Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Dneska při údržbě jsem objevil nepříjemný ?zářez? na jazyku způsobený ?rubem? háčků na tkaničky. Boty jsou to Rover, stáří ani ne rok.

Mám blbej pocit, že to se to pomalu vydře skrz na skrz. Je to reklamovatelné? Jako je to mechanická závada, ale způsobená vyčnívajícím ?nýtem?

post-23865-0-70593700-1540830016_thumb.jpeg

post-23865-0-37884100-1540830024_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

byli zájemci a všechno právě větší nohy, ale jeden co sliboval, že by to mohlo vyjít, tak tomu chyběl ještě cenťák  :) . Je to škoda, já bych se jich nezbavoval, ale jak to mám krapet větší, tak mě to sere. Mám ještě čuky ve stejný velikosti a ty zkusim nabídnou taky a ty si koupim prostě menší. Místo MT mám už Irony, ale ty čuky si koupim znova :) . 

Odkaz ke komentáři

byli zájemci a všechno právě větší nohy, ale jeden co sliboval, že by to mohlo vyjít, tak tomu chyběl ještě cenťák  :) . Je to škoda, já bych se jich nezbavoval, ale jak to mám krapet větší, tak mě to sere. Mám ještě čuky ve stejný velikosti a ty zkusim nabídnou taky a ty si koupim prostě menší. Místo MT mám už Irony, ale ty čuky si koupim znova :) . 

tak ty MT nech na zimu a dorovnej to hrubou ponožkou nebo je to až tak große? 

Odkaz ke komentáři

Když už mám ty IR, tak co s nima, ale nějakou mega tluťoškou bych to asi vyplnil. Tak když se neudaj, tak to asi tak zkusim. Mě se je nechce nechávat za míň, protože to fakt bolí :)

No právě. Je to škoda zrušit pěkné kombo

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Zkus je vystavit k prodeji na ebay do aukce nebo kup hned a prodas je i za víc než chceš třeba.

Já kupoval tenkrát RW taky na ebay a hned jak mi přišel balíček mi nesedela velikost, tak jsem je vystavil do aukce a prodal je ještě za víc než jsem je koupil.

V ČR mi přijde, ze lidi nevědí co je RW a nabídnou třeba jen těch 1000,- jak píše kolega, ale to bych je radši před nim rozsekal sekerou než je prodat nejakymu pitomcovi co ještě chce slevu. ;).

Když už mám ty IR, tak co s nima, ale nějakou mega tluťoškou bych to asi vyplnil. Tak když se neudaj, tak to asi tak zkusim. Mě se je nechce nechávat za míň, protože to fakt bolí :)

Odkaz ke komentáři

Zkus je vystavit k prodeji na ebay do aukce nebo kup hned a prodas je i za víc než chceš třeba.

Já kupoval tenkrát RW taky na ebay a hned jak mi přišel balíček mi nesedela velikost, tak jsem je vystavil do aukce a prodal je ještě za víc než jsem je koupil.

V ČR mi přijde, ze lidi nevědí co je RW a nabídnou třeba jen těch 1000,- jak píše kolega, ale to bych je radši před nim rozsekal sekerou než je prodat nejakymu pitomcovi co ještě chce slevu. ;).

S tou sekyrou to chápu  :) . já sem ještě nic neprodával na ebay, tak nevim jak se to dělá a moc se mi nechce to zjišťovat, ale napadlo mě to to zkusit, protože když jsem tam viděl co chtěj lidi za dojebaný RW, tak si myslim, že bych asi dostal víc. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...