KFL Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 U Ironu to tak je. Beckman bude vorech..jako sverak! Uz mi zbejvaj jen Alden Indy Boots (znova) a mam to komplet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Daj fotky bot a ne krabice ! :-D Beckmany mas jaky model ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Irony se me strasne libej,pokud si v palici zduvodnim tu cenu tak si je na podzim koupim. Zatim me prijde dat cca 25tis jen za boty od RW uchylny, ale ja se tim prokousu Jakou barvu mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Red wing backman jsou široký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Tady jsou, krasavice. Jak ty 9111 a pribuzny nemusim, a navic nedostanu na nohu, tak tyhle dva modely super. Irony na prvni dobrou, pohodlny. Beckman jak kamen, na sirku jak ve sveraku, a pry bude potrebovat tak 20-30 hodin na rozchozeni. Foto jen rychle, dneska nemam prostor na nic jinyho. Jo, a velikostne o cislo mensi nez Alden, a o pul cisla mensi nez Cheaney/Loake. Upraveno 10. března 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Beckmany mam presne tie iste. Ale oproti prvym krokom s 9111 - papuce. Asi ale zalezi od nohy. Ja sirka OK, ale vyssi nart.9111 boli v tomto smere nekompromisne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Beckmany mam presne tie iste. Ale oproti prvym krokom s 9111 - papuce. Asi ale zalezi od nohy. Ja sirka OK, ale vyssi nart.9111 boli v tomto smere nekompromisneJe to fakt asi dost různý. Já 9111 na jednu stranu od počátku bez větších porblémů (žádné odřeniny ani otlaky), na druhou stranu mi pocitově i po čtvrt roce přijdou těsný na šířku i přes nárt. Současně mám pocit, že jsou mi velký, ale je to zřejmě daný tou kulatou špičkou, kde je víc prostoru nad prstama než o běžných bot. Jsem si říkal příště zkusit o půl čísla menší, ale širší verzi. Ale nevím, zda je u nás vůbec mají. Nebo jinej model. Upraveno 11. března 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Mě přijde, že např sportovnější boty (adidas, nike, aj.) můžeš mít lehce větší, protože jak jsou měkčí, tak se třeba víc přizpůsobí (obepnou) na nohu a i když máš ve předu trošku místo (já to teda mám rád tak 0,5-1cm). U RW mám někdy takovej pocit, že bych klidně snensl o půl čísla menší, ale zase někdy si říkám, že je mám takhle dobře a že by mě to půl čísla dřelo a musel bych to rozcházet, takhle je mám ze startu hned OK i když taky si musely sednout hlavně na kotníkách. Nosím tam teda tu silnou vojenskou fusekly, mimochodem super ponožka fakt doporučuji a začátek palce mám u toho švu (moc toe), takže tam takovej 0,5-1cm ještě bude což by mělo asi být správě. Ale někdy to pocitově řeším, podle toho jak chodim nebo jedu v autě atd... taky podle toho jak si utáhneš tkaničky. Když je trošku přitáhneš tak mi přijdou dobře, když je mám povolený tak, že bych jako o půl čísla dolu taky mohl... Ale jak říkal týpek v DH, že když vybíráš ze dvou velikostí a nevíš, tak ber větší. S těma botama mám obecně docela problémy, protože pravý chodidlo mám asi o půl cenťáku menší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 a proty kdo nechtěj dávat osmičku za RW tak by tu možnost byla http://www.amazon.com/Carhartt-Mens-CMW6170-Work-Boot/dp/B009EPTM0Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Mě přijde, že např sportovnější boty (adidas, nike, aj.) můžeš mít lehce větší, protože jak jsou měkčí, tak se třeba víc přizpůsobí (obepnou) na nohu a i když máš ve předu trošku místo (já to teda mám rád tak 0,5-1cm). U RW mám někdy takovej pocit, že bych klidně snensl o půl čísla menší, ale zase někdy si říkám, že je mám takhle dobře a že by mě to půl čísla dřelo a musel bych to rozcházet, takhle je mám ze startu hned OK i když taky si musely sednout hlavně na kotníkách. Nosím tam teda tu silnou vojenskou fusekly, mimochodem super ponožka fakt doporučuji a začátek palce mám u toho švu (moc toe), takže tam takovej 0,5-1cm ještě bude což by mělo asi být správě. Ale někdy to pocitově řeším, podle toho jak chodim nebo jedu v autě atd... taky podle toho jak si utáhneš tkaničky. Když je trošku přitáhneš tak mi přijdou dobře, když je mám povolený tak, že bych jako o půl čísla dolu taky mohl... Ale jak říkal týpek v DH, že když vybíráš ze dvou velikostí a nevíš, tak ber větší. S těma botama mám obecně docela problémy, protože pravý chodidlo mám asi o půl cenťáku menší... Tak to mě pobavilo. resp. potěšilo, že nejsem jedinej magor, co má přesně tyhle pocity. Jinak k tomu odkazu, to bych asi radši šel do Irish setter, co by odnože RW. Ale spíš dle pocitu, zkušenost nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 a proty kdo nechtěj dávat osmičku za RW tak by tu možnost byla http://www.amazon.com/Carhartt-Mens-CMW6170-Work-Boot/dp/B009EPTM0Q A pro ty, co nemaj 150k na Rolex je tu Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 a proty kdo nechtěj dávat osmičku za RW tak by tu možnost byla http://www.amazon.com/Carhartt-Mens-CMW6170-Work-Boot/dp/B009EPTM0Q V tom bych teda nechtel chodit, ta bota je zevnitr vystlana nejakym svinsvem z petek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Jestli to jeste za tech par dnu do odletu stihnu (a nebudu muset na otocku do Portlandu, cimz to ted zavani), tak se skocim podivat do mistniho RW shopu .http://boise.redwingshoestore.com/buy-shoes-in-boise PS: Ty Beckmany jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Tak hovno, rano v sest letim do PDX, me z tech amiku asi jebne. A to mam ve stredu letet domu... Jestli to jeste za tech par dnu do odletu stihnu (a nebudu muset na otocku do Portlandu, cimz to ted zavani), tak se skocim podivat do mistniho RW shopu .http://boise.redwingshoestore.com/buy-shoes-in-boise PS: Ty Beckmany jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Sieratrading ma par Beckmanov jak seconds za vyhodnejsiu cenu. Skalis v Oregonu nema RW predajnu? Mozno by si nasiel nejake soconds za fajnu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Konečně jsem se rozhodl, a zavítal v týdnu do DH v centru Prahy. Mám zálusk na 877, které neměli skladem... Takže jsem je objednal a za cca 2 týdny padne rozhodnutí, zda 875 nebo 877. Až boty pořádně rozšlápnu, rád bych s něma po částech prošel pěší trasu E3 přes ČR :-) Jakou máte zkušenost v terénu (kořeny, tráva, bláto, déšť, mokré šutry...) s tou jejich gumovou bílou podrážkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Cau. Mam 875 I 877. Kdybych si mel vybrat jen jedny,tak 877. Pouzivam je misto ,,pohorek", kazdej den cca 10-12km se psama,za kazdyho pocasi. Kdyz je naimpregnujes,mas nohy v suchu,strasne pohodlna boty. A pekna. Prijdes z lesa,otres je a muzes v nich vyrazit dal... . Na snehu klouzou. Oproti vibramu cejtis vic, ale neni to tak hrozny. Podrazce lehce vratis belost,kdyz se umaze. Staci dva spaciry ve snehu a je jak nova. Super je ten jazyk,ze se tam nedostne voda ani vrchem. Diky tomu jak jsou vysoke lepe fixnes nohu nez 875. Vubec bech se jich nebal ani co se tyce Tveho planovaneho tripu. A jeste budes mit stajl:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 díky za reference. S botama chci chodit i do práce a okolo komína, což nahrává právě těm 875-kám. Až budou na prodejně 877, padne rozhodnutí. Co mě ale hodně potěšilo při zkoušení, že jsem se v botách cítil velmi komfortně i s bosou nohou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 za sebe říkám, že jak jsem vklouznul do RW na prodejně, že nebylo nic co by mi vadilo a to že hledám mouchy hned ze startu na všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Tak když jsem do nich vklouznul doma,tak mi taky nic nevadilo,po 500 metrech venku to bylo trošku jinak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se