy napsal: Si precitaj najpr pravidla.. Myslím si, že tímto příspěvkem pravidla neporušuje a ani neobchází. Je to jen komentář k příspěvku někoho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Nenosene?? A co to viecko doskrkane? Clanok by som si rad tiez precital. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krony Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Zdravím, slušné lidi - posílám část článku. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Diky a jeste doplnim odkaz na stranky kde je tech fotek vic: http://www.cspilotivlibyi.pilotialetadla.cz/ Pokud uz je to moc mimo tema tak to kdyztak smazte .-) Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 (upraveno) K tématu Libye vyšla kniha vzpomínek účastníků Upraveno 1. července 2023 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Včera jsem na burze držel v ruce jedny s krabičkou, visačkami a původním, značně sedřeným tahem. Byly celkem dobité, ale ještě by parádu udělaly. Pán co to prodával měl ještě kopec fotek a nějakou plastiku Migu, prý pozůstalost po pilotovi z Pardubic. Bohužel za ně chtěl 60t... Radil jsem mu, ať si nechá nějaké fotky k těm hodinkám, protože je to jejich příběh, ale jemu to bylo tak nějak u zadele, prachy jsou prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se