sido Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 35 minutami, Jeronimo napsal: No, silně o tom uvažuji. První mazání jsem chtěl nechat před zimou, ale jestli se to nezlepší, tak je máznu dřív. ses tvrdak já začal úplně jinak, jednou denně 30min se psem. Mám v nich takhle dva týdny a už se mě zda ze to začíná celkem jít. Teď s ochlazením chci zkusit nějaký delší cesty tak uvidíme mazat zatím nechci, na to je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 17 minutami, fijo napsal: Je to tu, zahajuju sezónu Tady zatím sucho před 11 minutami, sido napsal: ses tvrdak já začal úplně jinak, jednou denně 30min se psem. Mám v nich takhle dva týdny a už se mě zda ze to začíná celkem jít. Teď s ochlazením chci zkusit nějaký delší cesty tak uvidíme mazat zatím nechci, na to je čas Ještě mám jedno eso v rukávu: Silnější ponožky. Zatím jsem měl takové standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 10 minutami, Jeronimo napsal: Tady zatím sucho Ještě mám jedno eso v rukávu: Silnější ponožky. Zatím jsem měl takové standard. jj to dava smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Domeček a šatičky pro panenku. Jinak po třiceti kilometrech Irony konečně povolily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 @Jeronimo supr, moc hezky, od koho mas ty napinaky? uvazuju ze bych poridil, tak bych se nechal inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Vyrazili jsme s manzelkou na vikend bez deti. Venku krasnej podzim, dnesni vyslap jsme zakoncili jidlem, pivem a nasledne whisky. Ze ctvero paru bot jsou troje RW a manzelka nema problem prestoupit z IR do barefoot a naopak. Ja mam s sebou jen RW… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 18 hodinami, sido napsal: @Jeronimo supr, moc hezky, od koho mas ty napinaky? uvazuju ze bych poridil, tak bych se nechal inspirovat Tady: https://www.cisteboty.cz/kategorie/cedrove-napinaky-do-bot/ Po registraci je 5 % sleva na vše. K produktům jsou instruktážní videa, což se do začátku fakt hodí. Tohle bych ovšem rozcházet nechtěl. https://www.cisteboty.cz/vojenske-boty-vel-42/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Tady: https://www.cisteboty.cz/kategorie/cedrove-napinaky-do-bot/ Po registraci je 5 % sleva na vše. K produktům jsou instruktážní videa, což se do začátku fakt hodí. Tohle bych ovšem rozcházet nechtěl. https://www.cisteboty.cz/vojenske-boty-vel-42/ supr díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 (upraveno) V 29. 10. 2023 v 6:57, Jeronimo napsal: Tohle bych ovšem rozcházet nechtěl. https://www.cisteboty.cz/vojenske-boty-vel-42/ Výzva přijata Edit: koukám že odkaz už nefunguje, tak přidávám jako foto. Upraveno 30. října 2023 uživatelem Oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 před 41 minutami, Oskar napsal: Výzva přijata Edit: koukám že odkaz už nefunguje, tak přidávám jako foto. Fakt jo? Tak to klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Jasný, nová podrážka, trocha toho oleje, nějaké to sadomaso při prvních kilometrech a nikdo jim nebude hádat, že mají už 84 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 13 hodinami, Oskar napsal: Jasný, nová podrážka, trocha toho oleje, nějaké to sadomaso při prvních kilometrech a nikdo jim nebude hádat, že mají už 84 let Tak jsem zvědav jak ti to půjde Velký respect. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Jsem se chtel take pochlubit, ale misto toho bych rad nabidl tyden stare 875 ve velikosti EU 41,5 (spatne objednana velikost) vratit je bohuzel jiz nemohu, nebot jsem je mel dvakrat venku a nachodil v nich zhruba 10km. Snad za to nebudu ukamenovan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 @Veneria neprodávej... Velký nevaděj a malý se poddaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 No ja mam prave pocit ze mi jsou velke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Já nosím běžně 41, tady doporučují koupit boty menší o půl čísla až celé číslo https://www.redwingberlin.com/en/faq/. To souhlasí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Ja nosim bezne 42, koupil jsem o pul cisla mensi a ocividne je to malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 (upraveno) Prodej bych vopravdu zvážil. Základ je tlustá ponožka! Vono něco jinýho je ráno, kdy sou trochu volnější a večer po celým dnu na noze, už zas tak volný nejsou . Určitě je dobrý mít tak cenťák fóra. Samozřejmě trefit správnou velikost není sranda a leze to do peněz . Já nosím taky 42 třeba Ádi a RW mám jak MT tak IR 41,5 Upraveno 2. listopadu 2023 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Prave ze tam mam centimetr a prijde mi to moc (ponozky klasicke, v teplych bych se uvaril). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se