Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Nebudou, budou na zacatku bolet. Nosil jsem je hodne doma, dokud byly novy, abych je mohl kdykoliv sundat. S Ecco a CAT se to neda srovnat a to ani po rozchozeni. Jsou sice pohodlny, ale jsou vyrazne tezsi nez bezna produkce. Je to proste jina bota, budto ji zvladnes a zamilujes si ji, nebo ji prodas nejakymu jinymu odvazlivci v tomhle vlakne :).

Děkuju za rozbor, ten pokus asi oželím, na to stačí hodinky a auta :-)))

Mě styl dražší-funkční-výdrž a pod. u něčeho i vyhovuje, ale botky chci na první dobrou a hlavně pohodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

267bda5ad0bce153cd1ee141d722241f.jpg

Cus borci, tohle jsou 3365, cili IR na damskym kopyte... no pritulka je nadsena. Zajimavy je, ze damsky modely RW nabizi teprve od 2016. Pred tim delali jen mensi cisla panskejch modelu. Tohle ma uplne jiny kopyto, mekci stelku, lip se rozchazi atd... Koupeno za palbu v Denim Heads, ale uz jsem jim po tom vecnym ocumovani musel udelat kseft. Blby, ze ted ty IR chci i ja. To jsem myslel, ze mi dvoje RW budou stacit...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

nevim jestli bych to dal (ten život) kdybych neměl ÍeRka  :) .

Jinak kuci z UPS mi v pátek nedoručili nový čuky co jsem si objednal, ale prej to zejtra zkusej znova.. (píšou na lístku). Asi by bylo dobrý před tim doručením zavolat, ale nechci jim do toho kecat.. Takže budou jedny čuky 3139 ve velikosti US8 - UK7 - CM26 - EU41 k dispozici v dobrym stavu, hlásim už dopředu, kdyby někdo měl předběžně zájem  :)

post-26998-0-46001800-1541961014_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem si objednal tyhle RW fusky, jsou teda za raketu. Zkoušel je někdo? Já jenom co mám čekat  :)

Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit. https://www.ebay.com/itm/Red-Wing-Merino-Wool-Socks-2-Pairs-Gift-Pack/282797168865?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=582106187183&_trksid=p2060353.m2749.l2649 

Odkaz ke komentáři

Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit.

Surtex.cz  - česká firma, majitel opravdový srdcař, zavoláš pokecáš, uvidíš sám, při cenách za co kupuješ jinde v tomto případě nemůžeš litovat.  Bral jsem na zkoušku jako  pracovní fusky, pak objednal celé rodině. Všichni nosí rádi a chtějí další. Já v různých modelech běhám od podzimu do jara. Výrobky v poměru cena kvalita nemají konkurenci a vyzkoušel jsem toho dost.

Odkaz ke komentáři

V pátek jsem si objednal tyhle RW fusky, jsou teda za raketu. Zkoušel je někdo? Já jenom co mám čekat :)

Případně kdyby měl někdo jinej typ na prověřený merino fusky za lepší cenu, tak si nechám poradit. https://www.ebay.com/itm/Red-Wing-Merino-Wool-Socks-2-Pairs-Gift-Pack/282797168865?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&var=582106187183&_trksid=p2060353.m2749.l2649

Pokud nelpíš na merino, tak kup normální vojenské ponožky a v RW si budeš mlaskat blahem a peněženka si taky mlaskne.

Navíc kluci, co to fasují, tak to za levno prodávají. Klidně ti nějaké seženu. Sám je do RW používám

post-23865-0-72624300-1541966844_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Sleduju, že ten link nefachčí, nevím kde je krpa.

Použij google, ti to najde jejich web.Prodejny v Praglu - kopčeno z jejich webu, se tím nějak prokousej.

Brána k dětemNáplavní 11Praha          BYLINKY KAMILLE + MERINOJugoslávská 18Praha          naBOSoV. P. Čkalova 6Praha 6            Dítě v šátkuSládkova 262/7Praha 7                  Svobodná Chůze, s.r.o.Zenklova 220/162Praha 8 - Libeň

Odkaz ke komentáři

Pokud nelpíš na merino, tak kup normální vojenské ponožky a v RW si budeš mlaskat blahem a peněženka si taky mlaskne.

Navíc kluci, co to fasují, tak to za levno prodávají. Klidně ti nějaké seženu. Sám je do RW používám

tvl těch mám plnou skříň (tak 20párů) teď jsem se šel kouknout přesně ty na fotce. Já na ně dočista zapomněl... Je fakt, že sou docela tlustý budu muset vyzkoušet, snad nebudou až moc tlustý. Každopádně díky za připomenutí  :)

Odkaz ke komentáři

tvl těch mám plnou skříň (tak 20párů) teď jsem se šel kouknout přesně ty na fotce. Já na ně dočista zapomněl... Je fakt, že sou docela tlustý budu muset vyzkoušet, snad nebudou až moc tlustý. Každopádně díky za připomenutí  :)

Tak vidíš :) Mě vyhovuje jejich tloušťka, protože vyplní pěkně tu botu a navíc noha v botě drží. Zkoušel jsem jiné ponožky (i merino) a vždy to nějak klouzalo po té kožené stélce

Odkaz ke komentáři

Jinak na vánoční trhy jsem minulý rok pořídil tyto extra teplé (i hrubé). První pocit po ?zasunutí? jsem měl jako bych strčil nohu do krabice plné heboučkých housátek :)

https://www.hudy.cz/ponozky_podkolenky/northman-arctic-trek-merino,32544-seda-cerna.html

post-23865-0-65011900-1541968202_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Tak to je dobrej tip. Už objednávám (a vybral bych nejen fusekle).

kupuju tam na Vánoce už třetí rok

Vlněná vesta, ponožky, bačkory a podložka po prdel je manželky standardní pracovní vybavení když překládá:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...