Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tak mam foto. Zda se mi ze jim trosku ujela barva na lunete. Je to nejaky cinsky nepovedeny dil, nebo to taky patri k neduhum SKX? A nez mi prodejce odpovedel, vyplavalo na povrch dalsi dilema. 7 tis za skx z italie bez zaruky a nebo 8,5 tis za zelvy s 5 letou zarukou z ceskeho obchodu? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Tak mam foto. Zda se mi ze jim trosku ujela barva na lunete. Je to nejaky cinsky nepovedeny dil, nebo to taky patri k neduhum SKX? A nez mi prodejce odpovedel, vyplavalo na povrch dalsi dilema. 7 tis za skx z italie bez zaruky a nebo 8,5 tis za zelvy s 5 letou zarukou z ceskeho obchodu? Sent from my iPhone using Tapatalkskx se nepadělají, ale aftermarket díly jsou všude k sehnání.Pokud už teď lpíš na dokonalosti, tak skx tě nejspíše neukojí, ale v hodinařině se za dokonalost platí sta tisíce (a i tam taky sem tam něco nesedí nebo někomu "ujede barva"), tak pokud máš budget 10kKč budeš muset trochu slevit z nároků nebo koupit apple watch Kup nové pětky a budeš happyhttps://www.hodinky-365.cz/seiko-5-sports-style-automatic-srpd55k1-x1183225?gclid=EAIaIQobChMIlILp8Z2j5QIVAuDtCh1Qzg9rEAQYAyABEgIiSPD_BwE Upraveno 17. října 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Jen apple watch ne, děsí mě představa, že budu muset každé dva dny nabíjet i hodinky. Neříkám že nějak extra lpím na dokonalosti, jen mě zajímalo jestli je to možné u originálního dílu, nebo jestli je to čína. Po těch pětkách jsem už taky koukal, ale to si opravdu můžu rovnou koupit ty želvy, které mají šroubovací korunku a 200m Upraveno 17. října 2019 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tohle je opravdu běžný. Mám samuraje a taky mi úplně nesedí úplně luneta a to mám nový z českýho krámu. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 OK Jak často takové skx potřebují servis? Napadlo mě, jestli je ten člověk měl dva roky ve vitríně kde na ně mohlo nelítostně pařit slunce, jestli tím teplem třeba nemůže popraskat těsnění, nebo nějak degradovat mazivo ve strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Někde výše David psal že by neměly chybětv hodinkovnici každého hodinkovéhonadšence, tak jsem se toho chytila oboje taky pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tiež som na poslednú chvíľu zaobstaral so hodinokovnice Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Tak jsem si je koupil podruhe. Kdysi jsem nechapal proc to nekdo dela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Po druhý to ještě jde, počkej až to bude třeba po čtvrtý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Jo a koupil bych Crafter blue pokud ma nekdo nadbytecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Tak crafter za dobrou cenu bych bral taky Asi si udělám radost pod stromek. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Někde výše David psal že by neměly chybětv hodinkovnici každého hodinkovéhonadšence, tak jsem se toho chytila oboje taky pořídil.Pecka, sám máš málo, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Pecka, sám máš málo, viď? Přesně tak! Loni jsem se všech Seiko zbavil a řekl jsem si že už se k nimnikdy nevrátím. A už je to tu zas!Čtvery Monstra a dvoje SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Monstra jsem zachytil, ale tohle mě překvapilo. SKX do každé rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Tak jsem si je koupil podruhe. Kdysi jsem nechapal proc to nekdo dela...Krasa japan verze, taky jsem je koupil jako definitivky. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Všichni to tady teď rozebíráte, tak jsem je po dlouhé době našel v hodinkovnici, nahodil na plechové chrastidlo a nasadil na ruku. Sedí krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Kdesi v parku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 jsou boží #skx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Novy crafter blue se mi zda trochu drahy, tak jsem hledal alternativu. Zna nekdo? https://straposphere.com/collections/the-skx-strapofitnebohttps://belhamelstraps.com/collections/shop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se