swenak Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Roztáhnout boty může i obuvník, p. Hrubeš ( http://www.diebooted.com/ ) mi to nabízel, když jsem si u něj nechal měnit podrážku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) Já dnes venčím RW 8125 Blueberry Muleskinnerklidně prodej/výměnavelikost 42,5 Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Nebudou, budou na zacatku bolet. Nosil jsem je hodne doma, dokud byly novy, abych je mohl kdykoliv sundat. S Ecco a CAT se to neda srovnat a to ani po rozchozeni. Jsou sice pohodlny, ale jsou vyrazne tezsi nez bezna produkce. Je to proste jina bota, budto ji zvladnes a zamilujes si ji, nebo ji prodas nejakymu jinymu odvazlivci v tomhle vlakne .Děkuju za rozbor, ten pokus asi oželím, na to stačí hodinky a auta :-)))Mě styl dražší-funkční-výdrž a pod. u něčeho i vyhovuje, ale botky chci na první dobrou a hlavně pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 štyry litry ...... nebo beru rum .... taky štyry litry ypo@email.czMoje velikost, chceš to v tuzemáku nebo chceš kávový Božkov?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Cus borci, tohle jsou 3365, cili IR na damskym kopyte... no pritulka je nadsena. Zajimavy je, ze damsky modely RW nabizi teprve od 2016. Pred tim delali jen mensi cisla panskejch modelu. Tohle ma uplne jiny kopyto, mekci stelku, lip se rozchazi atd... Koupeno za palbu v Denim Heads, ale uz jsem jim po tom vecnym ocumovani musel udelat kseft. Blby, ze ted ty IR chci i ja. To jsem myslel, ze mi dvoje RW budou stacit... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 nevim jestli bych to dal (ten život) kdybych neměl ÍeRka . Jinak kuci z UPS mi v pátek nedoručili nový čuky co jsem si objednal, ale prej to zejtra zkusej znova.. (píšou na lístku). Asi by bylo dobrý před tim doručením zavolat, ale nechci jim do toho kecat.. Takže budou jedny čuky 3139 ve velikosti US8 - UK7 - CM26 - EU41 k dispozici v dobrym stavu, hlásim už dopředu, kdyby někdo měl předběžně zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 V pátek jsem si objednal tyhle RW fusky, jsou teda za raketu. Zkoušel je někdo? Já jenom co mám čekat Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit. https://www.ebay.com/itm/Red-Wing-Merino-Wool-Socks-2-Pairs-Gift-Pack/282797168865?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=582106187183&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit.Surtex.cz - česká firma, majitel opravdový srdcař, zavoláš pokecáš, uvidíš sám, při cenách za co kupuješ jinde v tomto případě nemůžeš litovat. Bral jsem na zkoušku jako pracovní fusky, pak objednal celé rodině. Všichni nosí rádi a chtějí další. Já v různých modelech běhám od podzimu do jara. Výrobky v poměru cena kvalita nemají konkurenci a vyzkoušel jsem toho dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 no surtex.cz neni žádná webovka... našel jsem nějaký internetový eshopy kde je prodávaj. Maj nějakej kamenej krám v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 (upraveno) V pátek jsem si objednal tyhle RW fusky, jsou teda za raketu. Zkoušel je někdo? Já jenom co mám čekat Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit. https://www.ebay.com/itm/Red-Wing-Merino-Wool-Socks-2-Pairs-Gift-Pack/282797168865?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&var=582106187183&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Pokud nelpíš na merino, tak kup normální vojenské ponožky a v RW si budeš mlaskat blahem a peněženka si taky mlaskne.Navíc kluci, co to fasují, tak to za levno prodávají. Klidně ti nějaké seženu. Sám je do RW používám Upraveno 11. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 http://surtex.cz/index.html Mají tam odkazy na prodejny, já zavolal šéfovi, pokecal objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Sleduju, že ten link nefachčí, nevím kde je krpa.Použij google, ti to najde jejich web.Prodejny v Praglu - kopčeno z jejich webu, se tím nějak prokousej.Brána k dětemNáplavní 11Praha BYLINKY KAMILLE + MERINOJugoslávská 18Praha naBOSoV. P. Čkalova 6Praha 6 Dítě v šátkuSládkova 262/7Praha 7 Svobodná Chůze, s.r.o.Zenklova 220/162Praha 8 - Libeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Pokud nelpíš na merino, tak kup normální vojenské ponožky a v RW si budeš mlaskat blahem a peněženka si taky mlaskne.Navíc kluci, co to fasují, tak to za levno prodávají. Klidně ti nějaké seženu. Sám je do RW používám tvl těch mám plnou skříň (tak 20párů) teď jsem se šel kouknout přesně ty na fotce. Já na ně dočista zapomněl... Je fakt, že sou docela tlustý budu muset vyzkoušet, snad nebudou až moc tlustý. Každopádně díky za připomenutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 tvl těch mám plnou skříň (tak 20párů) teď jsem se šel kouknout přesně ty na fotce. Já na ně dočista zapomněl... Je fakt, že sou docela tlustý budu muset vyzkoušet, snad nebudou až moc tlustý. Každopádně díky za připomenutí Tak vidíš Mě vyhovuje jejich tloušťka, protože vyplní pěkně tu botu a navíc noha v botě drží. Zkoušel jsem jiné ponožky (i merino) a vždy to nějak klouzalo po té kožené stélce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Jinak na vánoční trhy jsem minulý rok pořídil tyto extra teplé (i hrubé). První pocit po ?zasunutí? jsem měl jako bych strčil nohu do krabice plné heboučkých housátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 (upraveno) Jinak na vánoční trhy jsem minulý rok pořídil tyto extra teplé (i hrubé). První pocit po ?zasunutí? jsem měl jako bych strčil nohu do krabice plné heboučkých housátek https://www.hudy.cz/ponozky_podkolenky/northman-arctic-trek-merino,32544-seda-cerna.html Upraveno 11. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 tvl úplně to vidim jak mi běhaj vokolo nožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 já sem kupoval tady, sice sem bral ty pracovní na další stránce, ale chtěls merino, cena v porovnání s RW za 1/20 https://www.oveckarna.cz/ovci-ponozky-merino-se-zdravotnim-lemem-3-ks-kremova_z4382/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 já sem kupoval tady, sice sem bral ty pracovní na další stránce, ale chtěls merino, cena v porovnání s RW za 1/20 https://www.oveckarna.cz/ovci-ponozky-merino-se-zdravotnim-lemem-3-ks-kremova_z4382/Tak to je dobrej tip. Už objednávám (a vybral bych nejen fusekle). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Tak to je dobrej tip. Už objednávám (a vybral bych nejen fusekle).kupuju tam na Vánoce už třetí rok Vlněná vesta, ponožky, bačkory a podložka po prdel je manželky standardní pracovní vybavení když překládá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se