Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Apple sejme Švýcary a netrvalo dlouho a japonský hodinářský průmysl padá také, dokonce úderem o řád nečekanějším.

Pro následný celosvětový boom je v trezoru schován model Apokalypse Ambassador (Diplomat se asi nepoužije i když, kdo ví).

Odesláno (upraveno)

Ten článek na zprávy.aktuálně je boží, zejména jeho obrazová část. Bohužel jsem se dostal jen k obrázku č.13, pak jsem dostal záchvat smíchu ... Píše se tam, že cituji: strategie firmy Elton je k nezaplacení. :D Proč je u obrázku leteckých PSII zmiňován v textu Orlík taky nevím, ale to může být jen nešikovná kombinace ilustrativního fota a textu o vojenských speciálních hodinách...

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

To bych dal do sekce humor... :-)

Hlavně ta galerie... ten strojek ze 70tých let (btw, čí to je? je tam gravírováno chronomag) a povídání o tom, že vydrží věčně. To až uvidí Japonci, tak se posr.. .-)

Zlatý český ručičky... to mě připomíná, že bych se už měl stavit vyzvenout z reklamace zfušovanou krabičku na orlíky...

No nic, zájezd z Hoštic v Itálii hadr.

:)

Odesláno

Jo, to mě taky dostalo... :-)

V 12. 4. 2015 v 13:24, martar napsal:

Ten článek na zprávy.aktuálně je boží, zejména jeho obrazová část. Bohužel jsem se dostal jen k obrázku č.13, pak jsem dostal záchvat smíchu ... Píše se tam, že cituji: strategie firmy Elton je k nezaplacení. :D Proč je u obrázku leteckých PSII zmiňován v textu Orlík taky nevím, ale to může být jen nešikovná kombinace ilustrativního fota a textu o vojenských speciálních hodinách...

Odesláno

Prim jede, co si budeme povidat, marketingove je "Prim Hirosima" skvelej tah... Mam interni informaci, ze v tom chtej pokracovat a vyvazet "Prim Auschwitz" do Izraele - o tom bude informovat vetsina medii na svete...

• po měsíci...
Odesláno

Kruci, než jsem se dostal na slušnej signál tak už to tu frčí - Prim Černobyl pro ukrajinské zákazníky, Prim Waterloo pro Francouze, možností je nepřeberně :D

Odesláno (upraveno)

Prim Stalingrad jako odnož Tobruku by taky musel být v Německu kasovní trhák.

Edit : zespodu na dýnku by mohl být vkusný červený tančík...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se za nejapný ftípky, ale nedá mi to:

Prim Hirošima............hmmmm, to by na nich jako měl být pořád ten všeobecně známý čas zastavení........ ušetří se za strojek, nebo to se strojky prim vyjde nastejno ?

Prim Stalingrad ........ hmmmm, jako přídavnou funkci bych doporučoval lihový teploměr, to by mohlo zabrat, měří prý do -70°C.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Tohle vlákno ve mě vyvolalo vzpomínku na takovou odrhovačku, kterou jsem ale upravil pro potřeby tohoto vlákna.

Ehm ehm.

Brusel, Tobruk, Hirošima,

V Eltonu už není zima.

Ohřívá jim tváře,

tritiová záře.

:D

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno (upraveno)
  V 5. 6. 2015 v 17:20, Honza.manta napsal:

Prim Hirošima by hlavně měly mít radioaktivní luminiscenci.

To je fakt. Ale nesmí být vidět, ta luminiscence, a ani se o ní nesmí mluvit !!Měly by to být hodinky zahalené strašlivým tajemstvím. Celé by měly být zalité v malinkém betonovém sarkofágu a nosily by se na speciálním strapu protkaném ostnatým drátkem...Jednou za hodinu by ohlašoval aktuální čas malý dvouhlavý mraveneček, který by vylézal puklinou v betonu...

Jo- a pořadník zájemců by samozřejmě podléhal naprostému utajení!!

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...