Moty Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Jak s vama Ouderhoud komunikuje? Psal jsem mu v neděli a nic, tyhle sou btw fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jak s vama Ouderhoud komunikuje? Psal jsem mu v neděli a nic, tyhle sou btw fakt super S Ouderhoudem jsem ještě nekomunikoval, ale prof.barnets a flamepanda11 odpověděli obratem hned druhý den. Posílám obrázek s dotazem ceny normálně přes Direct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanJ Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nevím, jestli to tu už nepadlo, ale na RW mají speciální obchod v Lipsku, to není tak daleko ( tedy, až nám Prymula za pár let zase dovolí cestovat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanJ Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nevím, jestli to tu už nepadlo, ale na RW mají speciální obchod v Lipsku, to není tak daleko ( tedy, až nám Prymula za pár let zase dovolí cestovat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Co si myslíte o Moc Toe na kožené podrážce místo ikonické gumové Vibram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Co si myslíte o Moc Toe na kožené podrážce místo ikonické gumové Vibram? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Obávám se, že jsem se od vás nevyléčitelně nakazil (zase) a lékem jsou ručně šité boty z Indonésie...Hodně mě zaujaly boty od txture, nemáte s nimi někdo zkušenost? Podle redditu to vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Kdyby ses tady od nás nakazil, tak máš objednané Red Wing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Přesně. A kdo nemá RW neví co je žít a jako by nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Je to pravda. Tohle vlákno je o RW, já jsem chtěl hned ten svůj post smazat, ale neumím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 IR uložim a nastoupí čuky. Ty čuky sou hrozně univerzální botky. Teď musim bejt doma na homouši, tak je vyvětrám až to poleví, tak snad to nebude v červnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Je to pravda. Tohle vlákno je o RW, já jsem chtěl hned ten svůj post smazat, ale neumím to. Jak je to takový rozklížený a řeší se tu Ouderhoud a Flamepanda, tak jsem to tu holt hodil taky, ale ano, nepatří to tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Na takové botky je tady to vlákno, asi:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/135526-boots-boty-bagančata/page-5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Teď asi moje nejoblíbenější RW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Chlapi, používáte někdo kožené tkaničky. Jde mi o to, jestli jsou dost pevné v tahu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Origo RW kozeny tkanicky mam na Moc Toe. Koupeny v DH. Chvilku trva, nez kuze povoli a funguji. Za me to vypada lip a funguje srejne dobre jako nylon.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dikes.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Po trech tydnech jsem potreboval vypadnout z bytu, tak dnes kancl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Teď asi moje nejoblíbenější RW..IMG_1772.jpg Tohle je na MT nejhezčí barva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 (upraveno) Nejlepší je voranzova :-) Upraveno 3. dubna 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se