marosh Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Rád bych představil tyto cibule. Přivítal bych postřehu odborníků, pokus o určení stáří hodinek, příp. i ocenění apod. Nejsou moje a ani nejsou na prodej. Zdá se mi, že se jedná o skládačku, co jsem včera viděl na vlastní oči. Stav ciferníku neodpovídá stavu strojku, ten mi příjde, jak nový, pak i plášť strojku mi příjde s tím firemním nápisem taky nějak nepatřičně. Takže kolegové, přátelé-co Vy na ně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Nejsem odborník na cibule, ale připadají mi jako originální IWC. A moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 A mají korunku na 3, takze je zde moznost predelat na pekne, velke naramkove Ale to je samozrejme jen jedna z moznosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 To Frantik: Ta předělávka na naramkové, to asik ne. Fakt to nepude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Ono pouzdro se téměř vždy dá jednoduše krásně vyleštit, strojek vždy pěkně vyčistit...ale ciferník to už je horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) Viktor napsal: Nejsem odborník na cibule, ale připadají mi jako originální IWC. A moc se mi líbí. Asi je to originál. Stroj bude rok výroby tak asi 1903/4. Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popshop2007 Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) mechano napsal: Asi je to originál. Stroj bude rok výroby tak asi 1903/4. Rok vyroby 1923, cal.74, vsetko v poriadku, boli uz opravovane hodinarom... Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem popshop2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.M.hodinar Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2007 Jsou to originály. Už jsem takové dělal. Ted tu mám zrovna tyto "šafky" a mají stejné signum na středním plášti jako tvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Pěkné, pěkné, snad jen, že fotky by nemusely být metr na metr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Tak jak? 1903/4, nebo 1923? Extreme me to zajima. Majitel posle dotaz i primo do IWC, ale nevim jestli a jak odpovi. Jak byste je ocenili? Popshop i Mechano by mohli nastrelit cenu docela presne, oba se vyznaji. Ten cifernik by sel nejak "omladit", nebo je lepsi nechat ho tak, jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Pomůže nějak tahle stránka? http://www.brittons-watches.co.uk/watches_iwc_dates.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 23. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2007 Tady je pěkný přehled kapesních IWC: http://www.iwcforum.com/Articles/MFPocketWatches/text2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) Michale, tak jsou z roku 1923, potvrdil mi to i Mechano. Podle čísla na kalibru. Já bych ten ciferník nechal být, je sice jetý, ale krásně jetý. Na cenu jsem se ptal Popshopa, zatím bez odpovědi. Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 (upraveno) To Karlos: Fotky jsem nechal větší schválně-kvůli možnosti prozkoumání detailů. Díky za tu stránku, teď je datum vzniku bez pochybností. Upraveno 24. srpna 2007 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Frantik napsal: A mají korunku na 3, takze je zde moznost predelat na pekne, velke naramkove Ale to je samozrejme jen jedna z moznosti! Vrahu! Uz jenom ten napad byl zlocin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 boo-beek napsal: Vrahu! Uz jenom ten napad byl zlocin! Jsem proste takovy recidivista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullus Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 boo-beek napsal: Vrahu! Uz jenom ten napad byl zlocin! ..... proti lidskosti. V některých státech USA se za to elektrifikuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Paullus napsal: ..... proti lidskosti. V některých státech USA se za to elektrifikuje. To ma neco spolecnyho s elektrifikovanou trati? Jako ze pak jezdis ekologicteji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paullus Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 boo-beek napsal: To ma neco spolecnyho s elektrifikovanou trati? Jako ze pak jezdis ekologicteji? Určitě to náleží do oblasti ekologie; jednak dochází k dokonalejšímu spalování a jednak tvorové, kteří předělávají kapesní hodinky na náramkové, nezamořují okolí dlouhodobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2007 Všiml jsem si malých špon poblíž nově se tvářícího rytí..... Jsou původní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se