Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

tak strasny jsou predevsim moje fotky z mobilu. troufam si rict ,ze vim jak maji zhruba vypadat hodinky v teto cenove kategorii sam  mam :Corum Admiral's Cup, omega seamaster chrono a  oris carlos coste. fejk ve vetsine pripadu poznam .  pokud porovnavam tyto tagy s galerii z netu -zadny rozdil  nevidim . dokonce i  strojek vypada totozny s tim na fotou z netu,snad me zarazi jen to ze je maly/vyvlozkovany plastem v ppouzdru,ale to nemuzu s originalem porovnat-protoze foto otevrenych sem nenasel

Upraveno uživatelem dich
Odesláno

Chápu Tvůj postoj. Tak přestaň postovat strašný fotky, a pošli pořádný. Nebo ještě lépe, seber se, a svišti k AD. Za chvíli budeš mít jistotu.

Odesláno

Cal.  5 je založen na ETA 2824-2, takže pokud do fejku dali právě tu etu, tak budou rozdíly opravdu minimální. Taky se mi moc nezdá kvalita koncovek.

Pro srovnání

WEB_PR_SHEETWAJ2112CAL5_FONDSAPH_PRODUCT

Odesláno

Já na nich podle fotek na první pohled nic závadnýho nevidím, ale ty fotky sou tragický a hodinky špinavý nebo hodně jetý... AD je jistota, řek bych.

Odesláno (upraveno)

mate pravdu zajdu s tim na overeni k AD, to je jistota:) kazdopadne diky za podnety vsem

Upraveno uživatelem dich
Odesláno

Taky bych přidal svou troškou do mlýna.. strojek vypadá v poho.. klasika 2824... to že je trošku horší fotka neznamená fejky... spíš se mi nelíbí luneta a ani ta zvláštní lacinější korunka.. ale tak hodinář to pozná určitě líp, když je bude mít v ruce "na živo"....

Odesláno

jj ta korunka me  zarazila take, protoze jsem  nikdy nemel v ruce  tento model nevim zda je tam ten barevny kousek nalepeny ci je to z jednoho kusu cele.

Odesláno

Papir mame?

Odesláno

Tak super, tak tenhle ožužlanej bonbon fakt vyrobil Hujer, nu což, je to s nima horší než jsem si myslel...

Odesláno

papir nemame, byl jsem s tim  v hodinarstvi dusak /arkady pankrac/ pan je prohlednul a rekl ,ze jsou v pohode a  nic za to nechtel . predpokladam ,ze papir by uz neco stal a pri prodeji s overenim pocitam-takze 2x se mi to platit nechce. jinak stav neni rozhodne "ozuzlanej bonbon"jen par vlasecnic na  tahu jinak nic.  

Odesláno
  V 9. 6. 2015 v 18:34, dich napsal:

papir nemame, byl jsem s tim  v hodinarstvi dusak /arkady pankrac/ pan je prohlednul a rekl ,ze jsou v pohode a  nic za to nechtel . predpokladam ,ze papir by uz neco stal a pri prodeji s overenim pocitam-takze 2x se mi to platit nechce. jinak stav neni rozhodne "ozuzlanej bonbon"jen par vlasecnic na  tahu jinak nic.  

To je v pořádku, oni to ověřují pouze pohledově. Mě například bylo řečeno, že hodinky ani neotevírají, tudíž na to ani doklad nedávají.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 6. 2015 v 19:16, financ napsal:

Ty jsou pravý. Fotky strašný a je to min povedeny provedení jinak docela pěkných potápět. S černou lunetou jsou pěkný.

presne-kdyby meli cernou lunetu ,tak me to vazne pokousi si je nechat pro sebe,ale tahle zlata verze se mi moc nezamlouva.jinak sem rad ze se mi podarilo prolomit v podstate nekonecnou radu dotazu na overeni pravosti s negativnim resultem.

Upraveno uživatelem dich

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...