karel hb Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Jj, rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Já chtěl ještě poznamenat, že Marcuse sice neznám, ale že by měl obě ruce levý, to se mi taky nezdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Marcus hodne dobry!!!To jsi fakt pilotoval sam?Díky Pavle, to se ti fakt povedlo. Aspoň tu byla chvíli lepší zábava než ve vlákně humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes jedna zeměpisná. Kde to jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nanux Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Dnes jedna zeměpisná. Kde to jsem? Tak to teda netusim, ale klidne tipnu Cerveny hradek. Spis by me zajimalo co je to za remen, ten vypada skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ostrov nad Ohří, moje rodiště. Řemen je Rios Next Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Zkusil jsem na pilotky riflák. Myslím, že to nevypadá zle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Ahoj kluci, měl bych dotaz na majitele pilotek této značky. Jak je na tom lumi? Jsem sice zhýčkán potápkami od Seika, ale nejde mi o nějakou velkou záři ale spíš o to, jestli je lumi po večerním nasvícení použitelná po celou noc a nad ránem se dá odečíst čas. Jedny pilotky od jiné značky jsem kvůli tomu dával pryč, lumi byla dost bída. Sice to bude asi stejné napříč spektrem všech pilotek od Archimede, ale možná model XLH bude svítit víc oproti standartním modelům, proto bych poprosil o vyjádření i majitele ostatních modelů. Moc děkuji.A pri akej značke si nebol spokojný s lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Marcus hodne dobry!!!To jsi fakt pilotoval sam?Pavle, tak si představ, že mi došel benzín a nouzově jsem musel přistát na poušti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 A pri akej značke si nebol spokojný s lumi?Tisell a Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Od bílé, přes modrou jsem dospěl k černé. Takový obyčejný home made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Modrá je dobrá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Hezký! Takovej Zilvar style, ale paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 http://www.archimede-watches.com/watches/pilot/chronograph-90-years-ickler.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 http://www.archimede-watches.com/watches/handwound-deckwatch/handwound-deckwatch-bronze.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 To nevypadá špatně. Že bych si pořídil své první bronzovky? Ještě římské číslice a budou to dokonalé retro decky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Zase po delší době pilotky..příjemná změna proti těžkým "potápkám"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Hezky a na tahu, hmm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Já mám ty tahy nějak poslední dobou raději, jediný hodinky z těch co mám a na kterých mě vyhovuje kůže jsou Damasko - ty jejich řemeny jsou pohodový...a abych nekecal, tak mám ještě velký pilotky Archimede na kůži ...k těm mě to tak nějak nejlíp sedne...RIOS London... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Dufi: Krásný fotky, hlavně ta první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se