hmpf Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Deep Blue Sea Ram nakonec jak černý ciferník tak ty celý svetle modrý a i ty tmavě modrý se my líbí. Docela sem se do nich zakoukal otázkou jak budou vypadat v reálu. Např. u těch celých modrých které se mě líbí nejvíc tak mam obavu aby ta luneta nepůsobila děcky umělé v reálu to může být, ale úplně jinak. Dokážu si je představit na gume či silnějším strapu a na jejcih tahu moc ne. Squale Atmos 50 jak oranžový tak modrý na těch jejich gumách vypadaj opravdu super. Kvůlu ceně je musim bohužel vyřadit. Když jsem začínal s audiem tak sem si řikal 3tisice za sluchátka to nee a nakonec po pár letech mám doma sestavu blížící se k 5 nulám a rád jsem to za to dal, protože za kvalitu se holt platí. U hodinek to tak zatím necítím. A teď babo raď nejvíc mě to táhne k Monstrům a těm Sea Ram. Kdybych je mohl vidět všechny vedle sebe tak bych si vybral rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Zkusím ti k tomu hodit svůj pohled. Myslím si, že chybu neuděláš ani s jedním kouskem. Všechno to jsou moc pěkné hodinky a určitě z nich budeš mít radost. Zvaž ještě následující body:Nejen cenu, ale také dostupnost hodinek. Kde které prodávají, jestli budeš kupovat v ČR/Asii/USA nebo jinde. S tím dál souvisí "kvalita" a ověřenost prodejce.Taky svým způsobem zvaž, jestli jdeš rád s davem s tím, že si rád "pokecáš" o svých hodinkách, nebo jsi individualista. Vidím to tak, že pokud vezmeš Mako/Ray/SKX007/Monstra, tak najdeš nejen tady na foru dost přízpěvků, informací, názorů a jednoduššeji se dostaneš do diskuze. Pokud koupíš Deep Blue, tak ty tady nejsou tak frekventované (ani si neuvědomuju, že bych je tu někdy viděl). Tím pádem budeš víc originální, ale asi bych nečekal několikastránkové vášnivé diskuze.Na těch Deep Blue se mi strašně líbí ta luneta. Nejvíc se mi zamlouvá modrý ciferník a černá luneta. Co mě ovšem trošku mrzí, tak je jejich velikost. Pokud si dobře uvědomuju, tak to jsou 45mm, což už na menší ruku může být dost. Ještě taky záleží kolik je lug to lug, ale nevypadalo by pěkně, kdyby ti přečnívaly na ruce. Ty ostatní modely jsou kolem 42mm, pokud se nemýlím.Pokud setrváš tady na foru a budeš pročítat přízpěvky, tak to velice pravděpodobně nebudou tvoje poslední hodinky. Možná je časem budeš chtít prodat a pořídit nějaké lepší. Orient/Seiko prodáš velice snadno. Jak to bude s DB netuším.Možná to je blbost při rozhodování, ale Orient a Seiko používají inhouse kalibry, zatímco v DB je Myota, pokud si dobře pamatuju (což není špatně, ale někdo prostě preferuje inhouse).Co bys mohl řešit je lumi. Monstra jsou jí proslavená a u nich ji můžu potvrdit. Fotky mám taky ve svém vlákně. Mako jsou na tom s lumi poměrně bídně, Raye už líp. Deep Blue by mělo mít lumi dobrou, ale nevím, jak je to v porovnání se Seikem.Nakonec si nechám komentář k Squale. Je to jak píšeš, za víc peněz dostaneš nejspíš víc muziky. Bohužel jsem je nikdy naživo neviděl takže nejsem schopný posoudit, jestli ta několikanásobná cena oproti zbylým modelům půjde vidět. Minimálně by měly mít v sobě ETA 2824, což je jeden z nejpoužívanějších švýcarských strojků, ty ostatní jsou "jenom" japonci. Snad jsem ti trochu pomohl. Možná bude mít někdo další nějaké jiné podněty, které jsem opomenul... Edit: Ještě pozor, ty DB, co máš na těch prvních třech obrázcích jsou quartz model za cenu kolem 260USD. Na posledním obrázku máš automaty, ty jsem viděl za ceny kolem 400USD na tahu. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Zdravím vespolek. Už několik dní, tu trávím veškerý volný čas Rozhodl jsem se pro nové hodinky a moc se mi líbí potápky. V nejužším výběru mám Seiko SNZH55 a Orient FEM65008. Koukal jsem i na Citizen NY2300, ale trochu mě nevyhovuje gumový řemínek. Můžu Vás poprosit o Vaše postřehy, popřípadě alternativy ? Už mám hlavu jak pátrací balon Jde mi zkrátka o hodinky v tomhle stylu, na běžné nošení a do šesti tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ještě nevypadaj zle Prometheus Piranha a Sailfish. Milasila teď už ti nechám volný vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) jinak ty Blancpain Fifty Fathoms s těma žraločíma indexy a číselnýmy indexy vypadaj fakt pěkně. Trošku, ale dražší no. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Moc hezký, ale radši se budu držet na ceně kterou jsem si stanovil. Abych nepřestřelil a pak se nebál je vůbec nosit Neví někdo prosím kde by se daly Seika nebo Orienty vidět na živo. Kutná Hora, Kolín, Čáslav ? Jsem hubeňour, cca 17 cm zápěstí a tak bych je rád viděl na živo. Ačkoli teď nosím Casia asi 44 mm a vejdou se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Ty hodinky Prometheus sem myslel pro sebe 300$ cca se jěště vejdu do mého limitu zvedl jsem to na 10t, ty Sailfish z černým nebo šedým ciferníkem se mě taky opravdu hodně líbí. např. ty Orienty někde četl, že v Praze je lze vidět v obhcodě, že je tam rovnou někdo kupoval a taky nevím jak se ten obchod jmenuje. Konkrétně ty Orienty vidět v reálu by mě docela pomohlo z fotek ty Monstra vycházej nejlíp. Mílo už ti to nechám vážně volný Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Ty hodinky Prometheus sem myslel pro sebe 300$ cca se jěště vejdu do mého limitu zvedl jsem to na 10t, ty Sailfish z černým nebo šedým ciferníkem se mě taky opravdu hodně líbí. např. ty Orienty někde četl, že v Praze je lze vidět v obhcodě, že je tam rovnou někdo kupoval a taky nevím jak se ten obchod jmenuje. Konkrétně ty Orienty vidět v reálu by mě docela pomohlo z fotek ty Monstra vycházej nejlíp. Mílo už ti to nechám vážně volný to Ti přeju, jsou vážně pěkný. Každopádně díky, alespoň jsem si vypláchl oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 16. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Tak se ještě omlouvám ještě jsem nic neobjednal, ale jsem rád a ani se nedivím, že sem tak ještě neučinil, protože zkrátka se my asi žádné nelíbí ještě nastopro. Ale žhavý kandidáti kteří my zbyly:Seiko new black Monster nemůžu šplápnout vedle, nic méně my nesedí úplně ciferník zuby pěkný, ale rušej, Guma, tah, strap všechno dobréOrient black Mako začínají my pomalu vycházet jako jedna z nej voleb přehledný ciferník, na tahu sou pěkný klasika prostěPrometheus Piranha docela pěkný musim říct jak s černym tak bílým cifrem.A vyřazuju jednoduchý model Deep Blue za model Deep Blue Sea Ram Chrono ty se mě nějak začili strašně líbit a kdyby byly v černé lunetě a bílým ciferníkem v automatu tak je snad vemu, v automatu je, ale nedělaj. Přehlednej ciferník všechno prostě pěkný. Pokud někdo ví ještě o tipu na černé chrono hodinky s bílým ciferníkem automaty a černým koženým páskem tak házejte ještě tipy. To bych si totiž moc dobře dokázal představit. Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Nazdar, tak to hodím tady me první hodinky v podstatě . Zakoupene zde nedávno. ...byl jsem zlomen na Seiko 007 nakonec jsem neodolal Safíru s titanem možná pujdou na šedy hadrak je to trochu nóbl na mě takle s tahem no začátky jsou téžke všude. Rychle foto. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ahoj mám zájem prosim o rezervaci na rozhodnuti do zítřka neděle jsem mimo ČR diky za odpověď Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 sorry chyba ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Rychle fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 To se chlubíš nebo prodáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 To se chlubíš nebo prodáváš?...to druhé teda jestli mohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Tak na to je tady rubrika Prodej. Tady si v rubrice Poraďte s koupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) ...to druhé teda jestli mohu.No nemůžeš prodávat,nemáš padesát příspěvků, půl roku od registrace splňuješ vidím..Koleduješ si o Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ja jsem blb špatně jsem to napsal sorry panové mám nové hodinky hledal jsem taky neco do 7 tis. Tak jsem tady zabrouzdal koupil jsem je tady na forum. Takže se chlubim teda hodinkama do 7000 tis bazarově. Jinak diky hodně jste mi ukazali a poradily tedy hlavně tuny čtením příspěvků. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Já se trošku rozepíšu . Protože si tady krátce tak časem zjistíš, že nejsou univerzální hodinky na všechny činnosti a pro všechny situace, ale hodinky, které jsou více či méně použitelné k více příležitostem. Na trenérovi ve fitku bych raději viděl spíš digitálky Géčka (Casio G-Shock) než automaty a věř, jestli tady na fóru setrváš, tak na ně stejně dojde... Jestli chceš jedny z kvalitních automatů v této cenové relaci, tak tvoje výběry jsou správné, ono tam toho k výběrů ani moc není a nakonec prostě Japonec, kde cena/kvalita nemá konkurenci. Za mě a taky protože je mám a sem s nimi spokenej bych volil nový model Seiko Monster a jako tvoje jediný hodinky černou barvu ciferníku a to z důvodů: Ze zmiňovaných modelů (Seiko, Orient) ty Monstry vypadají nejvíc sportovně, tudíž pro trenéra ve fitku budou ze všech možných kandidátů asi nejvhodnější a stejně tak nemají problém s košilí nebo trikem a kraťasma. Černý cifr bych vždycky volil k primárním hodinkám nebo když máš jediné, protože ta černá je prostě nejuniverzálnější a ostatní barevné odstíny jsou dobré pro druhé hodinky na střídačku, jenom občas pro zpestření nálady (oranžové Monstry se u mě moc neohřály z tohoto důvodu). A hlavně, Monstry jsou pojem! Za mě bych doporučil nový model Seiko Monster Black. 2x jsem kupoval tady http://www.mywatcheshub.com/seiko-automatic-c-391_403/?pg=store&sort=20a&page=3&zenid=4f0515cc5a145ac47ef472c5941eff68 přes paypal a pokaždý bez problémů. Verze J/K je akorát rozdíl v tom písmenku a pocit, že byly dělaný v Japonsku (kdoví jestli). Jinak mimochodem limitovaný edice prvních modelů Monster se v Japonsku vůbec nedělaly. Doporučuju ti koupit hodinky vždycky na tahu (když je ta možnost) to platí obecně u všech hodinek a pak dokupovat gumáky, protože i když si teď budeš myslet že né, ta věř že časem ten tah budeš stejně shánět... a pak už je ta cena někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Do 7k bych to videl nasledovne.1/ GS pokud chces neco veselyho o co se nebudes bat kdyz s tim vezmes o futra s tim ze ti jeste zbyde na kino s holkou2/ Pokud chces neco co je citit na ruce (a vic videt) tak jednoznacne klasiku SKX od Seika3/ Seberes dedovy primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se