Americkej Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 2950 mám v 45, ostatní značky nosím většinou 46. Seděj akorát, už přestaly i dřít ty strašný vnitřky za patou, přešel jsem na jinej způsob šněrování. Po mink oilu ještě dost ztmavly, ale furt jim to sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 tak záleží, minimálně o půl čísla menší než máš standardní a tam kde jsou jenom celý, tak bych určitě bral o číslo míň. Ja vzdycky RW o cislo mensi.sem si zrovna tuhle říkal, že už jsem tě dlouho neviděl, jestli si nedostal ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 (upraveno) tak záleží, minimálně o půl čísla menší než máš standardní a tam kde jsou jenom celý, tak bych určitě bral o číslo míň. sem si zrovna tuhle říkal, že už jsem tě dlouho neviděl, jestli si nedostal ban Ja nemam za co dostavat bany, ja sem slusnej clovek! Upraveno 10. prosince 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Ok diky kluci, tak se zda ze velikost je spravna. Ste me potesili. @americkej: Jak to snerujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Ja nemam za co dostavat bany, ja sem slusnej clovek!no já právě taky a i to někdy nestačilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 já neměl ban ani nepamatuju .... sem se zlepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Vypadá to divně, ale funguje mi to: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Vypadá to divně, ale funguje mi to:Dik, zkusim. Divne vypada spis ten jeho zpusob vazani klicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Dik, zkusim. Divne vypada spis ten jeho zpusob vazani klicky Taky jsem tu ?jeho? kličku zkoušel...polámal jsem si prsty a bota nezavázaná :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Hele, kličku dělám po svým, jak jsem se to naučil jako malej na brusláku. Ale to nahoru-dolu provlíkání mi moc důvěryhodný nepřipadalo, no. Ale sper to ďas, hlavně že už si vyšlapuju bez flastrů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Kouknete na tyhle topanky, sice ne RW ale poctiva prace. Driv jsem vazal heel lock, popsano treba tady:https://www.primermagazine.com/2014/learn/use-this-simple-lacing-method-to-make-your-boots-fit-betterA ohledne brusleni, nam brusle na rybniku vzdycky utahovali a zavazovali starsi kluci. Kdyz jsem rozchazel RW a moc si je utahnul, pripomnelo mi to tu kazdorocni bolest v prvnim tydnu brusleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Vypadá to divně, ale funguje mi to:Necekal sem, ze to ten fit zlepsi o tolik.Pokud ma nekdo problem s pohybem paty tak doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 A ohledne brusleni, nam brusle na rybniku vzdycky utahovali a zavazovali starsi kluci. Kdyz jsem rozchazel RW a moc si je utahnul, pripomnelo mi to tu kazdorocni bolest v prvnim tydnu brusleni. Já jsem měl brusle na kličku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 tak se hlásím do klubu už si na sebe zvykáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 tak to byl fofr, kdes bral? Denim Heads Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 par-pa...tak ty jsou voňavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Poslední dny takhle. Jen rychlá mobilem. Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 To sou Beckmany? Ňáky strašně suchý nebo to dělá fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) To sou Beckmany? Ňáky strašně suchý nebo to dělá fotka?2950, dělá to fotka, minulý týden dostaly Sno Seal. Celkově ta fotka vypadala na mobilu lépe :-DVečer je vykartáčuju. Mimochodem, jaké máte zkušenosti s cushion sole co se výdrže týká? Je dost měkká a už je vidět na některých místech úběr materiálu... Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 tak to byl fofr, kdes bral? Denim Heads jo jo, v Denim Heads Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se