Michal93 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Zkus s nima zatrepat... Me ten ring sam od sebe chodi... kdyz vidim, ze je nakrivo tak s nimi svihnu vzduchem a on se srovna Odesláno z mého HAMMER_ENERGY pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Třepat s nima právě moc nechcu, bo po těch letech sem si k tomuhle modelu vybudoval takovej až skoro lidsky citovej vztah - sice mě trošku serou, ale mám je rád asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Tak už jsou zase doma, včera jsem je vyzvednul z "ozdravného pobytu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Drobný tunning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Rakouská jezera a SKX nejde z ruky, 4 další hodinky si neškrtnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekdvor Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Ahoj, jenom k té nepřesnosti u SEIKO. Dorazily mé SKX007 a vypadá to bez závad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 S tou žlutou je to supr. Beztak se jednou ožeru a ty černý objednám do komba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 SKX 007 v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Něco mi uniklo? V Helveti ani v Chronoshopu je nevidim v nabídce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Skoncili a uz sa zrejme ani neobjavia.Ak si vsimnes v predajnej sekcii, okamzite sa kupuju ked sa objavia.Ja som kupil cierne a skoda, ze som k nim nevzal aj pepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Neřešili jste náhodou někdo při výměně lunety problém s nacvaknutim neorigo dílu? Vzal jsem tady na fóru jednu co má podle prodávajícího sedět přímo na skx, ale vnitřní spodní průměr je cca o půl milimetru menší než origo, takže mi to nejde nasadit ani s citem, ani hrubou silou a dál to pokoušet nechci... Dá se to tam cvaknout a jsem nemoznej, nebo tu lunetu mám hodit z vokna co nejdál protože je k ničemu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Priznejte se,kdo vyďobnul Skx na bazosi?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Já, já! To máš za to, jak jsi mi tenkrát vyfouknul ty vintage želvy na letgo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 (upraveno) Tak jsme si kozy:-D Každopádně velká gratulace a ať dělají velkou radost. Hoď pak nějakou pěknou fotku.Ja mám želvy v lázních tak teď mám holou ruku,měl jsem v záloze 3133 ale stala se malá nehoda tak půjdou v zápětí.Jooo a kdyby jsi chtěl náhodou pustit tu gumu tak dej vědět;-) Upraveno 7. srpna 2019 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Skoncili a uz sa zrejme ani neobjavia.Ak si vsimnes v predajnej sekcii, okamzite sa kupuju ked sa objavia.Ja som kupil cierne a skoda, ze som k nim nevzal aj pepsi.Boha, nevím co furt magoříte: SKX007, SKX009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Snad nebude vadit, když to tady trošku oživím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 nastupuje nová generácia ? SRPD 59 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 (upraveno) Jsou to 5, ne SKX. Uz tu jsou nekolikrat Upraveno 13. srpna 2019 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se