(z)denny Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Modrá/modrá.. Z mobilu bohužel nic lepšího asi nevytáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Dneska jsem v Chronoshopu zjišťoval, jestli je možné za příplatek do Deck Watch namontovat strojek v TOP provedení, jako svého času byl v Pilot XLH (už se neprodává, byla to snad nějaká omezena edice a doprodali loni). Tak bohužel. Nejsem první, co se ptá a ověřovali to proto přímo v Ickleru :-( docela škoda... stávající strojek působí dost sterilně. Uvádím spíše pro informaci, kdyby to někoho zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Já chtěl ty svoje taky v TOPU a už to nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Je to škoda... hodinky za dvacet litrů a vypadají zespodu jak kdyby byly nedodělaný :-( holt se s tím budu muset srovnat nebo koupit něco jiného (co mě trochu mrzí, tak že zdobený strojek mají i hodinky co stojí podstatně méně). Nevím, jestli je to politika nebo něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 "Opracování" strojku pro mě taky bylo po bližším prozkoumání dost překvapením, spíš bych to viděl na určení pro plné dýnko....ale hodinky jsou to jinak pěkný a už jsem to přestal vnímat, navíc ten antireflex mají bezkonkurenční. Je pravda, že zdobení by jim přidalo na hodnotě a hlavně majiteli na dobrým pocitu...taky jsem tento strojek ale jinde na živo neviděl, je třeba možný, že jsem trefil já špatně opracovaný kus...jak to máte ostatní, když porovnáte foto mojeho strojku s Vaším....teda kromě Marcuse.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) To je opravdu nepochopitelné, co je k tomu vede. Navíc, když je o zdobené strojky evidentně zájem. Když jsem to poprvé viděl, připadalo mi to jak čínské pilotky z ebaye za pár stovek. Raději ať tam dávají plné dýnko, rozhodně to bude vypadat líp. Upraveno 2. března 2016 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Jen takový rychlý "blejsknutí" pro oživení neustále zapadlýho vlákna...přitom Archimedky zase za tu cenu tak špatný nejsou... Za kvalitu foto se omlouvám, zrcadlovku u sebe nemám, tak to je jak to je... Upraveno 10. března 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Proč zrcadlovku? Máš to nádherný. Hlavně poslední fotka se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Díky siwi, ta je nasvícená baterkou... Spíš jsem blbnul s novou kudlou a pilotky na ruce....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Jojo, mám fotky tohoto typu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Taková malá večerní náladovka... Upraveno 11. března 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ta posledni je krasna, smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ta posledni je krasna, smekam.Díky Tano, jsem rád že se líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJK Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Už týden na ruce a velká spokojenost! Archimede pilot H42. Přesnost -5sec/týden :-) Lumi do zelena čitelná celou noc. Několik fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Krásný Archimedy. Krásná lumi. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Moje 42ky jsou nejpřesnější ze všech automatů co mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 "Opracování" strojku pro mě taky bylo po bližším prozkoumání dost překvapením, spíš bych to viděl na určení pro plné dýnko....ale hodinky jsou to jinak pěkný a už jsem to přestal vnímat, navíc ten antireflex mají bezkonkurenční. Je pravda, že zdobení by jim přidalo na hodnotě a hlavně majiteli na dobrým pocitu...taky jsem tento strojek ale jinde na živo neviděl, je třeba možný, že jsem trefil já špatně opracovaný kus...jak to máte ostatní, když porovnáte foto mojeho strojku s Vaším....teda kromě Marcuse.. Ahoj, přihlásím se taky do vlákna, já to vyřešil na bronzovkách 39H pevným dýnkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2016 Ty modré ručičky mě snad nikdy nepřestanou fascinovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nanux Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Zdravim Archimedaky. Zvazuju pilotky a rad bych manualni natah. Zatim zvazuju Archimede XLH a Steinhart 44 Manual - jen si nejsem jisty jestli XL Archimedy nejsou uz moc velke, mam ruku cca 18,5 cm. Asi bych zvladl i Archimede 42H, tam mi zase ale prijde uzsi remen a preci jen me manualni natah laka Nemeli byste nejakou fotecku na ruce pro porovnani, pripadne zkusenosti, jak se vam nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 @nanux: Steinhart 44 jsem na ruce na zkoušku měl a Archimede XLH mi na ní určitě sedí líp. Mají nesrovnatelně lepší tvar pouzdra. Nějaké mé fotky tu určitě najdeš, ruku máme stejnou. (fotky štajnů teda ne, to jsem ani nefotil) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se