emef Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Ty vado, ten Zodiac do toho nějak šlape! Ty hodinky maj fakt pěkný a cenový politika taky neni úplně blbá. Fakt se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Nejsou to sice asi úplně klasické potápky, ale požadavky podle mého splňují - Tutima Pacific 670.Rozměry odpovídají, WR dostatečné a okoukané moc nebudou. Mě osobně vyhovují maximálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Tie retro Oris 40mm su aky typ?Vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Tie retro Oris 40mm su aky typ?Vdaka.Oris divers sixty five Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 na ty oris nic nema, blizi se jen longines legend diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Zatim jsem vyklidněnej SKX009, ale čekám, co se mi první dostane pod ruce. Přece jenom to neni prdel vybrat si kousky, který se nedaj nikde sehnat. Kdyby tak ty Orisy byly ještě na nějakym jubiléčku, to by byla krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Že já sem vůbec chodím, Oris Divers Sixty Five vypadají famózně, teď abych hledal, kde se dají sehnat.. na stránkách výrobce není o tomto modelu ani zmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Ta fotka mi přijde jako copy pasta Black Bayu ;D ale ty Orisy jsou krasny jak někdo řekl pouze LLD konkurují a jestli Orisky nemají nohy dlouhý jak modelka tak budou i lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 chlape, pošetři si na aqua lungy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tohle by třeba mohlo navnadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Tie mam v merku. Skoda, ze sa u nas nepredavaju. Pisal som zastupcovi a stale cakam na odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Jo, ty Zodiacy jsou prostě parádní. Hrozně rád bych je někde viděl naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 1965 se již objevují na Chrono 24, s cenou na vyžádání. Mohli udělat 200, líp by se to v brouzdališti četlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Jo, ty Zodiacy jsou prostě parádní. Hrozně rád bych je někde viděl naživo.Zodiac sa v SR a CR uz nepredava, zastupca od toho upustil. Skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Nechci být zlým prorokem ale stejně tě jednou chronobundus dožene až sem: Upraveno 5. června 2015 uživatelem Rufanius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Nechci být zlým prorokem ale stejně tě jednou chronobundus dožene až sem:Tak to je jasný, ale cestou si chci vyzkoušet ještě spoustu jinejch kousků. A ty Aqualungy jsou teda taky mrda. Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darius11 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Nějaký menší potápky mám taky v plánu a zrovna ty Oris sixty five jsou naprostá bomba, ty jsou fakt povedený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 (upraveno) Nieco z Francuzska - http://www.masterhorologer.com/2015/06/zuccolo-rochet-france-zrc-grands-fonds.html resp. http://zrcworld.com/test-grand-fond-stickies/ Upraveno 7. června 2015 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Davam sem, co mi odpovedali zo Zodiac na moj dotaz ohladom kupi v SR/CR: Hi Roman - Thank you for your interest. At this time we currently do not distribute our products to Slovakia.HiRoman- We regret to inform you that our products are not available in the Czech Republic either. We apologize for any inconvenience this may cause. Trochu nerozumiem tej politike. Zacinam mat pochybnost, nerozumiem swiss znacke, ktora bojkotuje EU trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Tak asi nikto nema zaujem o AD status v CSSR... Okrem toho Zodiac je skor microbrand nie velmi zaujimaveho cvengu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se