MR1990 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 (upraveno) niečo som našiel, celkom zaujímavý článok Upraveno 7. května 2015 uživatelem MR1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Ja vedel, za ty cinsky "psi" hodinky, co se tu nedavno mihly, byly podobny jeste jednem, ktere se v tom vlakne nezminovaly. Uz vim kterejm :-)Ale abych nebyl off topic, tak tady bych bral Zenith. Hned bych s nima zasel k "mistru" Brozovi s zadosti, aby mi tu hvezdu z vterinovky upilil. Treba by se mu sikla zase do nejakyho "vyjimecnyho" kousku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Musel bych je videt nazivo, ale troufam si tvrdit uz podle fotek, ze zpracovanim bude GS o level vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Podle mě to moc nejde srovnat: Seiko- chladný technicistní naprosto přesný strojový jedinec, jeden jako druhý. Ledový král.Zenith- z toho kouká teplo a lidské ruce. Klidná energie.Vím, že je to blbost, ale takto to na mě působí. ja zas vidím tú ľudskú ruku za Seikami. Hneď si predstavím, ako ich Ujinotsuyu Sencha brúsi a leští. P.S: čo máte všetci s tou hviezdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valenta123 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Rozhodně Zenith... to je prostě paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Seiko. Kvůli těmhle GS bych snad prodal i svoji sbírku HMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Seiko. Kvůli těmhle GS bych snad prodal i svoji sbírku HMT.A to uz je co rict?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Jeste ze tohle dilema nemusim resit... ale vzal bych Seiko Na tech Zenitech je zbytecne moc serepeticek navic, ta hvezda na konci vterinovky je IMHO vylozene fail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Kdybych si kupoval něco v HiBeatu, bylo by to od Zenithu a tyhle Espady jsou moc pěkný. Od Grand Seika mám radši Spring Drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Romane, tohle mi nemáš dělat, teď mám pocit, že ty Espady nutně potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Musím říct, že z tohoto výběru na první pohled Zenith... Navíc ta značka je srdeční záležitost ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 hlasim se do skupiny priznivcu zenith. jsou uzasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Hvezda mi u Zenith nevadi, s komousema to nema co delat, ale i tak bych vzal Grand Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Jednoznačně Zenith, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak nevím. Pouzdro je jednoznačně vychytanější u Seiko, ta fazetka mě fakt bere. I ten číselník je takový čistší. Ale srdce mě táhne k Zenithu. Ještěže si jdu zítra pro malý chronográfek a nemusím řešit tyhle .....věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 pro mě velmi jednoduché, při veškeré úctě ke GS, jasně beru Zenith. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Jednoduche reseni, chci oboje....Stejne jako jednu blondynu a jednu brunetu. A k tomu jednu stihlou vysportovanou a druhou opravdu kus zensky.... A taky jeste nutne potrebuju, ehm Porsche Carrera 911 Turbo a Aston Martin DB 9 jo a taky ...vilu s bazenem a chalupu v Alpach a...a...a.... chci to vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Jednoduche reseni, chci oboje....Stejne jako jednu blondynu a jednu brunetu. A k tomu jednu stihlou vysportovanou a druhou opravdu kus zensky.... A taky jeste nutne potrebuju, ehm Porsche Carrera 911 Turbo a Aston Martin DB 9 jo a taky ...vilu s bazenem a chalupu v Alpach a...a...a.... chci to vsechno a nesmí se to dozvědět manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 GS, asi tak a protože jsou....** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 To je suboj Titanov. Ak by som nebol obmedzeny penazenkou, beriem oboje. Ak si mam vybrat jedny, bude to Zenith. Videl som ich nazivo a chytili ma za srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se