Návštěvník Snow Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Breitling, Omega, Rolex & Co: 10 Uhren mit Manufakturkaliber Uhr mit Manufakturkaliber #1: Breitling Transocean Chronograph 1915 Uhr mit Manufakturkaliber #2: Rotonde de Cartier Second Time-Zone Uhr mit Manufakturkaliber #3: Glashütte Original Seventies Chronograph Panoramadatum Uhr mit Manufakturkaliber #4: Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Date Uhr mit Manufakturkaliber #5: Nomos Glashütte Tangente Automatik Uhr mit Manufakturkaliber #6: Omega Seamaster 300 Uhr mit Manufakturkaliber #7: Panerai Luminor Base 8 Days Uhr mit Manufakturkaliber #8: Rolex Oyster Perpetual Uhr mit Manufakturkaliber #9: Grand Seiko 62GS Uhr mit Manufakturkaliber #10: Zenith Elite 6150 V tomto přehledu by bylo asi problematické nějaké hodinky vybrat. Tolik krásy najednou, asi by byla nejedna bezesná noc . Myslím, že v mnoha případech by hrála rozhodující roli náklonost k značce.Vždycky se mi hrozně líbili Glashütte Original Seventies Chronograph Panoramadatum, ale v tomto případě bych váhal mezi Zenith Elite 6150 a Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Date. Avšak k životnímu stylu bych nakonec musel tyhle krásné hodinky opustit a vzít Omega Seamaster 300. No, snad bych to přežil .
Funthom95 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Zenith i JLC jsou krásné, jemné subtilní a křehké kousky...hodně mě oslovily ještě Glasshütte, úžasné pouzdro, svébytné... hodně inspirující hodinky
StefanM Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Tento vyber nema slabe miesto. Keby som mohol len (aspon) jedny, tak GS. Jednak ako spomina snow- rozhoduje naklonost k znacke, ale aj puzdro vycnieva nad ostatnymi, krasne krivky plynule prechadzajuce do noziciek- skoro ako telo krasnej zeny:)
Locky Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Jednoznačně Glasshütte! GS jsou taky nádherné, ale korunka na pozici "4" prostě ne-e. Takto na mě působí jako lepší "Seiko 5". Ale je pravdou, že v tomto seznamu se těžko hledá slabší místo.
Muffik Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ty Omegy jsou pro mě neskutečné moderní retro (jakkoliv to zní možná divně).
Kid_A Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) beru je vsechny. dokonaly a brejtle tedy mega luxusni Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Kid_A
Hamilton Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Jak už bylo řečeno, velmi kvalitní seznam, byť z mýho - ryze subjektivního - pohledu se tam slabší místa najdou. Konkrétně mě nijak zvlášť neoslovují modely značek Breitling, Cartier, Rolex, Seiko a Zenith. Zbylá pětka naproti tomu představuje absolutní hodinářský nebe a měl bych co dělat vybrat jednoho favorita. Kdybych se ale musel rozhodnout, asi bych poslal zlato do Glasshütte Original (jak nemám stopky na hodinkách rád, tady se mi ohromně líbí a určitě preferuju Seventies s chronem před modelem bez chrona), stříbro bych věnoval Panerai a bronz udělil JLC. Je to ale opravdu těžký rozhodování, takže jsem vděčnej, že něco podobnýho nemusim v reálnym životě podstupovat.
villain83 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Ty GS jsou fantasticky.JLC a Zenith obligatne vynikanici.
semi001 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 V 9. 4. 2015 v 18:11, Kid_A napsal: beru je vsechny. dokonaly a brejtle tedy mega luxusniSouhlas, brajtle jsou fakt pecka Jinak bych mě nevadili, ani jedny
Flipik Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 V 10. 4. 2015 v 8:05, villain83 napsal: Ty GS jsou fantasticky.JLC a Zenith obligatne vynikanici.Přesně tak JLC, GS a Zenith, ale ten výčet nemá mnoho slabin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se