Diamondking Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Já si koupil originál kožené tkaničky a vydržely mi přesně tři obutí.....potom šla jedna do kopru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 tak já je mám asi 3 roky, ale už to nedaly, nicméně vypadaj na Beckmanech dobře, tak holt zajdu do Denimheads Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 dnešní údržba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Tak mi dnes došly a mám z toho teda lehce smíšené pocity. Na jedné noze mi jsou jen tak tak (mám každou trošku jinak velkou) - jak moc ty boty povolí? :-). Druhá věc - ta filcová vložka...to mi teda příjde dost komický. Dáváte si tam něco jiného? Díky za názory :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Já mám taky jinak velké nohy. Kupoval jsem taky aby na větší nohu to bylo jen tak tak. A povolily. Větší noha cajk a menší asi nepovolila tolik, že tam nebyl takový tlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 2 hodinami, AdaMoss napsal: Tak mi dnes došly a mám z toho teda lehce smíšené pocity. Na jedné noze mi jsou jen tak tak (mám každou trošku jinak velkou) - jak moc ty boty povolí? :-). Druhá věc - ta filcová vložka...to mi teda příjde dost komický. Dáváte si tam něco jiného? Díky za názory :-). Aký model si kupoval? Ja som vložku videl iba u Sawmill, inak nikdy nič. A zrovna Sawmill bola fakt hrozná bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Jaká filcová vložka, co to máš za model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 No kupoval jsem prave Sawmill - me se vzhledove libi :). Co je teda za vlozky v tech ostatnich botach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Nie je v nich nič, iba to, čo vidíš, keď tvoju vložku vytiahneš. Sawmilly sú boty na zimu, preto asi vložku pribaľujú. Ja som bol u Sawmillov strašne nespokojný so spracovaním, ale mohlo to byť tým, že mi Spartoo poslalo nižšiu kvalitu. U IR a Merchant som ale s ich kvalitou spokojný bol, takže neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 29 minutami, koveras napsal: Nie je v nich nič, iba to, čo vidíš, keď tvoju vložku vytiahneš. A s čím to teda nosíte? Vždyť tam je už pak jen tvrdá kůže - na to přece nemůžete jít s ponožkou ne? Já je právě chci na zimu, tak podle toho vybírám - jen mi tam trošku vadí ten lem na nátru. Raději bych hladký, aby se to lépe udržovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) normálka jenom ta tvrdá kůže, neměl sem sem k tomu nikdy výhrady. Byl jsme dneska v Denimheads pro natural oil a už je za pětiklíště... Upraveno 5. října 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Ako Strocek, bez vložky. Podľa ročného obdobia mením hrúbku ponožky. IR mám ešte s protisklzovou hladkou korkovou podrážkou, takže nič na zimu. Neviem, ako "vedie" teplo vibram na faceliftových IR, nosíte ich niekto v zime? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 na zimu to moc neni no, i když ty naše zimy... Chce to prostě teplejší fusekly, mám na IRkách vibramku a řekl bych, že to bude to samý jako jákákoliv jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 přesně, jaro-podzim normál ponožka a v zimě vlněná, bral jsem na www.oveckarna.cz a max spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 jaký fusekle tam bereš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Já u IR měním jenom ponožky podle teploty. Je fakt, že je mám od minulého prosince a zima byla mírná, takže úplně teplé jsem v nich ještě neměl. Spíš střední a jaro, podzim tenké.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 13 minutami, Strocek napsal: jaký fusekle tam bereš Hele, asi 2-3 roky nazpátek jsem tam bral pracovní vlněný asi za 60 pár a držej do teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Podle mě, když zajdeš do prodejny pracovní obuvi/oděvů, tak tam seženeš fusekle, které opravdu fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 21 minutami, Strocek napsal: jaký fusekle tam bereš Jestli chceš být stylový, tak Comfy Sock...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 před 1 minutou, Diamondking napsal: Jestli chceš být stylový, tak Comfy Sock...... Ty jsem kupoval, ale musíš vzít o par čísel větší. Ja mám c. 42 vzal jsem c. 43-46 a stejně přes nárt to šlo docela blbě. Dal jsem je nakonec matce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se