Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celkově se mi zdají OK, přeleštění nevypadá amatérsky a hrany se zdají být špatné kvůli přechodu leštění na hraně.

Co bych vytkl je spona. Byla asi hodně poškrábaná, a tak ji pěkně natvrdo zbrousily. Bohužel, na nápisech a logu je to hodně vidět, mají být ostré viz obrázek.

467.001d.jpg

Taky si zkontroluj, zda mají půldílek na obou stranách. Bez microregulace je to nutnost a novej stojí litra.

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podle mého tam ta gravírovaná zeměkoule má být ale je odleštěná. Mrkni se naživo na strukturu dýnka okolo koníka. Tady je vzorek jak to má vypadat viz. můj inzerát pár týdnů starý, podotýkám že v mém inzerátu jsou hodinky pořízené 4/12 a normálně nošené, bez leštění.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82234-bondovky-omega-seamaster/?fromsearch=1

Odesláno
  V 26. 3. 2015 v 19:17, gougy napsal:

Tak jsem vám to vyhledal, ať se nehádáte :D můžete si počíst tady

Každopádně hodinky prodané 2004 s logem, stejně jako 2011 bez loga mohou být oboje naprosto OK.

Nemůžeme, nějak to zlobí, aspoň mě:

404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Odesláno (upraveno)

Taky se mi odkaz nezobrazuje, ale mám za to, že zeměkoule je tam kvůli zamezení redistribuce. Do nějakých zemí se tam dává a jinam ne. Její absence mi vadila, protože zatím všechny Omegy co jsem měl (cca 10 kusů) ji měly. Též si myslím, že se mohla vytratit při neodborném přeleštění :)

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno
  V 26. 3. 2015 v 15:42, Liqid napsal:

Celkově se mi zdají OK, přeleštění nevypadá amatérsky a hrany se zdají být špatné kvůli přechodu leštění na hraně.

Co bych vytkl je spona. Byla asi hodně poškrábaná, a tak ji pěkně natvrdo zbrousily. Bohužel, na nápisech a logu je to hodně vidět, mají být ostré viz obrázek.

467.001d.jpg

Taky si zkontroluj, zda mají půldílek na obou stranách. Bez microregulace je to nutnost a novej stojí litra.

Spona byla přesně to první co mi přišlo divné, ale máš asi pravdu, že je to bude tím ubroušením, což by mi asi až tolik nevadilo, jako běžnému uživateli, no uvidím v neděli jak budou vypadat ve skutečnosti. Jo a díky za připomínku s těmi dílky, budu na to také myslet.

V 26. 3. 2015 v 18:07, tommas4 napsal:

Podle mého tam ta gravírovaná zeměkoule má být ale je odleštěná. Mrkni se naživo na strukturu dýnka okolo koníka. Tady je vzorek jak to má vypadat viz. můj inzerát pár týdnů starý, podotýkám že v mém inzerátu jsou hodinky pořízené 4/12 a normálně nošené, bez leštění.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82234-bondovky-omega-seamaster/?fromsearch=1

Ty tvé byly naprosto perfektní a bral bych je všema deseti, bohužel jsem ale přišel pozdě, ono také byly okamžitě fuč a ani se nedivím...

Odesláno

Jsem ani netusil jak dobre zpracovane muzou byt neprave Omegy, jak si to tady procitam, tak bych nektere veci vubec nepoznal...:-) Stava se Vam, ze i tady na foru se nekdy prodavaji neprave hodinky? Jsem tu novy a premyslim o nejakych nakupech, ale nerad  bych se napalil hned ze startu. 

Odesláno

Nevím, ale myslím si, že pokud je skutečně chceš tak jak píšeš, tak ověření u AD přeci jen nemůže být zásadní překážkou ... je to přeci na počkání.

Odesláno
  V 28. 3. 2015 v 12:00, Raulito7 napsal:

Jsem ani netusil jak dobre zpracovane muzou byt neprave Omegy, jak si to tady procitam, tak bych nektere veci vubec nepoznal...:-) Stava se Vam, ze i tady na foru se nekdy prodavaji neprave hodinky? Jsem tu novy a premyslim o nejakych nakupech, ale nerad bych se napalil hned ze startu.

tady si pamatuju jen jednou ze se to stalo. Vzhledem k počtu prodejů je šance velmi malá tady narazit na fejk.
Odesláno

Tak abych to tu uzavřel, bohužel více info ke zmiňovaným Omegám nemám, z prodeje nakonec sešlo, prodejce mi volal, že hodinky jsou již prodané, takže jsem je ani neviděl naživo. Všem i tak děkuji za tipy, na co si dát pozor a já holt musím shánět dál.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Mám podobný problém ako kolega tak nechcem zbytočne zakladať nové vlákno.

Viem že by bolo najlepšie íst k AD, no žiadny v okolý nie je :/

Dá sa teda pravosť posúdiť s fotografií?

ďakujem

post-6964-0-54638000-1429718253_thumb.jpg

post-6964-0-52789900-1429718260_thumb.jpg

post-6964-0-23566700-1429718650_thumb.jpg

post-6964-0-41928500-1429718651_thumb.jpg

post-6964-0-15275200-1429718655_thumb.jpg

post-6964-0-99810000-1429718656_thumb.jpg

post-6964-0-63347400-1429718659_thumb.jpg

post-6964-0-14933100-1429718662_thumb.jpg

Odesláno

"k hodinkám sú certifikáty,  original omega puzdro. Krabicu nie. Hodinky som dostal od firmy pre ktoru robim. Inac hodinky boli nedavnu na preventivnu prehliatku v omege. Vsetko ok,slape ako Svajciarke hodinky. Neveim ako je to na Slovensku, ale vo Svajci mi servis robia bezplatne. Takze za originalitu a bezchybnost rucim."

takže tak.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...