Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Tak mi dnes došly a mám z toho teda lehce smíšené pocity. Na jedné noze mi jsou jen tak tak (mám každou trošku jinak velkou) - jak moc ty boty povolí? :-).

Druhá věc - ta filcová vložka...to mi teda příjde dost komický. Dáváte si tam něco jiného?

Díky za názory :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, AdaMoss napsal:

Tak mi dnes došly a mám z toho teda lehce smíšené pocity. Na jedné noze mi jsou jen tak tak (mám každou trošku jinak velkou) - jak moc ty boty povolí? :-).

Druhá věc - ta filcová vložka...to mi teda příjde dost komický. Dáváte si tam něco jiného?

Díky za názory :-).

Aký model si kupoval? Ja som vložku videl iba u Sawmill, inak nikdy nič. A zrovna Sawmill bola fakt hrozná bota.

Odkaz ke komentáři

Nie je v nich nič,  iba to, čo vidíš, keď tvoju vložku vytiahneš. Sawmilly sú boty na zimu, preto asi vložku pribaľujú. Ja som bol u Sawmillov strašne nespokojný so spracovaním, ale mohlo to byť tým, že mi Spartoo poslalo nižšiu kvalitu. U IR a Merchant som ale s ich kvalitou spokojný bol, takže neviem.

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, koveras napsal:

Nie je v nich nič,  iba to, čo vidíš, keď tvoju vložku vytiahneš.

A s čím to teda nosíte? Vždyť tam je už pak jen tvrdá kůže - na to přece nemůžete jít s ponožkou ne? 🙂

Já je právě chci na zimu, tak podle toho vybírám - jen mi tam trošku vadí ten lem na nátru. Raději bych hladký, aby se to lépe udržovalo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...