fijo Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Hned objednávám z oveckarny když to vidim... Už dlouho řeším co do RW nacpat aby noha pořádně držela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 ty pracovní mám rok, tahám je furt a držej jak židovská víra, takže se není čeho bát vzhledem k nízké ceně, a botu vyplněj fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 ty ponožky z ovečkárny jsem si objednal minulý týden, nějak se sekly s číslováním, musel bych mít nohu asi tak o 3 čísla větší než udávaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 nevím, me seděj jak maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 nevím, možná jsem chytil várku kde jim to číslování ujelo jinak nosím tyhle http://www.denimheads.cz/shop/detail/105/535/Steppes-Socks-Light-Brown#.W-lIPDGLpHc krásně měkoučký, kupuju je na http://www.steppes.cz/ jen nevím proč je na webu nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Jak je peres?Jsem si je chtěl objednat, ale ty informace k praní se docela rozmyslim.Jsem zvyklej všechny ponožky co mám dat na 60st. praní do pračky a normálně je potom na šňůru pověsit, ale tyhle me docela odrazují s tím praním i sušenim.kupuju tam na Vánoce už třetí rokVlněná vesta, ponožky, bačkory a podložka po prdel je manželky standardní pracovní vybavení když překládá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Manželka říkala na 30 a ne do susicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 ty zářej, krásná červeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 dík, škoda že nejsou tak červený jako moc toe 8131 to by bylo ončo, tyhle jsou trošku tmavší, ale taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 z fotky působí stejně, uvidíš jak budou patinovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Stare a nove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 ty staré vypadají zachovale ale zanedbaně. Proč jsi kupoval nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Jak dlouho to trvá, než mají takovouhle patinku? Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Mam ty samy, v podobnym stavu, ja nevim-4 roky? Vzdycky je dam do pucu, vypadaj skvele ale hrozne rychle zajdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 ty staré vypadají zachovale ale zanedbaně. Proč jsi kupoval nové?Peci dostavaj oravidelne, ale zrovna je intenzivne nosim. Maj zhruba 4 roky. Ty novy jsou puvodne od Strocka. Nikdo je tady nechtel, tak jsem je vzal. Aspon naj jinou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 ono o ně byl zájem, ale nikdo neměl požadovanou velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Peci dostavaj oravidelne, ale zrovna je intenzivne nosim. Maj zhruba 4 roky. Ty novy jsou puvodne od Strocka. Nikdo je tady nechtel, tak jsem je vzal. Aspon naj jinou barvu.Já je chtěl!Ale narazil jsem na tohle vlakno a jeho inzerát pozdě :-)))Takže jestli si to s nima rozmyslís a nebudeš je chtít, tak je beru :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jak se mi nikda nelibily, tak jsem jim nakonec tez podlehl.. bagancata:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Jak se mi nikda nelibily, tak jsem jim nakonec tez podlehl.. bagancata:)moc pěkná barevná kombinace....jakou velikost jsi bral? (ať se mohu těšit, jestli budou na prodej ) Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se