Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se konečně rozhoupal a vyměnil lunetu, za keramiku s origo fontem... v kvetnu si k narozeninám nadělím tah a budu spokojenej jak želva ..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Rozhodně změna k lepšímu, ta pseudo Omega luneta je skoro tak hnusná jak ten nedomrlý Rolex nepodárek s minutovou stupnicí jen do 15. Krása originálu je v symetrii :-)

Odesláno

Michale, Ty teda jedeš, velká pecka a to i fotky.

Já teď prakticky nové 007 pustím, ale když vidím ty fotky ... ne mě je to malý a navíc mám teď Sumo, což je prostě výše i lépe to sedne na tlapě.

Odesláno

Rozhodně změna k lepšímu...

Michale, Ty teda jedeš, velká pecka a to i fotky.

Já teď prakticky nové 007 pustím, ale když vidím ty fotky ... ne mě je to malý a navíc mám teď Sumo, což je prostě výše i lépe to sedne na tlapě.

No já tam tu lunetu měl v podstatě jen jako zkušební, o ten font mi vubec nešlo. Spíš mě baví ten vysoký lesk keramiky a to jak mění svoje odstíny. Umí být černá jak uhel ale pri určitým světle a úhlu je klidně šedá... proto jsem nakonec pořídil tuhle, která zachovává originalitu SKX ale dává mi tu hru barev :-D

Odesláno

Dělají mi radost... tak vám to tu trochu zaspamuju... když tak mě pošlete do pryč :-)

Odesláno

Dělají mi radost... tak vám to tu trochu zaspamuju... když tak mě pošlete do pryč :-)

Ta keramika je super. Škoda že ji nedělají i v Pepsi barvách, co vím... :-(

Odesláno

Moje otloukánky, pořídil jsem jim nedávno nové tlusté stěžejky a gumový pásek a prakticky celý měsíc home officu jsem je měl na ruce.

abF8Pxn.jpg

solmOJo.jpg

Odesláno

Je nějaký nástupce nebo podobný model SKX007? Myslim zejména co se týče designu, želvi se mi nelíbí, odlišnosti jako strojek trochu jiný ciferník to by asi nevadilo. Prostě hezký hodinky za slušný peníze. Díky.

Odesláno

Mě třeba ty nový sporty přijdou pohledove menší než skx a nelíbí se mi tam ta "5"

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Odesláno

Nooski co je to za pásek, nutně potřebuju taky nějakou gumu, když to vídím, bohužel ty tlusté stěžejky málo kam vlezou. 

Moje otloukánky, pořídil jsem jim nedávno nové tlusté stěžejky a gumový pásek a prakticky celý měsíc home officu jsem je měl na ruce.

Odesláno (upraveno)

Punc té klasiky dospělosti to ztratilo. Ale chápu modernizaci varianty barev pásků, čekal jsem to horší, dá se to, ale...

Upraveno uživatelem hmpf
Odesláno (upraveno)

...ale dělají, snad nevadí, že sem hodím odkaz, když tak to smažte

https://www.longislandwatch.com/Blue_Red_Luminous_Ceramic_Bezel_Insert_p/c06.htm

Díky! To mě láká. Dám tuhle alá origo keramiku, safír s modrým odleskem a Crafter Blue CB10 v Navy Blue.  :evil:

Upraveno uživatelem Peter_See
Odesláno

Kolegovia,

Neviem či vytvárať nové vlakno, tak do dám sem.

Na nete som si všimol zaujímavú modifikáciu - ktorá mi naozaj učarovala, neviete poradiť či sa dá niekde zohnať ?

c0565d35a1538366f3eb1cb71bbc4b8a.jpg

deba4f1ce2934a0bfee1cf796e02cdaf.jpg

14432d1370cffb56e4fc7c43e130d062.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...