Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velka gratulace chlape, jsou krasne, dobra volba.

Ty jsi mne nacal, tak jsem dnes take neco objednal, jak jinak, nez v Chronoshopu:).

A kdy to bude?

(a bude to vlastně vůbec to, co tuším?)  :eek:

Odesláno (upraveno)

A kdy to bude?

(a bude to vlastně vůbec to, co tuším?) :eek:

Bohuzel jsem vymekl, a Acka to nejsou. Snad nebudu litovat. Musim cekat, pan Gunter nestaci vyrabet, nakonec jsem objednal ty titany. Ta seda v kombi se Sobrod mne laka.

Edit: neni vsem dnum konec, ne?;).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Bohuzel jsem vymekl, a Acka to nejsou. Snad nebudu litovat. Musim cekat, pan Gunter nestaci vyrabet, nakonec jsem objednal ty titany. Ta seda v kombi se Sobrod mne laka.

Edit: neni vsem dnum konec, ne? ;).

Musel jsem nakouknout k sousedům a jestli jsem to dobře pochopil, objednal jsi tyto: OCEAN Titanium 500 Premium? 

S Gunterem to mám na věky věků vyřešené, takže se tam ani nedívám. Jedny Oceany jsem měl, nebyly špatné, ale je to uzavřená kapitola a není cesty zpět. 

Odesláno

Musel jsem nakouknout k sousedům a jestli jsem to dobře pochopil, objednal jsi tyto: OCEAN Titanium 500 Premium?

S Gunterem to mám na věky věků vyřešené, takže se tam ani nedívám. Jedny Oceany jsem měl, nebyly špatné, ale je to uzavřená kapitola a není cesty zpět.

Chapu, ale rekl jsem si, zkus to a pak uvidis. Ta cekaci doba je ale hnus:).

Odesláno

Já čekal jen dva tejdny. :-)

Ty je mas uz? A kde mame fota, nebo jsem to prehledl?

Odesláno (upraveno)

Asi tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13695-steinhart-ocean-1-black/?p=1548818

Akorát jsem myslel, že chtěl ty titanové.

Ano, ja mam objednano titanove:)), bez mercedes rucicky:)).

Edit: diky za fota

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Na ty jsem opravdu hodně zvědavý. Kdy ti mají dorazit?

Jo, pry az dva mesice budu cekat :(. 14.10 jsem je objednal.

Odesláno

Tak to je budeš mít k Ježíšku :D Náhodou to čekání je příjemná záležitost. Vzpomínám si, že jsem takhle jako kluk čekal 2 měsíce na Vánoce, kdy jsem měl slíbené digitálky. Na jednu stranu těšení se, na druhou pak strašná nedočkavost. Jo - chronobundus... 

Odesláno

Tak to je budeš mít k Ježíšku :D Náhodou to čekání je příjemná záležitost. Vzpomínám si, že jsem takhle jako kluk čekal 2 měsíce na Vánoce, kdy jsem měl slíbené digitálky. Na jednu stranu těšení se, na druhou pak strašná nedočkavost. Jo - chronobundus...

Asi jo:)), tak nosit mam co, takze kdo si pocka, ten se docka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nový přírůstek do rodiny Archimede - Pilot 45 XLH, hezký zpracování, parádní oboustrannej antireflex, určitě bude jinej řemen, bohužel spona pustí max tloušťku cca 3mm, pár řemenů lehce pod 4mm mám a není šance je do spony dostat....zatím dost velkej problém hodinek a celkem zklamání je, že dělají za 24 hodin 32s do mínusu, to je i na nezaběhlý hodinky moc, strojek je dle info Chronoshopu Elabore......nechám je pár týdnů běhat a potom snad půjdou seřídit, nevěřím, že si tak velká odchylka sedne...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dufi: hodinky paradni, tech -32 je fakt hodne, snad se zabehnou a budou slapat, jak si prejes. Drzim palce.

Odesláno

Díky pánové, jak říkám, nechám je pár tejdnů a dám poladit, problém to asi určitě nebude....Hezkej večer všem! :rolleyes:

Odesláno

Nový přírůstek do rodiny Archimede - Pilot 45 XLH, hezký zpracování, parádní oboustrannej antireflex, určitě bude jinej řemen, bohužel spona pustí max tloušťku cca 3mm, pár řemenů lehce pod 4mm mám a není šance je do spony dostat....zatím dost velkej problém hodinek a celkem zklamání je, že dělají za 24 hodin 32s do mínusu, to je i na nezaběhlý hodinky moc, strojek je dle info Chronoshopu Elabore......nechám je pár týdnů běhat a potom snad půjdou seřídit, nevěřím, že si tak velká odchylka sedne...

Tomu říkám ultimátní pilotní kombo. Gratuluju. 

To k tomu teď dávají takovou motýlovku? Já k nim mám stejný řemen, ale jen s trnovou sponou. Moc dobře vypadají na hnědých řemenech ze surové kůže, něco ve stylu vintage look. 

To zpožďování si snad ještě nějak sedne. Ale já je taky nemám zrovna nejpřesnější. Mám v nich Unitas Top a dělají zhruba kolem -8 sec. / 24 h. Původně jsem to chtěl nechat seřídit, ale nakonec mi to začalo být jedno. Při seřizování jim dám náskok kolem 2 minut a až jsou 1 minutu v mínusu, zase je seřídím. Asi mě ta hra baví. 

Ať se ti dobře nosí. A foť. 

Odesláno

Ahoj a díky, překlápěcí sponu jsem si doobjednal navíc, mám ji už i na druhejch pilotkách a celkem mě vyhovuje, jen je škoda, že to nedělají na řemínky do tloušťky 3,5 -4mm, kterých je většina. Zítra je budu mít týden a když odchylku zprůměruju po týdnu, tak je 26s do mínusu, ale pokud si nesednou do těch cca 5-7s, tak je seřídit nechám. Pilot 42 mě šli prvních 14 dní s odchylkou téměř 0s a po zaběhnutí - necelé dva měsíce - dělají 5s do mínusu, což neřeším....Takže s kombem jsem spokojen, výhledově, až budou volné finance, bych rád ještě pořídil do "sbírky" Archimede Pilot Chronograph, měl jsem je teď v Chronoshopu v ruce a jsou to krásný hodinky, jinak co se týká značky, tak jsem ještě nepotkal ze známých nikoho, kdo by ji znal, moc rozšířená není a to se mě celkem líbí, pořídil bych si samo rád i něco prestižnějšího, ale to budu ještě muset vydržet, priority jsou jinde...3 děti, doplatit byt...pořád něco.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...