liskus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Opět super zkušenost.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasek.michal Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Musím Roberta pochválit. Pěkná práce, rychlé dodání. Původně jsem chtěl koupit jiný řemen, ale někdo byl rychlejší. Po čase mě Robert sám oslovil, zda nemám zájem o podobný řemen. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Dokonalá práce, díky moc a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Vlastně jsem od Roba přestal počítat,kolik mi dělal řemínků na hodinky.Ale poslední dodávka,je čím dál luxusnější.Tož díky,Robe.Jen tak dále.Tím pádem na 100% doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Super řemeny, super komunikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Super skvělý řemen s dokonalým osobitým zpracováním. Děkuji a doporučuji. BTW Pošta přes celou ČR doručila řemen do druhého dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Obchod na A1, vse v naprostem poradku. Dekuji Roberte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Protentokráte rovnou tři kousky a jsem nadmíru spokojen.Díky Robe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 (upraveno) Jsem opět obrovsky spokojen s řemenem na míru! Nic není problém, řemen je nesmírně rychle vytvořen a je moc krásnej! Díky, Roberte! Upraveno 11. června 2020 uživatelem Violoncello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Taky posílám chválu, obrovský rychlé odeslání a kvalita 1A. Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plichtiny Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Skvělá domluva, Robert zaslal snad ješte tentýž den odpoledne, co jsme se domluvili. Řemen parádní, kůže se mi moc líbí.. doporučuji. Až z recenzí jsem zjistil, že je Robert i vyrábí, takže to nebyl určitě můj poslední nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Dluzim tu Robertovi taky hodnoceni. Chtel jsem to sem soupnout trosku s odstupem, az remen a hodinky vic ponosim.Loni se ke mne dostaly hodinky Seiko SKXA49 aka Black Knight, ktere jsou standardne na integrovanem tahu. Ke mne se uz dostaly ovsem pouze hodinky. Upizlal jsem tedy nejaky gumovy remen a docasne je na nem nosil, ale nebylo to ono. V casech Corony jsem se tedy odhodlal a napsal Robertovi s zadosti o remen na miru. Hodinky jsem mu poslal a pak uz jsme jen ladili styl, prosivani, dirkovani apod. Robert mi hodinky poslal zpet asi po tydnu, byla to desna rychlovka. Po vybaleni jsem byl celkem nadseny. Remen je pekne tlusty a je to kurna poctivy kus kuze. Na druhou stranu je prijemne mekka a poddajna, takze se to dobre vytvarovalo na moji ruku. Dirkovani je presne tam, jak jsme se domluvili a jak potrebuju. Proste spickove odvedena prace a hodinky dostaly uplne novy naboj. Trosku mi ted pripominaji Tudor P01 Roberte, jeste jednou diky moc za pristup. Verim, ze to nebyl nas posledni pocin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Robert mi udělal skvělý řemínek na míru na zlaté vintážky. Výborná domluva a rychlá reakce. Dávám 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Co více dodat,s Robem je výtečná spolupráce.Řemen jako vždy na jedničku,rychlost zavratna.Určitě ho mohu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Ako vzdy prvotriedny pristup. Dakujem a tesim sa na dalsi obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 uz som mal kade ake remene ale toto je topka. Pstros a k tomu ma aj nadhernu vonu. Som nadmieru spokojny a urcite este sa vratim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Tak konečně mám hodinky doma a chvíli čas na hodnocení nového řemenu od Roberta. Když jsem jej po přečtení několika stránek pozitivních ohlasů oslovil, ještě jsem netušil jak skvěle to celé dopadne. Velice příjemná a rychlá domluva. A řemen který mi od Roberta přišel, předčil veškerá očekávání. Rozhodně DOPORUČUJI a moc se těším na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Opětovně vzdávám hold Robertovi. Za neuvěřitelnou rychlost, preciznost zpracování a celkovou bezproblémovost komunikace Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Děkuji Roberte za skvělou práci, komunikaci a celkový přístup! Málo kůží mi sedí a Robert mi je udělal na míru včetně dírek. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se