dich Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 zdravim,nenasel by se zde nejaky majitel techto hodinek,kdo by je mohl hodit na vahu?dekuji
dich Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Zdravim,poprosil bych o Vas nazor na tyto hodinky delaly se i bez teto cerne "čepičky"?nebo je mozne ze se sloupla?dekuji
Liqid Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Na dýnku je toho nějak moc a kvalita gravírování se mi taky moc nezdá. Porovnej si to s fotkami zde: http://home.watchprosite.com/show-forumpost/fi-17/pi-3207631/ti-527616/t-horological-meandering-tag-heuer-2009-aquaracer-500m-calibre-5/
Bert Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Na 99 procent fake. Pošli dobré foto strojku (rotor v různých pozicích), a za chvíli bude jasno.
Josef01 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Strašný hodinky už od pohledu, tohle jestli není fejk, tak to už nevím, co by bylo.
dich Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) tak strasny jsou predevsim moje fotky z mobilu. troufam si rict ,ze vim jak maji zhruba vypadat hodinky v teto cenove kategorii sam mam :Corum Admiral's Cup, omega seamaster chrono a oris carlos coste. fejk ve vetsine pripadu poznam . pokud porovnavam tyto tagy s galerii z netu -zadny rozdil nevidim . dokonce i strojek vypada totozny s tim na fotou z netu,snad me zarazi jen to ze je maly/vyvlozkovany plastem v ppouzdru,ale to nemuzu s originalem porovnat-protoze foto otevrenych sem nenasel Upraveno 8. června 2015 uživatelem dich
Bert Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Chápu Tvůj postoj. Tak přestaň postovat strašný fotky, a pošli pořádný. Nebo ještě lépe, seber se, a svišti k AD. Za chvíli budeš mít jistotu.
Liqid Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Cal. 5 je založen na ETA 2824-2, takže pokud do fejku dali právě tu etu, tak budou rozdíly opravdu minimální. Taky se mi moc nezdá kvalita koncovek. Pro srovnání
Ace Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Já na nich podle fotek na první pohled nic závadnýho nevidím, ale ty fotky sou tragický a hodinky špinavý nebo hodně jetý... AD je jistota, řek bych.
dich Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2015 (upraveno) mate pravdu zajdu s tim na overeni k AD, to je jistota:) kazdopadne diky za podnety vsem Upraveno 8. června 2015 uživatelem dich
Valenta123 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Taky bych přidal svou troškou do mlýna.. strojek vypadá v poho.. klasika 2824... to že je trošku horší fotka neznamená fejky... spíš se mi nelíbí luneta a ani ta zvláštní lacinější korunka.. ale tak hodinář to pozná určitě líp, když je bude mít v ruce "na živo"....
dich Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2015 jj ta korunka me zarazila take, protoze jsem nikdy nemel v ruce tento model nevim zda je tam ten barevny kousek nalepeny ci je to z jednoho kusu cele.
Josef01 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Tak super, tak tenhle ožužlanej bonbon fakt vyrobil Hujer, nu což, je to s nima horší než jsem si myslel...
dich Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2015 papir nemame, byl jsem s tim v hodinarstvi dusak /arkady pankrac/ pan je prohlednul a rekl ,ze jsou v pohode a nic za to nechtel . predpokladam ,ze papir by uz neco stal a pri prodeji s overenim pocitam-takze 2x se mi to platit nechce. jinak stav neni rozhodne "ozuzlanej bonbon"jen par vlasecnic na tahu jinak nic.
financ Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ty jsou pravý. Fotky strašný a je to min povedeny provedení jinak docela pěkných potápět. S černou lunetou jsou pěkný.
Sphinxx Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 V 9. 6. 2015 v 18:34, dich napsal: papir nemame, byl jsem s tim v hodinarstvi dusak /arkady pankrac/ pan je prohlednul a rekl ,ze jsou v pohode a nic za to nechtel . predpokladam ,ze papir by uz neco stal a pri prodeji s overenim pocitam-takze 2x se mi to platit nechce. jinak stav neni rozhodne "ozuzlanej bonbon"jen par vlasecnic na tahu jinak nic. To je v pořádku, oni to ověřují pouze pohledově. Mě například bylo řečeno, že hodinky ani neotevírají, tudíž na to ani doklad nedávají.
dich Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2015 (upraveno) V 9. 6. 2015 v 19:16, financ napsal: Ty jsou pravý. Fotky strašný a je to min povedeny provedení jinak docela pěkných potápět. S černou lunetou jsou pěkný.presne-kdyby meli cernou lunetu ,tak me to vazne pokousi si je nechat pro sebe,ale tahle zlata verze se mi moc nezamlouva.jinak sem rad ze se mi podarilo prolomit v podstate nekonecnou radu dotazu na overeni pravosti s negativnim resultem. Upraveno 9. června 2015 uživatelem dich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se