Michal93 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Upravený 009tky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak jsem se konečně rozhoupal a vyměnil lunetu, za keramiku s origo fontem... v kvetnu si k narozeninám nadělím tah a budu spokojenej jak želva .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Rozhodně změna k lepšímu, ta pseudo Omega luneta je skoro tak hnusná jak ten nedomrlý Rolex nepodárek s minutovou stupnicí jen do 15. Krása originálu je v symetrii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Michale, Ty teda jedeš, velká pecka a to i fotky. Já teď prakticky nové 007 pustím, ale když vidím ty fotky ... ne mě je to malý a navíc mám teď Sumo, což je prostě výše i lépe to sedne na tlapě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Moc velká paráda! Ta vložka lunety je z DLW Watches? Zelená lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Rozhodně změna k lepšímu... Michale, Ty teda jedeš, velká pecka a to i fotky. Já teď prakticky nové 007 pustím, ale když vidím ty fotky ... ne mě je to malý a navíc mám teď Sumo, což je prostě výše i lépe to sedne na tlapě. No já tam tu lunetu měl v podstatě jen jako zkušební, o ten font mi vubec nešlo. Spíš mě baví ten vysoký lesk keramiky a to jak mění svoje odstíny. Umí být černá jak uhel ale pri určitým světle a úhlu je klidně šedá... proto jsem nakonec pořídil tuhle, která zachovává originalitu SKX ale dává mi tu hru barev :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dělají mi radost... tak vám to tu trochu zaspamuju... když tak mě pošlete do pryč :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Dycky Japonec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dělají mi radost... tak vám to tu trochu zaspamuju... když tak mě pošlete do pryč :-) Ta keramika je super. Škoda že ji nedělají i v Pepsi barvách, co vím... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ta keramika je super. Škoda že ji nedělají i v Pepsi barvách, co vím... :-( ...ale dělají, snad nevadí, že sem hodím odkaz, když tak to smažte https://www.longislandwatch.com/Blue_Red_Luminous_Ceramic_Bezel_Insert_p/c06.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Moje otloukánky, pořídil jsem jim nedávno nové tlusté stěžejky a gumový pásek a prakticky celý měsíc home officu jsem je měl na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Je nějaký nástupce nebo podobný model SKX007? Myslim zejména co se týče designu, želvi se mi nelíbí, odlišnosti jako strojek trochu jiný ciferník to by asi nevadilo. Prostě hezký hodinky za slušný peníze. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 https://www.chronoshop.cz/seiko-5-sports-2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Mě třeba ty nový sporty přijdou pohledove menší než skx a nelíbí se mi tam ta "5" Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Nooski co je to za pásek, nutně potřebuju taky nějakou gumu, když to vídím, bohužel ty tlusté stěžejky málo kam vlezou. Moje otloukánky, pořídil jsem jim nedávno nové tlusté stěžejky a gumový pásek a prakticky celý měsíc home officu jsem je měl na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmpf Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Punc té klasiky dospělosti to ztratilo. Ale chápu modernizaci varianty barev pásků, čekal jsem to horší, dá se to, ale... Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem hmpf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) ...ale dělají, snad nevadí, že sem hodím odkaz, když tak to smažte https://www.longislandwatch.com/Blue_Red_Luminous_Ceramic_Bezel_Insert_p/c06.htm Díky! To mě láká. Dám tuhle alá origo keramiku, safír s modrým odleskem a Crafter Blue CB10 v Navy Blue. Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Kolegovia, Neviem či vytvárať nové vlakno, tak do dám sem. Na nete som si všimol zaujímavú modifikáciu - ktorá mi naozaj učarovala, neviete poradiť či sa dá niekde zohnať ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Rekl bych tuning. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se