Flipik Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Měsíční fáze u Moonwatch to zas není takový úlet :-) ba naopak, tak ať dělají dlouho radost a hezky šlapou.
Funthom95 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 moc hezké..gratuluju. Měsíční fáze mě dostala, přiznám se, že jsem naprosto netušil, že ji Moonwatche mají...
blackhead Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Gratuluji ke splnemu snu, jsou pekne.
Locky Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Tak když už hodinky nebyly (ze série) na měsíci, proč si jej nedopřát rovnou na hodinkách? Přidávám se ke gratulaci za splněný sen a ať dělají jenom radost!
Messiah Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Vypadají fakt výborně, taky mi vadí hesalit u hodinek za takový ranec ;-). Ta datumovka s fází je fakt zajímavá tento model vidím prvně. Tak ať dělají jen radost!
Seamaster Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tyto hodinky uz tu na foru jsou/byly, dlouho jsem o nich neslysel, je to relatine starej model. Rozhodne je zajimavy nastavbou v podobe komplikace datum/mesic na klasickem 861. Nemluvil bych ale o moonwatch, tento termin se pouziva pro modely certifikovane NASA pro vesmirne vylety a budiz jim to prano. Posledni certifikovany model byly tusim X33.Zaroven bych netvrdil, ze nasledujici model 145.022 je nahony vzdalen modelu co byl fyzicky na mesici, jde o vizualne/funkcne stejne hodinky, dokonce posledni 145.012 s cal 321 a prvni 145.022 s cal 861 jsou k nerozenani z venci, protoze prvni rok mely i cifr s plastickym logem. Je tam tedy hlavne rozdil ve strojku, ale porad jde o model ktery prosel testy NASA.
malda Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tyto hodinky uz tu na foru jsou/byly, dlouho jsem o nich neslysel, je to relatine starej model. Rozhodne je zajimavy nastavbou v podobe komplikace datum/mesic na klasickem 861. Nemluvil bych ale o moonwatch, tento termin se pouziva pro modely certifikovane NASA pro vesmirne vylety a budiz jim to prano. Posledni certifikovany model byly tusim X33. Zaroven bych netvrdil, ze nasledujici model 145.022 je nahony vzdalen modelu co byl fyzicky na mesici, jde o vizualne/funkcne stejne hodinky, dokonce posledni 145.012 s cal 321 a prvni 145.022 s cal 861 jsou k nerozenani z venci, protoze prvni rok mely i cifr s plastickym logem. Je tam tedy hlavne rozdil ve strojku, ale porad jde o model ktery prosel testy NASA.Při koupi jsem neřešil to, jestli "byly nebo nebyly na měsíci". Hodinky se mi prostě dlouho líbily, tak jsem do nich šel. Nicméně, když mají na dýnku nápis "first and the only watch worn on the Moon", beru to tak, že je omega za "Moonwatch" považuje a má je i katalogově ve stejné edici jako 3570.50 (resp. ten samý model podle nového číslování). Ale jak jsem napsal, neřeším to.
Dzos Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Martine, až teď jsem objevil, že máš na triku nejen flightmastery! To je slušný chronobundus. Ale myslím, že za ty šavle to stálo.Gratuluji k moonům, abych řekl pravdu, tak tyto jsem ještě dosud neviděl.Hodinky si schováváš do šuplíku / pod polštář (když je nemůžeš ukázat polovičce) ?
malda Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Ríšo, je trochu rouhání, když napíšu, že tyto speedy byly pro mě dream watches ze současné nabídky omegy, ale potom, co mi přišly Flightmastery (je to fakt náhoda, že se to takhle sešlo, obojí jsem řešil přes půl roku) jsem speedy hodil do hodinkovnice, ale je to tak. Jen jsem prodal svůj bývalý koníček za nový. Ostatně, měl jsem slušnou sbírku Rakousko-Uherských důstojnických šavlí, kterou jsem syslil bezmála dvacet let, ale nelituji, že jsem dost kousků pustil. Hodinky jsou prostě hodinky a udělají větší parádu, než něco, co můžu maximálně přibít na zeď. A drahá polovička se už v mých hodinkách neorientuje. Takže v pohodě Až budu mít cestu do Olomouce, minimálně k Valisovi, u kterého mám troje hodinky, tak dám vědět.
malda Odesláno 23. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Zkusil jsem přezout na tah, ze kterého šly tři články dolů, ale nevím, jestli jim přece jen víc nesluší aligátor... Jen pro srovnání:
Marty73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Hlasuji pro tah. Nelíbí se mi tam ta mezera. Je to takové opticky křehké...
Locky Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Z těchto možností jsem též pro tah, ale viděl jsem Speedmastery na středně světlém Cordovanu (klidně i kožené nato) a to byla teprve pecka!
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Maldo- TAH, jednoznačně. Hele a dotázek, nebudeš mít někdy cestu do Prahy? Já bych je velmi rád viděl naživo, prosím.
Zeppelin Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Moc pěkné ale za mě rozhodně vrátit aligátora :-)
malda Odesláno 26. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Děkuji všem za názory. 5:1 pro tah je celkem jednoznačné skóre. Martine, bohužel Praha je pro mě trochu z ruky:( Teď se tam rozhodně nechystám... Ale kdybys měl cestu na východ, není problém.
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Jsou to nádherné hodinky a s tahem naprosto nemají chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se