Martin.R Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Moje lásky na Bolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Skx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Pondelok prišli z opravy v rámci záruky - zastali...Kupované Timestore.sk čiže neautorizovaný predajca. Na stránke píšu že majú vlastného hodinara. Výsledok reklamácie : vykonanie malej opravy - prečistenie. Dnes som s nimi bol v malom rodinnom bazéne a po 5 min sa zarosili. Tak asi ten hodinar nepočul o tlakovej skúške...Poradíte mi čo mám s nimi teraz robiť? Môžu skorodovat? Som na dovolenke na Morave a tak skoro sa k hodinarovi nedostanú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Pondelok prišli z opravy v rámci záruky - zastali...Kupované Timestore.sk čiže neautorizovaný predajca. Na stránke píšu že majú vlastného hodinara. Výsledok reklamácie : vykonanie malej opravy - prečistenie. Dnes som s nimi bol v malom rodinnom bazéne a po 5 min sa zarosili. Tak asi ten hodinar nepočul o tlakovej skúške...Poradíte mi čo mám s nimi teraz robiť? Môžu skorodovat? Som na dovolenke na Morave a tak skoro sa k hodinarovi nedostanú...Odsroubuj a vytahni korunku jako prvni pomocOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 A kde na morave? Jestli v okolí Zlína, tak tam je velmi šikovný hodinář Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Nové Mesto na Morave. Odskrutkoval som...teraz. ďakujem. Zdá s mi že sa to ešte zhoršuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Reklamuj, tohle mi kdysi dávno udělaly casia po výměně baterky. Nakonec v rámci záruky na službu (hodinky byly 3 roky po záruce ale na službu je půl roku od úkonu záruka) vyměnili strojek, protože princezna, co měnila baterku neudělala zkouškou vodotesnosti a sama i přiznala, že ani nevyměnila těsnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Nie je problém to reklamovať...už som im písal a poslal foto, aj keď si to niekto pozrie až v pondelok. Len mám pochybnosti ohľadom riešenia reklamácie. Záruka konci v septembri a mám tie hodinky veľmi rad tak rozmyslam že ich zverím niekomu inému, hodinarovi s profesionálnym prístupom. Su to lacné hodinky, ale ozaj mi na nich záleží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Človek výmeny vložku lunety a ihneď je stoho nový stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 (upraveno) Nová luneta... Upraveno 28. srpna 2020 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Človek výmeny vložku lunety a ihneď je stoho nový stroj. Parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 V 26. 8. 2020 v 20:38, Vladino125 napsal: Človek výmeny vložku lunety a ihneď je stoho nový stroj. velice povedený mod. To je uncle seiko z199 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 velice povedený mod. To je uncle seiko z199 ? Ďakujem pekne. Ano Z199.PS - len teraz bol jeden nový tu v predaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tak se hlásím do klubu,včera poprvé na ruce. Naplnilo se očekávání,hodinky super,bohužel musím řešit ,technický problém, ale až se vyřeší, tak budu spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Furt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Tak se hlásím do klubu,včera poprvé na ruce. Naplnilo se očekávání,hodinky super,bohužel musím řešit ,technický problém, ale až se vyřeší, tak budu spokojený. Ťah je enginier jedna alebo dva ? Fakt super vyzerá. Príhod ešte niečo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Slx007, no zostalo s nich už len púzdro povodne a kaliber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 (upraveno) Vladino 125 - tah je super,fakt povedený. https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-skx007/products/metal-ss-bcl03-b025 Bohužel, víc fotek až později, hodinky jsou u hodinare. Upraveno 6. září 2020 uživatelem Pivas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Pivas, a že jsem tak smělej jakej technickej problém se vyskytl u těch tvejch skx009? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se