Zmizík Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Hele podle me moc nepovolej. A jestli si muzes usetrit rozchazeni, tak to udelej pac u RW to neni zadnej med. Vono se mu stejne ale uplne nevyhnes, asi. Upraveno 20. října 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Jak je vyse i jinde mnou napsano.Kazdemu to vyhovuje jinak.Mam velikost nohy c. 42 cili UK8 a vsechny boty i tedy RW kupuji UK8 cili US9 a beru vzdy tuto velikost i bez vyzkouseni tedy na internetu.Vyhovuje mi tato velikost i u RW a asi mam rad vetsi o pul cisla. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Jako pri prochazce v kramu to vypada,ze nikde nic netlaci a ze je pohoda.Ale pak des par km a najednou to boli a dre vsude:-) Upraveno 20. října 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Jsem si koupil o číslo menší moc-toe a ani po sto kilometrech to neni eňo ňůňo. Na pár kiláků lázeňský chůze OK, ale žádný velký špacíry. 9111 jsou mi krapet větší vepředu, širší, ale nosím je hodně stažený tkaničkama O půl čísla menší než obvyklá velikost. Byly OK od začátku, do šířky trochu povolily ve sněhu, mokru a pod. a jsou to boty klidně i do hor, jak jsou pohodlný. Jen to není Vibram a je cítit zespoda každej šutr. Chukkas byly taky o půl čísla menší, ale 3 měsíce jsem měl nohy jak sekanou, než povolily. Nosil jsem je rozvázaný, časem začal zvolna šněrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 (upraveno) Tak to ste mě kluci trochu uklidnili, každopádně vám řeknu až dorazí, cca 3 týdny. Já jsem počítal automaticky s velikostí o půl čísla dolu, ale při troše dobrý vůle to vypadalo i o číslo. Z vašich zkušeností to vypadá, že by to o půl čísla mělo být ončo. Upraveno 20. října 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Tak mam taky objednano:) Za cca tri tydny budou doma. Uz se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 a jaký sis objednal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 877. Co jsem v lete riznul pohory, tak od podzima taham 875tky i na spaciry se psama (2x za den) a jsou super a vodu nepusti,tak jsem si misto novejch pohor objednal dalsi RW at mam v lese stajl . 875ky mam asi ctvrtej rok a jsem moc spokojenej, tak RW verim:). Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 tak jsem si ty 877 hledal a narazil na docela stylový foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Parada. Todle jsou ty stary, jako moje 875ky, maji vyrazene logo a cerny dirky. Ty nove to myslim nemaji a maji stribrne dirky.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Tak sou doma, tak uvidíme. Pravá je trošku světlejší než levá, ale prodejce říkal, že to je může být míň natřený (ošetřený) než ta druhá, ale to mi nijak nevadí. Vzal jsem mink oil, co tady frčí, ale chtěl mi doporučit nějakej tekutej, že ten mink oil trochu ztmavne. Upraveno 30. října 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Parada.Dneska me od nich pipla sms, ze 877 uz jsou na krame. Tak se na ne tesim:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Asi se mi to jen zdá, ale neměl ten starší typ 877 (s černýma dírkama) i trochu jiné proporce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Parada.Dneska me od nich pipla sms, ze 877 uz jsou na krame. Tak se na ne tesim:)tlMě právě taky přily dneska, tak jsem zaběhnul, mám to zpráce kouda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Tak sou doma, tak uvidíme. Pravá je trošku světlejší než levá, ale prodejce říkal, že to je může být míň natřený (ošetřený) než ta druhá, ale to mi nijak nevadí. Vzal jsem mink oil, co tady frčí, ale chtěl mi doporučit nějakej tekutej, že ten mink oil trochu ztmavne.Vitej v RW gangu. Pěkná barva botek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Pravá je trošku světlejší než levá, ale prodejce říkal, že to je může být míň natřený (ošetřený) než ta druhá, ale to mi nijak nevadí.Teda toto by mi u bot za 300 éček vadilo tak, že bych radši zrušil objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Vitej v RW gangu. Pěkná barva botek díkes Teda toto by mi u bot za 300 éček vadilo tak, že bych radši zrušil objednávku.Mě to bylo podaný tak, že se to dalším ošetřením sladí. Tak doufám, že to tak bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Teda toto by mi u bot za 300 éček vadilo tak, že bych radši zrušil objednávku.Taky jsem si to říkal, ale radši jsem držel hubu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Teda toto by mi u bot za 300 éček vadilo tak, že bych radši zrušil objednávku.mám stejný názor,mě by to vadilo i u bot za 300kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Tak mě by to taky sralo mít každou botu jinou. Předpoklad je a tvrdil to i prodejce, že další údržbou to odstraníš. Takže sem v klidu. Kdyby se to nesrovnalo, nemyslím si, že by dělali problém s reklamací. Krom toho in natura, když bych tě na to neupozornil, a vyloženě je nezkoumal, tak si toho ani nevšimneš. Za současnýho stavu, je mi to tak nějak úplně jedno. Upraveno 30. října 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se