Fordik Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Mel sem teď na ruce seiko s crafterem a ten prostě sedne úplně nejlíp právě tím, jak je rovnou zahnutý a hodně dírek. V prvním odkazu jsou řemínky rovné, ten mám na svých a není to, alespoň pro mě, úplně ono. I když pohodlný je taky. Ten druhý vypadá líp, jen ty dírky nejsou tak jako na tom crafteru. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 #skx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Moco, SKX jsou dobré ale s Rolexem bych je teda vůbec nesrovnával ani za koule Kup nový, budeš mít větší radost (jestli teda někde jsou k mání). Psal jsi, že si je chceš nechat, pak zase píšeš něco o prodeji....tak jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 uncle Seiko guma je v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Moco, SKX jsou dobré ale s Rolexem bych je teda vůbec nesrovnával ani za koule To jsem určitě nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 No je treba si uvedomit ze skx jsou normalni lowcost a nedelat z nich buh vi co Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Zítra až výjde slunce, hodím do prodeje své SKX007 s origo gumou a fešáckým poctivým oyster tahem ze strapcode. Kdo by mě chtěl ušetřit vypisováním inzerátu, nechť mě kontaktuje skrze SZ (sorry, nebudou za hubičku ) Hodinky mám lehce přes dva roky v komplet balení CZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 SKX 007 se hodí ke všemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 SKX013 na handmade řemenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 #skx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Mám ty moje otloukánky moc rád a tohle NATO jim sluší nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Letos asi naposledy v letních barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Safír a keramická luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Musim uznat ze ten CrafterBlue je fakt kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Šel by ten 20mm craft hodit i na pouzdro 43mm? Seděl by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Ahoj. Od jednoho člena zde jsem zakoupil 007 a čistě z důvodu, že se mi to líbí, bych chtěl safir s AR. Kde jste ho kdo poridil a kde v Praze doporučujete výměnu udělat. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Safír např u http://www.prazskehodinarstvi.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Mám jeden navíc, domed od Dagaz Watch, pokud by byl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se